Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 martie 2017

IWhite2 Instant- redescopera albul natural

                               Am deschis cu multa curiozitate kitt-ul de buzz primit de la BuzzStore si dupa ce m-am familiarizat cu produsele si am citit materialele legate de campanie, am si trecut la testat, curiozitatea era prea mare! Albul natural al dintilor este amenintat ori de cate ori consumam alimente precum sfecla rosie, cafea, vin rosu, care au efect neplacut de ingalbenire al smaltului, dar cu ajutorul iWhite2 Instant aceste pete pot disparea si poti avea dinti mai albi cu pana la 8 nuante, dupa doar 20 de minute de utilizare zilnica. Toata gama de produse poate fi gasita exclusiv in lantul de farmacii Sensiblu.









                        Kit-ul continea 1 tratament de albire, 1 pasta de dinti si 1 apa de gura. Pentru rezultate cu adevarat uimitoare tratamentul trebuie tinut 5 zile consecutiv si folosit in combinatie cu pasta de dinti si apa de gura. Albeste dintii eficient si indeparteaza petele imediat datorita tehnologiei unice, cu film cristalizat de calciu. Pe langa albire, tratamentul ajuta si la fortifierea dintilor si nu contine peroxid de hidrogen care in anumite cantitati poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dintilor si gingiilor, fiind 100% sigur pentru sanatatea dentara!
           Daca te-ai hotarat sa scapi de toate petele nedorite de pe dinti, iti poti descoperi albul natural al smaltului chiar acasa, in doar 20 de minute, cu benzile iWhite2 Instant, sigure pentru sanatate, eficiente si o sursa solubila de calciu.



                           Plasturii flexibili si usori se muleaza perfect pe orice dantura, contin un gel de albire revolutionar, sunt ambalate individual si se folosesc o singura data. Au o formula sigura si cu efect instant, indeparteaza petele si fortifica dintii, datorita cristalelor bio-active folosite in combinatie cu un agent polimeric fixeaza cristalele pe suprafata dintilor ceea ce duce la un efect de albire vizibil. Au fost create astfel incat sa albeasca atat partea din fata cat si cea din spate a dintilor.
                          Pasta de dinti are un gust excelent, putin acrisor, exact pe gustul meu, cu o tehnologie superioara de albire iar apa de gura contine o tehnologie cu tripla- actiune. Contine blue covarine ce formeaza un voal subtire pe suprafata dintelui in timpul clatirii si modifica modul in care lumina se reflecta asupra dintilor, apoi indeparteaza placa corespunzator si noua substanta PAP opreste cresterea bacteriilor din gura.


            Zambet mai alb cu pana la 8 nuante INSTANT!!!...si ajutorii de nadejde!!!


25 de comentarii:

  1. Am vazut atatea review-uri pozitive despre acest produs incat sigur o sa-l achizitionez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. OH never heard about these before
    thanks for sharing
    best

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc pasta si apa de gura IWhite. Mi se pare ca pasta de dnti are un gust dulce, chiar foarte dulce, nu acrisor cum spui tu, dar probabil fiecare percepe diferit gustul. Oricum imi place ca e dulce si probabil mi-ar placea si acrisor. Benzile le-am terminat deja, mi s-au albit dintii cu o nuanta. Sunt multumita

    RăspundețiȘtergere
  4. Si chiar ajuta? Eu am avut acum ... ani asa un kit dar nu facea ce promitea! Poate au schimbat formula acum! Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ajuta, nu albeste chiar cu 8 nuante, cred ca c
      doar 2, dar e in functie de dinti cred!

      Ștergere
  5. Thanks for sharing. Love love, Andrew. Bye.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am primit acest kit de la Buzzstore si sunt super multumita! Imi plac mult benzile, iar pasta de dinti e eficienta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant produs, n-am folosit niciodata asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu m-a tentat sa ma inscriu la campanie datorita faptului ca am dintii imbracati, nu mai sunt cei naturali si nu stiu daca ar avea efect, nu am gasit nicio informatie in acest sens. Oricum, inca arata bine dintii mei dar eram curioasa

    RăspundețiȘtergere
  9. Si e safe? Nu sensibilizeaza dintii?

    RăspundețiȘtergere
  10. am testat si eu odata niste benzi dar nu prea si-au facut efectul .Chiar sunt curioasa daca acestea isi face treaba asa cum se zice

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut ca acest kit e foarte popular si ma tenteaza si pe mine sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu prea am incredere in solutii minune, dar de asta chiar as fi curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Un gând bun,o floare și un sincer”La mulți ani,de 8 Martie!
    O zi frumoasă îți doresc,Coco!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
  14. pe mine ma tenteaza de mult aceste produse, dar nu eram sigura daca merita mai ales ca au un pret destul de maricel dar am vazut odata cu campania niste rezultate wow deci clar il voi achizitiona odata sa vad daca si la mine functioneaza la fel de bine

    RăspundețiȘtergere
  15. Folosesc si eu aceste produse, chiar sunt eficiente si rezultatele se vad. Sincer, nu credeam ca vor da rezultate, dar m-am inselat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut la multe persoane informatii despre aceste benzi pentru dinti. Cu toate acestea imi este frica sa le folosesc, am dintii foarte sensibili si pe deasupra cateva carii direct pe dintii din fata :(.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place ideea acestor benzi si imi place ca nu le da sensibilitate dintilor. Cred ca am sa-mi iau si eu un astfel de kit

    RăspundețiȘtergere
  18. La mulți ani, Coco! Să fii sănătoasă tu și toate doamnele și domnișoarele din viața ta! ☺

    RăspundețiȘtergere
  19. chiar sunt foarte utile si rezultatele se vad le-am testat si eu

    RăspundețiȘtergere
  20. am scris prima despre ele, anul trecut, chiar albeste, bineinteles nu la toti, depinde de structura smaltului

    RăspundețiȘtergere
  21. Pare sa fie un produs bun, desi mi-ar fi placut ca poza cu rezultatul sa fie mai clara.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu am testat produsele iWhite2 - atat pasta de dinti, cat si apa de gura, dar mai ales benzile de albire.
    Pasta de dinti nu e tocmai favorita mea. Mie imi place gustul puternic mentolat, iar pasta de dinti de la iWhite e dulceaga. Si ca efect mi se pare un pic prea abraziva pentru gustul meu. De curatat, curata foarte bine, insa!
    Apa de gura, este de departe preferata mea. Prima senzatie este cea de curatare perfecta iar la final dintii chiar stralucesc. Majoritatea apelor de gura folosite imi dadeau senzatia ca imi amortese limba dupa folosrea lor, insa nu este cazul cu apa de gura iWhite.
    Benzile de albire sunt ok. La fel de subtiri ca gutierele de buna calitate (pe care le folosesc din cauza bruxismului), se muleaza ok pe dantura, cu atat mai mult cu cat eu am ceva probleme cu "asezarea" dintilor inferiori. Deci, substanta de albire ajunge categoric peste tot. Efectul nu este unul wow (personal mi-am albit dintii ultima oara la stomatolog acum un an ca si "premiu" ca m-am lasat de fumat - atunci efectul a fost wow - cam 5 nuante pe dintii mei de fumator de 10 ani, dar si costul pe masura). Clar, se vede ca dintii stralucesc altfel, dar nu as spune ca albirea este chiar de 8 nuante.
    Personal, sunt incantata de acest produs (set de produse), iar raportul calitate/pret este unul excelent!

    RăspundețiȘtergere