Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 martie 2017

Plus de stralucire si tinerete cu Phytovital de la Bottega Verde



              Astazi va prezint un produs din gama Phytovital, un program complet de tratament, inspirat de valoroasele beneficii ale marii, ce are puterea de a imbunatatii aspectul pielii. Ingredientele sale au fost atent selectate pentru a asigura suportul pielii fetei, ajutand-o sa-si recapete fermitatea si tineretea.
                   
   
                   Phytovital de la Bottega Verde, o noua vitalitate pentru piele! Ser anti-imbatranire, hidratant, cu extracte botanice si mediteraneene (10 ML + 10ML + 10 ML), un program intensiv, alcatuit din 3 serum-uri cu functii diverite, fiecare aplicate in timpul noptii pe o perioada de 7 zile. Pentru a optimiza eficacitatea tratamentului, fiecare serum se aplica potrivit unei metode:





      - serum 1 (utilizare ziua1- ziua 7), regenerator preparator, cu acid glicolic si extracte botanice mediteraneene, are capacitatea de a stimula efectul de turn over celular, facilitand un peeling delicat si treptat pielii, care, libera de celulele moarte, va avea un aspect mai luminos, uniformizat, gata de a primi tratamentele urmatoare. Se va evita zona din jurul ochilor si perioadele de expunere la soare, deci, perfect pentru aceste zile mai intunecate care urmeaza.
    - serum 2 (utilizare ziua 8- ziua 14), un concentrat anti-imbatranire pe baza de colagen marin si struguri de mare- o alga ce se gaseste in adancul marii- ofera pielii un aspect ferm.
    - serum 3 ( utilizare ziua 15- ziua 21), contine Pentavitin, un puternic adjuvant in hidratare si protejare, special formulat pentru a ajuta pielea sa-si mentina rezultatele inregistrate in urma tratamentelor anterioare, conferind pielii o magica stare de comfort, un sentiment minunat de catifelare si netezire.


              Nu contin parfum si au o textura lejera, potrivite persoanelor care doresc sa ofere un efect de tinerete pielii. Secretul?..contin extracte botanice din Ginestra, pin marin si lavanda italiana, colagen marin, struguri de mare.
         Eu sunt inca la faza 1, dar pielea chiar se simte mult mai fina si placuta la atingere, hidratata si luminoasa. Sticlutele sunt foarte usor de folosit, au pipeta, cred ca le voi pastra si pentru alte produse mai greu accesibile, iar tratamentul are o reducere de 50% in aceasta perioada, ca multe alte produse de pe site. La sfarsitul tratamentului sigur voi fi foarte multumita. Se poate repeta tratamentul de mai multe ori pe timpul unui an si ma bucur ca l-am descoperit. Oferiti-va un plus de stralucire pentru primavara care vine curand!
 
                      Si inca ceva, Bottega Verde.ro va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul KRMENSLIFE inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

17 comentarii:

  1. Sa ne spui cum e dupa 7 zile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. HM! mi-ar trebui si mie un astfel de ser. Incep sa imbatranesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam si opiniile dupa sapte zile de utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Serurile sunt favoritele mele, superioare din punct de vedere calitativ dau rezultate foarte bune. Astept cu real interes impresiile tale dupa cele 21 de zile de utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa il folosesti cu drag si sa iti fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare un produs bun si de care as avea nevoie, mai asteptam impresiile finale. Nu cred ca dezamageste cum de fapt nu o face niuciun produs de la Bottega Verde

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai lamurit. Am comandat.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am acest brand aici! Sa inteleg ca este Italian, nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am dat multe comenzi la bottega verde si pana acum nu mi-a sarit in ochi acest produs. imi doresc sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  10. Parca as vrea si eu sa le testez. Imi plac foarte mult produsele lor pentru ten.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit mai multe produse de la BottegaVerde, dar nu am incercat acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ru am pus o comanda la ei acum doua saptamani dar nu am vazut. Produsele acestea..astept impresii dupa utilizare

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu sunt in stare sa ma dau cu crema hidratanta zilnic :) Altfel ce scrii tu aici e foarte atragator.

    RăspundețiȘtergere
  14. There are certainly worthy of interest and to effective action, as you write. Regards.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am auzit pana acum de acest produs de la Bottega Verde.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt curioasa de parerile tale dupa ce il vei folosi 7 zile. Stiu ca Bottega Verde are produse foarte bune.

    RăspundețiȘtergere