Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 decembrie 2010

DIN BLOGUL VECHI...

                                M-AM OFTICAT TAREEEEEEE TAREEEEEEE CU BLOGUL VECHI SI O SA INCERC SA ADUC CATEVA DIN ARTICOLE AICI CA SA LE POT STERGE DE ACOLO. PUR SI SIMPLU O SA INCERC SA LE TRANSCRIU...ASTA ESTE...DE CATE ORI O SA AM TIMP ASTA O SA FAC SI O SA PRECIZEZ CA ESTE DIN VECHIUL BLOG.
                                           ASTAZI IL ADUC PE BIJOU::::
              IUBIM , NU IUBIM PISICILE, DAR ODATA CE LE PRIMIM IN CASA NOASTRA LE INDRAGIM SI LE LASAM SA NE DOMINE.SA FACEM CUNOSTINTA: BIJOU, UN MOTANEL GRI,CU PAR LUNG DE RASA PERSANA,O RASA DE O FRUMUSETE APARTE, RAR INTRECUTA DE ALTE FELINE ,CALMA, CALCULATA, FOARTE ATASATA DE STAPAN,O FIRE SOCIABILA, IN NICIO SITUATIE AGRESIVA,O COMPANIE PLACUTA, DAR CU O PERSONALITATE FOARTE PUTERNICA.BINE, PUTIN SUPARACIOS CATEODATA, DAR IMI TRECE REPEDE !!!!!!!
                              DESPRE PISICI SE SPUNE CA SUNT TERAPEUTE, AU CAPACITATI EXTRASENZORIALE FOARTE DEZVOLTATE, ACEST LUCRU PERMITINDU-LE SA VADA AURA OMULUI SI SA O TRATEZE, REDUC STARILE DE NELINISTE, CALMEAZA. SE ASEAZA PE LOCUL BOLNAV SINGURE, DAR DACA SE RIDICA BRUSC SI PLEACA , INSEAMNA CA PENTRU MOMENT II ESTE SUFICIENTA ENERGIA DUMNEAVOASTRA NEGATIVA , CAUZATOARE DE DURERI , DUPA CE SE VA MAI ODIHNI SI ISI VA  REFACE FORTELE , MICA VINDECATOARE SE VA INTOARCE SINGURA...ASA CA...MAMIII , TE ROG, NU MA MAI TINE CU FORTA!!!!!!! O SA VA POVESTESC ALTADATA DIN AVENTURILE MELE, ACUM SUNTEM PRIETENI, DA??SI SA STITI CA MIE IMI PLACE APA...NUUU BAIEEEE...NUMAI CAND CURGE LA CHIUVETA!!!!!!
                
                       

                            BIJOU VA PUPA SI VA IUBESTE!!!!!!!                                          

Un comentariu: