Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 martie 2017

Schwarzkopf Color Expert cu tehnologie OmegaPlex

              Am primit kit-ul de buzz de la BuzzStore, kit ce ne invita sa descoperim vopseaua de par Schwarzkopf Color Expert si secretele din spatele tehnologiei OmegaPlex. La nivel mondial, trendul revolutionar Plex a depasit granitele saloanelor de coafura. In ultimii ani, prevenirea deteriorarii parului a devenit principala preocupare a cercetatorilor din domeniu. Fibrele de par, in timpul procesului de colorare sau decolorare se pot rupe, lasand parul lipsit de rezistenta si elasticitate. Noua tehnologie cu OmegaPlex este solutia inovatoare de protejare a parului in timpul colorarii.




            Ai incredere in OmegaPlex, sistemul de colorare si ingrijire in 3 pasi, tehnologie special dezvoltata pentru protectia parului.
     - pasul 1 consta in mixarea tratamentului cu crema coloranta, pentru a proteja micro-legaturile.
     - pasul 2 consta in folosirea unui tratament reparator dupa colorare ce repara fibra, sigileaza culoarea si-i reda intensitatea.
     - pasul 3 consta in aplicarea, la 3 saptamani de la colorare a unui tratament ce repara micro-legaturile din interiorul firului de par pentru un aspect puternic si sanatos.





             Cateva sfaturi oferite de Schwarzkopf pentru vopsirea eficienta a parului:
- nu te spala pe cap in ziua in care vrei sa iti vopsesti parul, lasa-l nespalat cel putin o zi inainte iar dupa vopsire clateste bine cu apa calduta, pana cand apa scursa ramane perfect curata!
- citeste cu atentie instructiunile de utilizare, evita sa te speli pe cap apoi cel putin 2-3 zile.
- foloseste tratamentul reparator nr 3 dupa 3 saptamani de la vopsire pentru reimprospatarea culorii.


              Daca iti doresti un look remarcabil dar nu ai putea face compromisuri atunci cand vine vorba de frumusetea parului tau sau esti tentata sa faci o schimbare radicala, de la brunet la blond sau invers, si nu vrei sa risti- ai scapat de aceasta grija!


                  Cu Schwarzkopf Color Expert, prima vopsea de par pentru utilizare acasa cu tehnologia profesionala OmegaPlex impotriva ruperii si deteriorarii parului, ai ultimul trend din salon la tine acasa! Incearca!!


                        Au niste nuante foarte frumoase, 20 la numar, de la blond suprem pana la caramel inchis si negru intens. Eu am combinat caramelul primit cu un saten rece cumparat si imi place ce a iesit. Dupa ce mi-am deschis nuanta parului foarte mult, m-am razgandit si l-am inchis la loc si sunt multumita acum :)





19 comentarii:

  1. Cred ca tu vorbesti de Schwarzkopf Keratine. Keratina este cea care întareste firul de par. Aici asa îi zice si eu îl folosesc cu mare placere! Culoarea mea este 5.3. Sa o folosesti cu placere, este excelenta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesantă ofertă! Cine știe, poate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost acceptata in campania de testare BuzzStore. Mi-am ales un blond polar, m-am decolorat, insa nu s-a prins vopseaua deloc. Are o consistenta foarte faina si serul acela, unul la vopsit si unul la decolorat, mi-a asigurat sanatatea parului. Parul meu, cu toate ca s-a transformat intr-un curcubeu simpatic, macar a fost sanatos pana am indraznit sa bag alte doua decolorari, fara solutia 1 din cutia de vopsit. Groaznic! Cei de la Buzz au fost super intelegatori si ca sa nu ramana campania in suspans, mi-au trimis inca o nuanta la alegere. Sper ca aceasta sa prinda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am ales nuanta blond miere, abia astept sa o folosesc. Momentan cred ca am vreo 3 nuante de blond in par, sunt super curioasa daca o sa mi se uniformizeze cat de cat culoarea pentru ca nu vreau sa ma decolorez inainte sa folosesc vopseaua.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am ales nuanta violet inchis si chiar sunt multumita de cum a iesit, chiar daca violetul se observa doar la soare. Sa stii ca si eu am observat cateva deosebire intre aceasta vopsea si una simpla, parul arata altfel, e mai catifelat. Chiar imi place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mă vopsesc la salon, e momentul meu de răsfăț.
    Pe mama mea, o vopsesc eu și tare mă încântă culorile pe care le au ei. Pentru ea, o să cumpăr din această gamă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lasa parul foarte misto si chiar mi.a placut, desi nu pot spune ca a prins asa cum trebuia

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti sta bine! Ai facut o alegere inteleapta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ti-a iesit foarte interesant, mai ales ca ai combinat doua nuante care sunt extrem de opuse- una are rosu in combinatie, iar cealalta cenusiu. Dar cred ca ti-ar fi venit foarte bine si cu satenul rece. Eu am avut o nuanta asemanatoare in par, si arata extrem de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te prinde foarte bine! Ai reusit sa faci si o vopsire artistica deoarece observ ca spre varful firului de par culoarea este foarte inchisa, iar spre radacina este foarte deschisa. Interesant!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place ce a iesit si cum azi vreau sa ma vopsesc ma duc sa caut si eu nuanta rosu visiniu. Sper sa o gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place mult culoarea care ti-a iesit! Este foarte frumoasa! Eu eram vopsita cu umbre inainte si acum am tot un fel de umbre in cap

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoasa culoare ai ales si ti-a iesit un ombre interesant. Voi cauta si eu in magazine, imi plac nuantele din paleta. Aramiu si saten rece m-ar atrage.

    RăspundețiȘtergere
  14. pe mine ma tenteaza aramiu, desi parca mi se pare mai inchis decat ce am acum in par..ma mai gandesc totusi ...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar fi prins bine o poza cu tine inainte. Dar te prinde bine culoarea :*

    RăspundețiȘtergere
  16. eu am cumparat alte 2 cutii de vopsea cu o nuanta mai inchisa, a iesit exact cum doream, voi ramane la aceasta vopsea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Alexandra Cojanaprilie 16, 2017

    Like sigur ^_^ Și eu am testa noua vopsea Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex care promite sa vopseasca parul si sa-l protejeze impotriva deteriorarii - Sunt de acord!

    RăspundețiȘtergere
  18. Alexandra Cojanaprilie 16, 2017

    Am testat și eu săpunul lichid cremă DOVE și e super: piele curată, hidratată și catifelată. Recomand!

    RăspundețiȘtergere