Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 septembrie 2011

Azi imi place...:))) ..de ce este bine sa ai o nevasta urata...:)))


www.ziare.com...se amuza...si..ne amuza si pe noi !....pentru ca incepe week-endul....!Cica , e mai bine sa ai o nevasta urata !

Momentele de betie sunt mult mai tari

Pentru cei care nu stiu, sexul dupa cateva pahare de vin poate fi cel mai bun posibil. Chiar daca nu esti tocmai in apele tale si nu ai cel mai bun echilibru si precizie, ti se va parea ca partenera ta este cel putin Gisele.

Daca iubita ta ar fi fost deja frumoasa, unde mai era farmecul? Ai fi fost deja obisnuit. Astfel, ti se va parea ca ai descoperit un colt de rai dupa cateva beri.

Oamenii vor crede ca stii ceva mai mult decat ei

Pari extrem de fericit alaturi de sotia ta... De ce?, se vor intreba toti, observand ca nu e frumusetea intruchipata... Chiar daca nimeni nu va indrazni sa te intrebe, toti se vor gandi ca ai descoperit vreun secret zen care te face sa fii tot timpul cu zambetul pe buze.

Poti fi mai relaxat cu propriul aspect fizic

Cand iesi cu Miss Univers pe strada nu poti sa ai burta, sa porti haine sifonate si sa nu fii mereu tuns si aranjat. In plus, parca ti-e jena sa iti petreci o zi intreaga pe canapea, sa uiti sa-ti speli hainele si sa stai la masa fara nicio grija, band bere si mancand o shaorma.

Cand nici femeia de langa tine nu e tocmai miss, iti este mai simplu sa treci peste aceste probleme si sa fii tu insuti.

Este probabil sa aiba aceleasi hobby-uri ca tine

Femeile fara cusur tind sa vina dintr-o familie in care au crescut cu aceste invataturi in sange. Ele nu pot trai fara mers la salon de cateva ori pe saptamana, fara fitness, yoga si fel de fel de tratamente.

In schimb, cele care se imbraca si se poarta putin mai masculin, mai fara pretentii tind sa aiba si aceleasi gusturi ca tine in ceea ce priveste timpul liber, asa ca s-ar putea sa te simti mult mai bine cu ele.

Are o personalitate mai placuta

Multe dintre femeile frumoase sunt tot timpul curtate si placute fara sa faca vreun efort deosebit pentru a iesi in evidenta, asa ca nu se vor chinui sa fie prea dragute in ceea ce priveste comportamentul.

Cele mai multe stiu ca nu trebuie sa faca niciun efort, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa te chinui ceva timp pana ii intri in gratii. O fata mai simpla va fi mult mai deschisa, amuzanta, poate chiar cu autoironie, si va fi fericita ca este apreciata.

Nu te va framanta gelozia
Mergi pe strada cu sotia si esti mandru ca toti barbatii intorc privirea dupa ea. Dar ce te faci cand tu esti plecat in delegatie si ea se plimba singura? Nu iti este frica de faptul ca va cadea prada tentatiei? iiiii...


Daca ea ar fi putin mai uratica, cu siguranta ai sta mult mai linisit.


Barbatii vor fi mai prietenosi cu tine

Barbatii sunt foarte intimidati de cei care atrag cele mai frumoase femei, nedorindu-si sa ii invite la petreceri. De ce? Motivul este simplu: nu vor sa le fie furate toate fetele dragute. Cand vor vedea ca pentru tine fizicul nu conteaza prea mult, te vor invita mai des la petreceri, caci te vor considera inofensiv.

Alti oameni te vor considera sincer

Oricat de ciudat ti-ar parea, oamenii tind sa-i vada ca fiind mai onesti pe cei care au o partenera de viata cu un aspect fizic modest. Din pacate pentru doamne, acest fapt nu functioneaza si in sens invers.

Sexul va fi fantastic

Poate ca vei vrea sa stingi lumina in dormitor ceva mai repede decat in mod normal, dar apoi vei simti ca ajungi in al noualea cer. Femeile sexy stiu ca nu trebuie sa faca foarte multe lucruri pentru a atrage, asa ca toata munca pica pe barbati.

Cea mai putin draguta, insa, va invata fel de fel de trucuri pentru a-si tine sotul aproape si interesat.

Te vei simti mai apreciat

Cand iesi cu o femeie superba, vei avea mereu impresia ca nu esti demn de ea. In schimb, cand iubita uratica se va uita la tine cu cea mai dragastoasa si apreciativa privire, te vei simti de-a dreptul adorat. 



 www.necurat.ro








   

20 de comentarii:

  1. Doamne feri! :)) cunosc si eu un cuplu din asta, el frumos de pica, ea o aratare :))). na, ce sa zic acuma, toata lumea trebuie sa isi gaseasca o jumatate pana la urma :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. si -o fi facut el temele...o fi citit ceva de genu'...:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))))) rad intr-una de cand am citit, mercic ca m-ai binedispus azi, ca stii, cu povestea cu banca sunt terminoiu de oboseala si suparare :(

    RăspundețiȘtergere
  4. tare ma bucur ca te-am binedispus ! iti doresc un weekend minunat cu soare , aer curat si persoane dragi !

    RăspundețiȘtergere
  5. like,m-am amuzat pe seama articolului.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine Sarah...si eu m-am amuzat...iti doresc un weekend minunat...siii?? ce ne pregatesti bun ????pupici !

    RăspundețiȘtergere
  7. E valabil si la barbati?:)) Adica daca iau unu' mai urat beneficiez si eu de chestiile de mai sus? =))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. io stiu ? dupa cum fac unele fete , se pare ca da !...da' tu nu te risca..mai bine mai multi frumosi decat unu urat :)))...sa nu vada mama ta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce funny a fost :))), mi-a placut..si ce poza, maiculitza ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Amuzant foc articolul! :) Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  11. la fel tuturor ! sa ne bucuram de caldura , inca !

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai, ce postare ai :)))

    Multumesc frumos, la fel si tie, draga mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Tare amuzant articolul,iar poza ....super tare!
    we placut!

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate ca toate, pina la poza - acolo am inghetat . Tu vrei, sa am cosmaruri, Coco ?

    RăspundețiȘtergere
  15. nuuuuu....lasa sa aiba ei cosmaruri , sa ne pretuiasca :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna asta :)
    Referitor la ce-ai scris pe blog. Din exp de viata iti spun, daca face misto ca vrei sa iesi cu cortul, ti-e amic de suprafata. Alege-ti altii.
    Ai nevoie de o persoana sa iesi cu cortul (e greu sa incepi singur). Bafta sa o gasesti asa cum ne-am gasit noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. multumesc...dar , chiar nu gasesc si sotul nu vrea , dacat la hotel !

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumusetea e relativa Coco
    Nu uita ca noaptea, toate pisicile sunt negre :D

    RăspundețiȘtergere