Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 martie 2017

Produse Himalaya Herbal


O companie cu o istorie si o traditie semnificative Himalaya Herbal joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Produsele sunt fabricate cu tehnologie moderna, fiecare produs supus cercetarii primare timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata in produse este studiata si testata individual pentru eficacitate, produse recunoscute si recomandate de doctori si specialisti din intreaga lume.


                   Portofoliul Himalaya detine 200 de produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si pentru animale si reprezinta combinatii complexe de plante si minerale ce interactioneaza pentru combaterea unor anumite afectiuni, diminueaza potentiale efecte negative. Cel mai vandut produs este Liv.52.


             Crema hranitoare Nourishing Skin Cream, are o textura usoara, non-grasa, protejeaza pielea pe durata intregii zile. Contine aloe- recunoscuta pentru proprietatile sale vindecatoare, cu proprietati antibacteriene si antifungice. Ginseng-ul indian- protejeaza pielea impotriva factorilor poluanti si a climei uscate. Este recomandata pentru toate tipurile de ten, aplicandu-se pe pielea curata, prin masaj delicat pe fata, gat si decolteu.


                  Balsamul hranitor de buze este recomandat in tratamentul buzelor uscate si pentru protectie in orice sezon, datorita uleiurilor naturale din plante. Hraneste, catifeleaza si hidrateaza in profunzime, prevenind descuamarea pielii sensibile a buzelor. Contine ulei de seminte de morcovi- bogat in antioxidanti si cu factor de protectie UV, ulei de germeni de grau- importanta sursa de vitamina E cu rol regenerant.


                           De aceasta pasta de dinti, va puteti indragosti iremediabil, are un gust excelent si in doar 2 saptamani placa dentara este indepartata si dintii mai albi. Nu contine inalbitori chimici, actioneaza prin intermediul enzimelor si extractelor naturale. Enzimele din Papaya, indeparteaza petele de suprafata iar cele din arborele Miswak previn inflamarea gingiilor si reduc sangerarile. Nu contine parabeni sau fluor.


                   Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem, combate excesul de sebum si mentine senzatia de prospetime pe durata intregii zile. Neem-ul, un copac din familia mahonului, vesnic verde, este una din plantele de baza ale medicinii ayurvedice, folosit de peste 4000 de ani in afectiunile pielii, un adevarat cocktail de substante active cu valoare medicinala. Mai contine sofran indian, ce curata eficient tenul. Se aplica prin masaj delicat pe fata si gatul ude, apoi se clateste.


            Exfoliantul, frumos dozat, este un produs de ingrijire cu ingrediente naturale recomandat pentru curatarea punctelor negre, tratarea acneei si cresterea luminozitatii tenului. Are proprietati antibacteriene si granulele de samburi de caise curata in profunzime. Se aplica prin masaj delicat de 2-3 ori pe saptamana. Recomandat pentru ten gras si cel cu tendinte de ingrasare.


      Pe site gasiti produse cu oferte speciale, cu cadouri si diferite concursuri active. Au si un blog cu diverse articole si sfaturi din cultura indiana, obiceiuri nesanatoase, diverse plante si multe altele!

18 comentarii:

  1. Frumoasa prezentarea ta!:)
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesante produse ! felicitări pentru prezentare ! pupic !

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi stiu de aceasta firma de ani buni, ma crezi daca iti spun ca nu am incercat niciun produs?
    De cateva ori am zis ca o sa cumpar cand ajung la magazin....apoi ma luam cu treaba si cu altele si uitam
    Noroc cu articole pe bloguri ca imi aduc si eu aminte de cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stiam ca au atatea produse, credeam ca au doar pasta de dinti. Ma tenteaza si pe mine exfoliantul, eu sunt innebunita dupa exfoliante, le-as cumpara pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Himalaya am luat doar niste siropuri pentru fete...sper ca nu fac confuzie de firme. In rest, nu am incercat nici unul din produsele recomandate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. produsele Himalaya sunt produse foarte bune si sunt naturale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o firma deosebita, dar produse de cosmetica (cu exceptia unei creme pentru picioare crapate, pe care nu o mai gasesc :))nu am luat pana acum. Dar septilin pentru momentele de raceala, mi se pare inbatabil. Cand deja am luat-o, iau doza soc de 2+2=2 pastilute, cam trei zile. Am vazut niste creme de fata, dar tot o reteta cam cu multe chestii si nu am luat. Dar ce ai tu pe aici, pare interesant. Multumesc de prezentare!
    Zile frumoase, draga Coco!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat pasta de dinti de la ei, nu mai stiu ce sortiment, dar nu m-a impresionat prea tare. In rest nu cred ca am folosit altceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. am avut si eu cateva produse de la ei acum ceva timp, dar am uitat de ele. poate ca a vrenit momentul sa le recumpar!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie gelul pentru curatare mi-a placut si nu prea. Adica imi placea senzatia de prospetime, in schimb mi s-a parut ca spumeaza foarte putin si nu eram sigura ca ar curata chiar asa de bine. Simteam nevoia sa mai aplic un tonic ceva, ca sa fiu sigura. In rest, mirosul e placut

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am incercat gama cu neem, dar m-ar tenta, am auzit numai lucruri bune despre acest ingredient.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat cateva produse de la ei, si as vrea sa incerc si produsele prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosesc si eu produse de la Himalaya. Nu am cumparat pana acum pasta de dinti, o s-o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Fie-mea foloseste aceasta gama Neem si e tare multumita de ea, spune ca ii amelioreaza acneea juvenila.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am avut si e candva o crema de la ei.A fost ok ...n-am incercat gama cu neem

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu un scrub cu neem si ceva abraziv tot cu neem, iar spuma de curatare tot cu neem era si mi-a placut cel mai mult. Sunt foarte bune produsele si in prezent folosesc creme de corp pentru bebelusi de la Himalaya

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte faina prezentarea ta. Nu am folosit nimic de la ei pana acum si chiar mi-ar placea. In speta am mai folosit produse Ayurvedice. Cred ca ar fi un test interesant si ar da bine si pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am folosit de la ei gelul purificator pentru curatarea fetei si exfoliantul(mi se pare potrivit si pentru calatorii). M-am impacat bine cu ambele.

    RăspundețiȘtergere