Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 decembrie 2019

Apidava ne îndulcește de sărbători cu roua florilor


             Din inima Transilvaniei, gustăm astăzi mierea de tei produsă de compania Apidava, companie ce sînt sigură că nu mai are nevoie de prezentare. Din nectarul parfumat al florilor arborelui de tei, avem această delicioasă miere, de culoare galben deschis pînă la portocaliu închis, cu miros dulce-lemnos ce poate fi recunoscut cu mare ușurintă. Teiul are flori mici, galbene, parfumate, adunate în mici ciorchini. Il găsim în toata Europa, în parcuri, în grădini, de-a lungul strazilor și al bulevardelor. O adevărată plăcere în serile calde de iunie să te plimbi pe sub teii înfloriți! Nu ratați asta, sînt foarte sigură!
           

           Acest tip de miere cristalizează foarte ușor, mai ales în mediu rece. Mierea de tei este fluidă, dar la începutul toamnei capătă un aspect vîscos. In stare cristalizată, are un aspect untos cu cristale mari și albe. Mierea de tei cristalizată este mult mai dulce decît cea lichidă. Se poate folosi în loc de zahăr la dulciuri, pe site-ul Apidava găsiți o turtă dulce delicioasă și caramele, rețete personalizate cu miere, polen sau propolis ce merită încercate. Mierea de tei este considerată ca fiind una dintre cele mai bune varietați de miere, foarte bogata în vitamine, mai ales cele din complexul B, amino-acizi, polen și mană. Conținutul de polen este foarte ridicat, din această cauză nefiind indicată persoanelor ce prezintă alergie la polen. Să nu mai zic de parfumul pe care îl împrumută de la flori.


              Esența de propolis este un produs românesc 100% natural, un produs inovativ care nu conține alcool, înglobează esența propolisului ce conține toate principiile active din tinctură, dar care poate fi consumat de către toate categoriile de persoane, inclusiv copii. Printre actiunile sale terapeutice, enumerîm pe cea antimicrobiană, antibiotică, antifungică, antiinflamatorie, antioxidantă, analgezică. Se administrează 10-20 picături de 2 ori pe zi, intern si pentru extern, aplicație locală în strat subțire. Este o soluție apoasă, usor de asimilat de către organism.


10 comentarii:

 1. Mierea de la Apidava este preferata mea, in sezonul rece o folosesc aproape in fiecare zi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Numai laude la adresa produselor Apidava, trebuie încercate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am si eu miere de tei de la Apidava, este un deliciu!
  Reinnoiesc stocul mereu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi plac tare mult produsele de la Apidava! Miera naturala e nelipsita din ceaiul de dimineata❤️

  RăspundețiȘtergere
 5. Folosesc! Imi plac produsele lor!

  RăspundețiȘtergere
 6. Iubesc mierea de la Apidava.

  Eu folosesc mierea fie peste clatite, fie in ceai^^

  RăspundețiȘtergere
 7. Si noi folosim mierea si dulciurile de la Apidava. Sunt sanatoase si delicioase.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt produse care nu-mi lipsesc din casă. Iar mierea de tei, un adevărat aliat în tratamentul gripei.

  RăspundețiȘtergere
 9. Mierea de tei este tare aromata! Nu trebuie sa ne lipseasca din casa. La fel si propolisul, mai ales pe timp de iarna. 😘

  RăspundețiȘtergere
 10. Miere ca in tara nu am gasit nicaieri...

  RăspundețiȘtergere