Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 martie 2017

Din stup cu drag, Complex Apicol Veceslav Harnaj


             O poveste de 50 de ani inceputa in 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni , apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine. Produsele au creat povesti intre mai multe generatii si o traditie româneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.


       Complex Apicol Veceslav Harnaj va ofera cosmetice, energovitalizante, miere, vin, otet, produse premiate, fara conservanti, fara coloranti, 100% naturale.


    Va prezint  Apis Felix degustare gourmet, un set de miere reprezentativa pentru bazinele melifere românesti: miere de flori de salcam, miere de flori de tei si miere poliflora, oferite cu drag din stup.
         Mierea monoflora de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. Mierea de salcam romaneasca a facut celebra apicultura româneasca obtinand numeroase premii internationale.
         Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre tipurile de miere, numele vine de la nectarul colectat de albine din diferite flori. Culoarea poate varia in functie de floarea dominanta.
         Mierea de tei, preferata mea, este o miere puternica, cu o aroma distinsa, de culoarea aurului clar. Aroma puternica este compusa de note lemnoase si proaspete, tonuri suave de caramel si dulceata florilor finalizate in cel mai dulce nectar.



   O minunata crema de maini cu miere si musetel, Floramin, bogata in proteine si vitamine, o crema ce rasfata chiar si cea mai uscata piele. Proprietatile nutritive ale mierii de salcam, fac din aceasta un ingredient ideal pentru ingrijirea mainior, reface pielea uscata sau crapata si regenereaza celulele. Este un bun emolient si umectant, stimuleaza hidratarea pastrand pielea hranita o perioada mai lunga.
Uleiul de flori de musetel completeaza actiunea mierii, este anti-septic si anti-inflamator, antioxidant si regenerator. Glicerina reda elasticitatea si supletea.

            Un rasfat apicosmetic, un aliat impotriva imbatranirii pielii!!


  Apidermaliv, balsam de buze, este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de masline si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul de masline si uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele. Mierea le pastreaza hidratate o lunga perioada, laptisorul de matca actioneaza antirid in timp ce uleiul esential de portocala lasa o aroma placuta.

             Un rasfat regal calmant si hranitor pentru pielea sensibila a buzelor!


           
       Produse românesti excelente, la preturi mici si care merita sa le dati o sansa. Sunt mari reduceri la seturi cadou si gasiti si un cos cadou pentru sfintele sarbatori pascale care se apropie, un cos dulce ce contine un vin demisec din miere de flori de salcam Vinum Apini Gourmet Choise, miere de salcam, miere de tei si miere poliflora Apix Felix la un pret mai mult decat excelent 34 ron.


15 comentarii:

  1. Si mie îmi plac produsele care contin miere, mai ales mastile de fata. Sunt excelente. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mierea de salcam si Apiderminul nu ne lipsesc din casa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc des produse cu ingrediente naturale, cele romanesti sunt cele mai bune, de departe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu balsamul de buze, era tare delicios ca al meu era cu portocale. Nici noua nu ne lipseste mierea din casa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveam in plan sa lansez o comanda cu bunatati, nu stiu de ce tot aman, acum ce mi-ai amintit, sigur trec la treaba. Sa le foloseste cu placere!

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag!
    Si mie imi plac produsele pe baza de miere :)

    RăspundețiȘtergere
  7. In copilatie imi placea mult mierea de salcam cu unt si paine, era un deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt fana miere, dar am incercat si eu cateva produse de la ei, din gama Apidermaliv daca nu ma insel, pentru par, si mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat aceste produse, dar mi-as dori tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. a trecut ceva vreme de cand nu am mai folosit produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit cosmetice de la ei, in schimb consum diverse sortimente de miere si parca au un gust mai pronuntat produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folosit si eu cateva cosmetice de la ei- Apidermin Lejer crema lejera regeneranta pentru noapte, Apidermin Sun Emulsie pentru plaja SPF 30,Apidermin Lejer crema lejera hidratanta de zi. De fapt cred ca acum patru ani am scris si un articol despre ce foloseam atunci de la ei. Dintre produsele energovitalizante trebuie sa recunosc ca n-am incercat nimic...pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit pana acum produse de la ei, dar m-ar tenta balsamul de buze

    RăspundețiȘtergere
  14. am avut si eu setul pentru degustat, a fost atat de bun ar trebui sa imi comand

    RăspundețiȘtergere