Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 martie 2017

El Dor Plant- solutii naturiste pentru un stil de viata sanatos


 ''Importanta nu este mancarea din viata ta, ci viata din mancarea ta''
Esentialul este sa pastram fortele bioactive prezente in vegetale, fructe, nuci, seminte, cereale si legume crude, vii.
Plantutele verzi, provenite prin incoltire, vlastari= sprouts, ar trebui sa fie principalul fel in farfurie, pentru ca sunt cele mai bogate nutritional. De exemplu, vlastarii de floarea soarelui reprezinta o proteina completa, contin toti aminoacizii de care are nevoie corpul. Plantutele de hrisca si de mazare dulce vin imediat dupa floarea soarelui cand vine vorba de nutritie totala. 



                 Sucul de iarba de grau este 70% clorofila, primul produs al luminii si drept urmare contine mai multa energie solara decat orice element, clorofila in stare cruda, baza vietii tuturor plantelor. Are un nivel crescut de oxigen de care are nevoie creierul si toate tesuturile corpului pentru a functiona la nivel optim, este anti-bacteriala si poate fi folosita atat in interior cat si in exteriorul corpului. Ajuta la echilibrarea zaharului in sange, curata depozitele de medicamente din corp, neutralizeaza toxinele, poate scoate metalele grele din corp. Sucul de iarba de grau uscat are la fel de mult calciu ca si laptele., 17 amino acizi.


                   Hrana completa, sursa bogata de fosfor si calciu, excelent pentru oase si dinti- fier pentru sanatatea celulelor rosii, potasium- predominat in tesutul creierului. Este un tonic pentru tesutul muscular si sistemul nervos, trateaza inflamarea gatului, probleme pulmonare, raceli, dureri reumatice. Contine 92 de unitati USP de vitamina D, rar intalnita in vegetale si tot spectrul de amino-acizi. Sunt foarte buni la gust, ii puteti adauga in salate sau ca decor la diverse preparate.


                          Si ceva sanatos si dulce, nu ne lipseste! :)

            In magazinul on-line El-Dor Plant gasiti tot ce aveti nevoie pentru o sanatate de fier a organismului: vlastari, alimente bio, plante aromatice, germeni, cereale, produse dietetice, alimente de baza, produse germinate si crude, produse deshidratate, tratamente de cosmetica capilara, aparatura de bucatarie, carti- totul pentru imbunatatirea sistemului imunitar.

  100% crud este recomandat pentru cei care incearca sa-si rezolve anumite probleme de sanatate!

20 de comentarii:

  1. multumim mult,am mai cumparat si eu din magazinele mari asa bunatati si mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu sunt fan vlastari si germeni, nutritionistii spun ca nu sunt foarte sanatoase. Probabil ca sunt mai bune pentru corp deca ce gasim in comert.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello i love these kind of post, i have been a pescetarian for almost 4 years now, and i love this lifestyle.
    Great post
    insta: brooklynnns

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate vegetarienii sa fie incantati de vlastari si iarba de grau. Eu sunt mai reticenta si foarte pretetioasa la gusturi, asa ca nu le-am incercat. :) Alimentele Bio, da, din astea consum multe.

    RăspundețiȘtergere
  5. as incerca si eu, nu am avut curiozitatea asta pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat vlastarii, cat si iarba de grau sunt super healthy, intr-adevar. Am tot citit pe subiectul asta, inclusiv despre cum poti sa-ti faci iarba de grau acasa, in jardiniere.
    As incerca pe viitor, in salate cred ca dau foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu chiar nu mai consum carne de cativa ani buni si, uneori, imi e greu sa gasesc produsele dorite in orice supermarket, asa ca, magazinele de acest gen sunt salvatoare

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am o problema chiar daca nu imi place la gust, daca stiu ca imi face bine, ma conformez. Nu am folosit niciodata, sunt destul de scumpe si nu iti poti permite mereu sa folosesti, iar ca sa folosesti doar o data si atat.... cred ca nu prea are sens.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot sa mananc asa ceva nici moarta, dar iubitul meu adora astfel de alimente asa ca o sa-i dau lui articolul sa-l citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesant articolul tau! Mi-a placut si mi-ai dat o idee... Merci! ♥

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit niciodata vlastari sau germeni. Eu recunosc ca sunt carnivora, nu ma inteleg prea bine cu legumele. Mananc super procesat si mi se pare super greu sa mananci sanatos :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut multe chestii bune si sanatoase pe site. In prezent nu am cea mai sanatoasa alimentatie, dar ar fi interesant sa incerc aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiam de acest magazin, insa nu prea sunt eu cu alimentatia sanatoasa, desi ar cam fi cazul sa fac ceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu mi-am cumparat seminte si-mi fac plantutele acasa, dar pentru cei care sunt mai comozi este un magazine util

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat pana acum asa ceva dar cred ca ar fi cazul.

    RăspundețiȘtergere
  16. A se avea, însă, în vedere, că tubul nostru digestiv nu mai este demult adaptat să digere vegetale crude... Deci, cu măsură!

    RăspundețiȘtergere
  17. N-am auzit de aceasta firma, insa consum destul de des germeni de diverse plante pe care ii gasesc prin mall. Uite ca nici nu stiu carei firme ii apartin, s-ar putea sa fie aceeasi si eu sa nu fi bagat de seama. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. interesante recomandări ! eu nu cumpăr dar îmi cultiv prin grădină, primăvara, grâu sau orz (depinde ce seminţe am...) pentru ''curăţenia'' de primăvară a corpului ! pentru cine nu are grădină, este bine să cumpere produse ca acestea recomandate de tine !
    cu drag, îţi doresc un weekend minunat !

    RăspundețiȘtergere
  19. super, incerc si eu sa-mi echilibrez viata pe toate planurile. puppp

    RăspundețiȘtergere