Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 martie 2017

Alege naturalul cu Solaris


 Am descoperit Solaris Plant, in punguta primita cu generozitate la blogmeet si am intrat imediat in magazinul on-line.  Solaris reuneste o serie de produse care iti pot fi alaturi la micul dejun, pranz sau cina. De la fulgi si musli, ceaiuri si cicoare, cereale si leguminoase, seminte si mirodenii, fainuri, uleiuri comestibile, fructe uscate, biscuiti si covrigei, pana la uleiuri esentiale- sunt mare fan- si pentru aromaterapie.
Toate iti pot sta alaturi ca tu sa te bucuri de viata!


    O sa va prezint cateva din produse, desi stiu sigur ca le cunoasteti si apreciati! Daca nu le cunoasteti, incercati sa le strecurati in bucataria Dvs si nu o sa regretati!


            Sarea roz de Himalaya, o folosesc de cativa ani buni. Cristalul cuprinde 84 de minerale care se regasesc si in corpul uman: litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu...si multe altele. Are efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere.  Si-a dovedit eficacitarea in cazul persoanelor cu tensiune mica, intoxicatii, raceala, dureri reumatice. Are un gust delicat, mai putin sarat, bogata in oxid de fier, de aici culoarea roz, fiind o sare de mina nu contine iod natural.


             Semintele de chia contin intre 19 si 23% proteine complete, cantitati mari de calciu, magneziu, mangan, fosfor, o cantitate mare de Omega 3, pline de fibre, asigura satietatea, suprima pofta de mancare timp indelungat, confera energie si vitalitate. Puteti combina iaurtul de dimineata, salate, in paine sau chiar presarate peste sucuri.


      Fulgi de porumb fara zahar, stafide, goji, caju, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, un amestec echilibrat de fibre si vitamine pentru o digestie sanatoasa.


             Aport de fibre si proteine, aport de acizi grasi Omega 3, Omega 6 si Omega 9, pentru a ajuta detoxifierea organismului, reducerea colesterolului rau si energizare: floarea soarelui, in, susan si dovleac. Se consuma cu iaurt sau in salate.


            Despre uleiul de cocos, ce sa zic? Sunt o mare devoratoare, atat intern cat si extern. Foarte sanatos pentru sanatatea cardiovasculara, antioxidant, inlatura stresul, bogat in vitamina E, K si fier. Eu pun dimineata jumatate de lingurita in cafea, este excelent la gust, va garantez. Pentru par il folosesc pe post de masca de multa vreme si pentru piele cand se usuca mai tare.

     Belsug din natura, viata frumoasa incepe cu o alimentatie sanatoasa!!!

18 comentarii:

  1. Si eu folosesc multe produse natural, desigur nu Solaris pentru ca aici nu este. Ai dreptate uleiul de cocos este bun si pe interior si pe exterior!
    Weekend placut! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce am cumparat de la Solaris mi-a placut, au numai lucruri de calitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa trec si eu pe la Solaris sa vad ce produse au. Recunosc ca nu am incercat produse de la ei, dar tot vad pe la bloggeri produse interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte bune, tocmai mi-am luat quinoa de la ei.puppp

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac produsele lor, in special mixurile de fructe uscate si covrigeii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Niste musli si niste covrigei sarati as lua si eu de la Solaris!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am văzut încă produsele ''Solaris''-interesantă sarea roz !
    mulţumesc frumos pentru informare !
    îţi doresc un weekend cât mai plăcut !
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place untul de cocos de la ei, iar covrigeii sarati nu-mi amintesc sa-i fi vazut

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt de o calitate superioara produsele de la Solaris.
    Imi plac si chiar folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow ce de bunatati ai acolo, folosesc si eu produsele Solaris de ceva vreme si sunt incantata de ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cate produse minunate! Imi plac bunatatile acestea de la Solaris, sunt naturale si accesibile! Eu momentan folosesc uleiul de cocos de la ei

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosesc si eu sarea de Himalaya si untul de cocos de la ei, le am in casa permanent, dar nici mixurile lor pentru micul dejun nu imi sunt straine si imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. Spre rusinea mea, nyu am incercat pana acum produsele de la Solaris.

    RăspundețiȘtergere
  14. MMM...sunt cateva produse ce par numai bune de gustat, poate trec si eu sa vad ce-mi iau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am și eu cîte ceva de la Solaris, sare roz, sare de mare, zahăr de ștevia, covrigei. Eu le cumpăr online...prezentarea ta este foarte inspirată, ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi plac produsele primite de la Solaris. Multe produse bune pe care mi le doresc si eu. Eu folosesc uleiul de cocis doar extern. Nu știam ca poate fi bun si intern si nu am încercat Oana acum Combinația cu cafea. O idee geniala pentru mâine

    RăspundețiȘtergere
  17. M-ar tenta si pe mine sa plasez o comanda la ei!

    RăspundețiȘtergere
  18. Au produse bune,eu ador covrigeii aceia sarati

    RăspundețiȘtergere