Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 martie 2017

Magie in Atelierul Zanelor JCI Constanta

Un eveniment caritabil de la care nu trebuie sa lipsiti, distractie pentru copii si parinti, activitati frumoase, totul intr-un scop caritabil. Cei mici pot invata cel mai bine ce inseamna si cum trebuie sa fie generosi prin puterea exemplului. Ajuta-l pe copil sa vada acest lucru sau sa participe activ la actiuni caritabile sau alte situatii care arata generozitatea. Invata-l sa imparta sau sa daruiasca jucarii sau alte lucruri, implica-l in activitati de cand este foarte mic!!!


   Constanța – Sâmbătă 1 aprilie 2017, Hotel Ibis, str. Mircea cel Bătrân nr. 39B – 41, de la ora 16.00, JCI Constanța dăruiește din magia sa la „Atelierul Zânelor” prin joc și multă distracție.
        Atelierul Zânelor este un eveniment caritabil ajuns la cea de-a 15-a ediție, prin care copiii pot face fapte bune și pot oferi cadouri altor micuți din familii defavorizate.
Un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de aproape 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere.
Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:
 1. Atelierul Bocanilă –  în acest atelier copiii vor realiza măști. Cu ajutorul lor se pot deghiza și se vor distra alături de Zâna Măștilor. Fiecare prichindel își va pune amprenta și personalitatea pe propria mască.
 2. Atelierul De încondeiat Ouă – are la bază tradițiile și obiceiurile românești. În acest atelier cei mici vor realiza alături de zâne, cele mai frumoase ouă într-un stil unic.
 3. Atelierul Dactilopictură – Ne vom încălzi bine degeţelele pentru a realiza cele mai frumoase lucrări împreună cu Zâna cea Frumoasă.
 4. Atelierul Kraft – Zâna Primaverii ne așteaptă voioasă şi bucuroasă. Decupăm împreună și facem primăvara să înflorească.
 5. Atelierul Dulcica – după multă joacă şi distracție, colorat sau decupat, Zâna Dulcica ne așteaptă la atelier sa realizăm pentru părinți și bunici cele mai bune prăjiturici.
              Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la „Atelierul Zânelor” să aducă un mic cadou (hăinuțe, jucării, dulciuri, etc.) pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – PARTEA CARITABILĂ, înainte de Paşte. 
              Micuţii din comuna Amzacea vor primi anul acesta vizita iepuraşului mai devreme cu ajutorul voluntarilor JCI Constanţa şi al constănţenilor care vor face donaţii în perioada 3 – 7 aprilie.
Vârsta copiilor: 3 – 11 ani.
Participare: 50 de lei de copil.
Înscrieri și detalii: 0732.833.443

Manager Proiect: Geanina Roșca
       Parteneri: X-Printing, Cora, PlayXP, Aqua Flux Distributie, Dobrogea Grup, RIK Papetarie, IBIS Constanta, Party Ballony, Creative Start Center, Blike Development
       Parteneri media: Evenimente Constanta, Libertatea Cuvintelor, Dobrogea TV, Kiss FM, Constanta News, Sky FM, Litoral TV, Cuget Liber, Telegraf,  Dosar de mama, Un parinte cuminte,  Mama de printesa, O lume perfecta, AND de femeie, Monica Berceanu, Maria Agurita, Despre viata mama si bebei, Gust de fericire, krmenslife
         Despre JCI:
            Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.
          În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Craiova, Prahova, Targu Mures, Galati, Suceava. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (Share Your Blood, Umanitara).
                  Be Better!   Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro/ pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

13 comentarii:

 1. Un eveniment foarte frumos, felicitari! Copii care bucura alti copii si in acelasi timp se si distreaza impreuna. Zanele sa aduca celor mici tot ceea ce sia-u dorit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce de evenimente frumoase, regret ca uneori la unele care imi plac, nu pot sa particip.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand vad copilasi care ajuta alti copilasi ma bucur foarte tare, acest proiect este deosebit. Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 4. Un proiect minunat care mi-as dori sa fie organizat si in București. Bravo vouă pentru asemenea Initiative minunate!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte fain! Abia astept sa ne spui cum a fost!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce activitati frumoase! Cu adevarat educative. Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 7. E bine sa fie implicati copiii pentru ajutorarea altor copii, astfel invata sa fie altruisti si pot descoperi bucuria de a darui. Frumos. Astfel de evenimente sa tot fie!

  RăspundețiȘtergere
 8. Asa se face educatie: sa invete de mici sa ajute pe cei care nu au.
  Sper sa ne povestesti cum a fost.

  RăspundețiȘtergere
 9. Imi place ideea acestui eveniment. Ar fi fost interesant sa particip daca locatia era mai aproape. Fetita mea are 2 ani si jumatate si nu cred ca se incadra in limita de varsta. Oricum initiativa este de apreciat

  RăspundețiȘtergere
 10. Un proiect deosebit! Micutii din Amzacea sigur se vor bucura.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ce de evenimente sunt in Constanta. Daca ar fi si in Braila...ar fi bine.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pacat ca nu erau asa evenimente si pe vremea noastra, mi-ar fi placut sa merg si sa particip. Perfect acum pentru cine are copii.

  RăspundețiȘtergere