Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 decembrie 2010

ULEI DE SAMBURI DE STRUGURI

                                     UNUL DIN CELE MAI PUTERNICE ULEIURI CU ROL ANTIOXIDANT, CONTRIBUIN LA MENTINEREA ELASTICITATII VASELOR DE SANGE , UN PRODUS NATURIST CU ADEVARAT MIRACULOS, CU UN GUST CU ADEVARAT PLACUT, INDICAT A FI CONSUMAT IN STARE PURA, REDUCAND CU MULT SANSELE DE A CONTRACTA O BOALA VASCULARA, ATEROSCLEROZA SAU BOLI DE NATURA CIRCULATORIE.

                         ESTE BOGAT IN SUBSTANTE MINERALE, CUPRU,SELENIU,ZINC , VITAMINA E SI F SI PROTIANIDINE, CE AU UN EFECT ANTIIMBATRANIRE DE 50 DE ORI MAI PUTERNIC DECAT CEL AL FAIMOASEI VITAMINE E.ACTIONEAZA CA UN CATALIZATOR IN CEEA CE PRIVESTE ACTIUNEA VITAMINEI C IN ORGANISM SI IMBUNATATESTE MEMORIA, IMPIEDICAND APARITIA AFECTIUNILOR DEGENERATIVE ALE CREERULUI (ALZHEIMER ).

               ESTE DEOSEBIT DE VALOROS IN CEEA CE PRIVESTE FRUMUSETEA PIELII..HIDRATEAZA, NETEZESTE, FOARTE BUN PENTRU MASAJE.IL FOLOSESC LA CONTURUL OCHILOR, LA MASTI CAPILARE, .....SI BINEINTELES...LA SALATE!

                                                                 

                             SE GASESTE IN KAUFLAND , IN ALTA PARTE NU PREA AM VAZUT SI ESTE FOARTE FOARTE GUSTOS. .ESTE FOARTE FOLOSITOR IN TRATAREA MULTOR BOLI: BOLI VASCULARE, DE INIMA , TUMORI BENIGNE, INFECTII DIVERSE, ALZHEIMER , INFECTII DERMATOLOGICE., COLESTEROL , VARICE , ATEROSCLEROZA, VEDERE OBOSITA. BOLI EXTERNE CARE SE TRATEAZA CU ULEI DE SAMBURI PRESAT LA RECE : PIELE USCATA SI SENSIBILA LA FRIG, PIELE CU TENDINTA DE IMBATRANIRE , TEN USCAT.
                          ESTE UN ULEI FOARTE BUN PENTRU GRATARE , REZISTA FOARTE BINE LA CALDURA SI MERGE AROMATIZAT CU DIVERSE IERBURI SI CONDIMENTE .. AU APARUT MULTE COSMETICE IN ULTIMUL TIMP CU ULEI DE STRUGURI SI ESTE FOARTE BUN SI PENTRU MASAJUL ANTICELULITIC.
                                  INCERCATI!!!!!!
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu