Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 aprilie 2018

Poarta cu tine un mesaj drag- Ostara

            Numele de Ostara a pornit de la numele unei zeite germanice, inspiratia numelui purtat de Paste in unele limbi, precum in engleza Easter. Ii este atribuita o sarbatoare precrestina ce are loc pe 21 martie, marcand echinoctiul de primavara: natura se trezeste la viata, campiile infloresc, pasarile isi pregatesc cuiburile, de aceea este considerata un fel de zeita a fertilitatii. Anul acesta, Ostara a venit sa sarbatoreasca la malul marii.


           Bijuteriile Ostara, bijuterii cu suflet, nascute din povestea de viata a creatoarei lor, din momentele de bucurie, tristete sau emotie ce au dus la crearea acestor minanatii. Mi-a facut mare placere sa o cunosc pe Alina Popa, cea care sta in spatele brandului si sa aud cum a fost creata prima bijuterie, din dragoste si din dorinta de inedit. Prima bijuterie a fost o bratara pe care era incremenita o declaratie de dragoste. Nu v-am spus inca? Ostara sunt bijuterii cu voce, bijuterii cu suflet, bijuterii de care nu te mai poti desparti odata ce le-ai primit!!!


         Alina face bijuterii din argint, din aur si briliante, bijuterii cu design aparte, minuni iesite din dragoste, din emotii, din multumire, din pasiuni, din amintiri frumoase. Un concept unic in Europa, bijuteriile cu amprenta vocala sau primele batai de inima ale bebelusului, te cuceresc iremediabil din primul moment in care faci cunostinta cu ele. Nici eu nu le-am putut rezista farmecului, voi purta una cat de curand cu multa dragoste, vocea Evei ma va insoti pretutindeni.











         Stiti ce avem mai sus?  O minune de cercelusi pentru mama si fiica din aur roz cu inimioara rotunda. Mesajul mamei pentru comoara ei: ''Te iubesc si cred in tine!'' iar mama poarta primele cuvinte rostite de fetita ei... este careva dintre voi care nu ar purta asa ceva???


         Ostara celebreaza noi inceputuri si intruchipeaza cea mai profunda expresie a inimii tale, te ajuta sa porti sau sa daruiesti mesaje de suflet imprimate pe bijuterii unice. Numai tu ai cheia mesajului.


                 Poarta si tu o bijuterie cu suflet, o minune de la Ostara!!!

16 comentarii:

  1. Ce bijuterii frumoase! Arata tare bine toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase, am avut si noi pentru tombola 2 coliere la #SpringBeautyEvebt 😍👍

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ca de purtat cu suflet! :) foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Face niste lucruri minunate, eu mereu imi doresc ceva unicat sau caut pe cineva care sa imi faca modelul pe care eu mi-l doresc, dar nu il gasesc. Bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  5. finute - isi merita pe deplin denumirea de BIJUTERII!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe,îmi plac tare mult!
    Sărbători Fericite,dragă Coco!
    Paște Fericit!
    Pupici și îmbrățișări

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahhh! Chiar am visat azi noapte ca imi cumparam un inel de aur cu pitara rosie in forma de inima... poate ca era de la Ostara... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasă prezentare !
    Îți doresc, din toată inima: Paşte fericit !

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de delicate sunt bijuteriile!! Perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne, cat sunt de frumoase! bijuteriile astea chiar spun povesti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase aceste bijuterii. Mi-as dori sa-mi iau si eu un set

    RăspundețiȘtergere
  12. M-ai terminat cu bijuteriile cu amprenta vocala, eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Poti face un filmulet mic, mic?

    RăspundețiȘtergere
  13. ce frumoase sunt aceste bijuterii

    RăspundețiȘtergere