Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 aprilie 2018

Prima luna de studiu cu Eurocor

                Niciodata nu este prea tarziu sa mai inveti cate ceva. Asa am hotarat si am apelat la cursurile Institutului European de Cursuri prin Corespondenta, institut ce are peste 350.000 de cursanti in toata tara. Cursurile Eurocor sunt cu sediul central in Olanda si prezenti in 7 tari din Europa si Asia. In România are peste 21 de ani de activitate si toti cursantii au fost foarte multumiti de metoda de predare a cursurilor de pregatire profesionala sau a celei de invatare a unei limbi straine. Daca sunteti in cautarea unui curs de limbi straine, calculatoare, resurse umane sau frumusete si sanatate, sunteti exact in locul potrivit. Si pentru ca imi place tare mult sa calatoresc, am ales si eu cursul de Ghid de Turism, curs pentru care am primit primul modul.


             Acest curs te ajuta sa te familiarizezi cu toate caracteristicile unui ghid de turism eficient, care sa stie sa promoveze destinatiile turistice, sa incante turistii si sa le transforme vacanta intr-o experienta de neuitat. Cursul ofera informatii eficiente inca de la primul modul, elementele de maxima importanta sunt atragator insotite de scheme grafice si uneori de fotografii, modulele cuprind intrebari de verificare, rezumate la sfarsit, astfel incat temele pentru acasa devin o joaca. Profesorul personal corecteaza tema pentru acasa pe care cursantul o trimite online si indruma studiul pe tot parcursul cursului. Nici ca se poate mai comod!




            Primul meu modul mi-a oferit o introducere in profesia de ghid de turism, istoricul meseriei, atributiile si atitudinea fata de sesizarile sau nemultumirile turistilor, multe notiuni economice necesare precum si termeni uzuali in turism. Conversatia este foarte importanta, trebuiesc depuse eforturi pentru a intretine mereu treaza curiozitatea celor ce calatoresc. Am gasit multe exercitii de rezolvat, un rezumat al modulului foarte bine prezentat, tema pentru acasa ce consta din 10 intrebari din tot cuprinsul cursului, precum si un indrumar pentru rezolvarea temei.
            Nu-mi ramane decat sa trec la treaba, sa studiez si sa rezolv cu brio tema, sper cu punctaj maxim :)

18 comentarii:

  1. Sa ai spor! :)
    Ai terminat cartea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare tare bine ca am mai intalnit pe cineva care studiaza la ei. Eu sunt deja fan. Cel mai drag imi este un curs facut de Handmade, care mi-a placut teribil. Iar acum mai am cateva module si termin cursul de Tratamente naturiste. O imagine foarte interesanta despre un subiect care mi se pare extraordinar de important. Asa ca spor la invatat si sa afli cat mai multe noutati! Zile frumoase, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes! Si pe mine ma tentau mai de mult, dar nu am urmat inca niciun curs Eurocor. Dar nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maine sper din suflet sa reusesc sa parcurg primul modul! Am stat cam prost cu timpul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce fain ca iti poti testa cunostintele! M-ar tenta si pe mine un astfel de curs :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu vreau sa fac un curs la eurocor, dar nu m-am decis pe care sa-l aleg.

    RăspundețiȘtergere
  7. As face si eu un curs de turism, mi se pare captivant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Succes, ti-ai ales un curs frumos, intotdeauna mi s-a parut ca un ghid de turism are numai experiente placute in viata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Spor!Si eu vreau sa ma apuc de treaba in vacanta! Aboa astept!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare interesant acest curs, bravo, ai ales un curs foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am facut niciun curs inca,dar ma tenteaza cel de programare web, sper sa il urmez in curand.q

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce curs fain ti-ai ales! Am visat mereu la o cariera de ghid turistic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Spor la învățat! Care e finalitatea cursului? Diplomă, oferte de muncă?...

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am inceput cursul de salarizare pentru ca ma ajuta la serviciu. Multa bafta in parcurgerea intregului curs si spor la invatat :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici nu am vazut acest curs pe lista lor. Este un curs interesant. Mi-as dori sa vad parcursul lunii si cat de mult ai reusit sa inveti

    RăspundețiȘtergere
  16. Woooow ce fain!! Multa multa bafta :D. Poate ne mai povestesti si noua despre aceasta experienta foarte interesanta. Spor la invatat <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. Doua cursuri am facut la ei: cel de relatii publice si cel de limba franceza. Imi plac. Din pacate, mi se par cam scumpe.

    RăspundețiȘtergere