Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 decembrie 2019

Laura Baldini- A love touch!

              Inspirați de eleganța naturală, de feminitatea pura și de povestea corpului tău, am creat brandul Laura Baldini. Te-am vrut aproape și am conceput colecții care ți-au colorat zilele de toamnă, ți-au încălzit diminețile reci de iarnă și înfrumusețat după-amiezile de primăvară. Ti-am oferit cu fiecare linie, zeci de motive să ne alegi în fiecare moment al zilei.
              Eleganța ta ne inspiră, respectul față de frumusețea ta ne face sa ținem mereu pasul cu tine, iar curiozitatea ne face să inovăm constant. Am gandit totul în detaliu, cu dragoste și atentie, deoarece ne dorim ca brandul Laura Baldini să fie potrivit gustului tău pentru eleganță, simplitate și calitate, potrivit afinității tale pentru frumos, potrivit corpului și sufletului tău. Potrivit ție!
             Este modul în care îți arătăm cît de mult te prețuim și cît de mult contează pentru noi faptul că, deși mereu ocupată și grabită, îți faci timp să zîmbești și să împarți din bunătatea sufletului tău!
                                             povestea  Laura Baldini- A love touch!


              Să descoperim dresurile perfecte, ușor de asortat oricărei ținute office, casual sau party. Senzație plăcută și comfort superior la purtare, conturează în mod natural picioarele. Ne bucurăm de diminețile reci de iarnă și după-amiezile la petrecerile ce vor veni, cu semnatura unică Laura Baldini!
Colecțiile Laura Baldini conțin o gamă largă de dresuri și ciorapi din care putem alege în functie de preferințe, nu ne rămîne decît să alegem locul unde vom merge.


              Linia Second Skin te învăluie în comfort și grație. Sînt creați din microfibra 3D, de 2 ori mai elastici ca un ciorap normal, foarte rezistenți, aderă perfect, pare o a 2-a piele. 40 den, 80 den sau 100 den, te protejează de vremea rece.
             Linia Modella are grijă de silueta ta cu o tehnologie avansată Body Shaping și o atenție deosebită la detalii. Conține 80% polyamide și 20% lycra, aplatizează abdomenul, înalță și susține șezutul. Compresie gradată pe gambă, conferă suplețe și fermitate siluetei tale.
             Linia Elegante, ciorap mat , transparent și rezistent, cu clin și vîrf întărit și o finețe aparte.


             Un colant de microfibră, opac, perfect aderent, Collagen 50 den cu Anti Aging Effect ce contribuie la păstrarea elasticității pielii și la evitarea apariției ridurilor și deteriorării cutanee. Colagenul este numit ''arma împotriva timpului'' și hidratează și regenerează pielea, ajutînd-o să arate elastică și curată, reducînd aspectul de ''coajă de portocală''. Tratamentul pe bază de colagen reduce inflamația, stimuează circulația sîngelui și oferă și o catifelare de durată pielii. Avînd în vedere că tratamentul își pierde capabilitățile după 3 spălări cu detergent sau săpun neutru, pentru efecte vizibile se recomandă continuarea purtării timp îndelungat. Ce să zic, chiar preferații mei!


            Kashmir Linea Colorissima conțin 93% polyamide și 7 % elastan, opaci, perfect aderenți și cu clin. Te scoate din anonimat în zilele friguroase, aducînd stropul de culoare de care ai nevoie pentru a fi bine dispusă. Ii găsești în 22 de nuanțe frumoase: prună, ciocolată, mov, ruginiu sau nuanțe mai îndrăznețe. Dresurile din fibre colorate te vor face să iubești vremea rece!
       

         Pentru pantaloni, puteți alege șosete 3/4 din colecția La Rossa, simple, rezistente, cu o finețe aparte și super confortabile.
                          Laura Baldini- o a 2-a piele!


13 comentarii:

  1. Acum cand este sezonul rochitelor tricotate, dresurile astea merg de minune ❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super dresurile pentru perioada asta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac foarte mult dresurile Laura Baldini, le-am descoperit acum cativa ani ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu le-am primit și purtat deja cateva dintre ele, chiar sunt waw. 😊

    RăspundețiȘtergere
  5. Clar chiar bune. Nu am purtat până acum dresuri de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit până acum dresuri de la acest brand. Par chiar faine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi plac tare mult ciorapii Laura Baldini iar aceștia chiar îmi lipsesc. Sunt deosebiți, îmi plac, mi-i doreeesc. Moșule, auzi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte bune dresurile Laura Baldini. Brandul este printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa imi iau si dresuri noi ca tot m-a luat frigul prin surprindere.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt de mare efect dresurile colorate, iar cele de la LB imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac dresurile de la Laura Baldini. Am si eu cateva modele si imi plac mult

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat eram in tara le foloseam intruna, toate culorile le aveam, doar cei clasici nude nu ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. O prezentare foarte frumoasă, care mi-a stârnit interesul! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere