Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 decembrie 2010

DUPA MULTE RELE SI CEVA BUN...

                              VA E DOR DE MARE? SI MIE, CHIAR DACA STAU LA MALUL EI.PE 1 DECEMBRIE AM VIZITAT-O , PLOUA SI ERA UN FRIIIIIGGGGGGG, DAR ERA FRUMOASA SI DESTUL DE CALMA.                       AVEAM CIZME DE CAUCIUC.....PENTRU CA PLOUAAA...ASA CA AM PUTUT FACE O BAITA....

                  DUPA CAT ERA DE CALMA NU AI FI ZIS CA VINE O FURTUNA.SI TOTUSI, DE ACEEA SE NUMESTE MAREA NEAGRA- SE SUPARA REPEDE. DAR ACEASTA FURTUNA A FOST CEVA BUN DE CARE AVEM NEAPARATA NEVOIE.
                  VANTURILE PUTERNICE SI VALURILE URIASE NE-AU MUSCAT ANI DE ZILE DIN FALEZE SI NE-AU RAPIT PLAJELE.ACUM A AVUT LOC UN FENOMEN INVERS, RAR INTALNIT,.DUPA O FURTUNA IN LARG USCATUL S-A EXTINS.MAREA A ADUS IN ZONA TARMULUI CANTITATI IMPRESIONANTE DE SCOICI, MELCI SI ALGE CARE IN MOD NORMAL S-AR DEPUNE PE PLAJA IN CATIVA ANI,USCATUL SI-A MAI RECUPERAT DIN TERITORIU 1M SI JUMATATE- 2 METRI IN UNELE LOCURI.
                 CERCETATORII SPUN CA FENOMENUL DETERMINA MODIFICAREA LINIEI TARMULUI SI LATIREA PLAJELOR,DAR DIN PACATE NU SE PRODUCE PREA DES, AR FI NEVOIE DE 2 ASTFEL DE FURTUNI PE AN PENTRU A NE RECUPERA PLAJELE.

                       POATE AVEM NOROC!!!!!!!

                           www.stirileprotv.ro

                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu