Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 decembrie 2010

CIOCOLATA NEAGRA


                  MAI MULT DE ATAT NU CRED CA POT SA MAI SPUN......BINE CA PRIMEAZA RATIONAMENTUL , ALTFEL NU STIU CUM M-AS PUTEA OPRI ...DIN DEGUSTARI!
POT SA SPUN CA NU DINTODEAUNA AM AGREAT CIOCOLATA NEAGRA, BA CHIAR AM FOST FAN INGHETATA , CIOCOLATA MANCAM FOARTE PUTIN , PANA IN MOMENTUL CAND AM DESCOPERIT CIOCOLATA NEAGRA SI AM DEZERTAT DIN TABARA CELOR INDRAGOSTITI DE INGHETATA. ACUM , TOATA LUMEA A CITIT DESPRE VIRTUTILE CIOCOLATEI CU UNT PUR DE CACAO, CIOCOLATA NEAGRA SI STIM CA ESTE UN VERITABIL MEDICAMENT ( CU ASTA MA CONSOLEZ SI EU...CAND NU MA POT OPRI ), DAR TREBUIE  TOTUSI SA SPUNEM CA ARE UN CONTINUT MARE DE MAGNEZIU , MINERALUL CARE LUPTA CU ANXIETATEA SI STRESUL, IAR DESPRE CACAO SE SPUNE CA ESTE ALIMENTUL CARE- I FACE ATAT DE SEDUCATORI PE BRAZILIENI.

                                                    CRED CA EU SUNT MAI SUS...SAU AS FI IN STARE....
                  SI DESPRE BENEFICIILE COSMETICE , NICI DESPRE  ACESTEA  NU MAI TREBUIE SA DISCUTAM ,  RASFATUL ESTE PREA MARE ...FOLOSESTE CIOCOLATA DREPT SCRUB SI ANTIOXIDANTII SI UNTUL DE CACAO DIN EA O SA TE AJUTE SA AI O PIELE HIDRATATA , SUPLA SI CATIFELATA.    POTI FACE SI O MASCA DIN CIOCOLATA TOPITA, PENTRU FATA, CORP SI CHIAR SI PENTRU PAR...E SUPERRR...
                                                                                  
                                                  AS PUTEA FACE O ODA CIOCOLATEI NEGRE...
                                                            DAR MA ABTIN : ))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu