Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 iulie 2012

Masca de ochi Cupron

M-am intors din scurta vacanta , numai 6 zile plus 2 sambete si 2 duminici...bun si asa :)
Am sa va arat o mascuta de ochi , pentru mine foarte foarte buna...pentru protectia impotriva luminii....daca vad o raza de soare.....eu vara nu dorm :)))
Bine , ea promite sa faca multe , sper sa se tina de cuvant...momentan sunt multumita cu ce face pana acum !
Zice asa pe eva...

                    Iti doresti un ten mai neted, fara riduri si alte semne ale trecerii timpului? Te privesti in fiecare zi in oglinda si realizezi ca pielea ta isi pierde fermitatea, iar tenul, stralucirea?

De acum insa, ai solutia perfecta: masca pentru ochi Cupron, cu oxizi de cupru, care lupta, alaturi de tine, pentru recastigarea fermitatii pielii.

Oxizii de cupru stimuleaza productia de colagen si sinteza de elastina la nivelul epidermei, astfel incat ridurile vor fi diminuate, iar pielea va capata mai multa fermitate.

Cum se utilizeaza aceasta masca? O pui la ochi inainte de ora de culcare si o scoti in momentul in care te trezesti. Este o solutie usoara, naturala si non-invaziva impotriva ridurilor de care iti doresti atat de mult sa scapi...

Masca pentru ochi Cupron poate fi cumparata la pretul de 80 de lei. Mai multe detalii pebioproducts.ro.( am vazut si la 60 )

Eu am cumparat-o cu 26 cu un voucer...promite multe...
- eliminarea ridurilor superficiale
-cresterea elasticitatii pielii
- neutralizarea radicalilor liberi
- indepartarea insomniei
- impiedicarea imbatranirii pielii
- raspuns imunologic natural - antibacterial , antiviral , antimicrobian , antifungic si acaricid

Materialul cupron contine : 77% bumbac , 12 % nylon , 10 % poliester Cupron si 1% lycra , continutul de oxid de cupru fiind de 0,8 % . Se poate spala normal la maxim 40 grade C , dar fara a utiliza balsam . Proprietatile tesaturii Cupron se pastreaza pe toata durata de viata a produselor , indiferent de numarul de utilizari si spalari . 
Riduri nu am...dar e bine sa prevenim...si drept sa spun , de cand o am...dorm...beton !!!







 Si pentru cele care nu au ajuns inca la mare ...




    Se face si noaptea baie in mare :)


                                                  Xoxo

16 comentarii:

  1. Haaa, imi faci in ciuda cu marea.... :D
    Masca aia nu cred c-as folosi-o decat cand dorm un pic la pranz sambata/duminica. Nu ma simt in apele mele sa ma culc si sa nu vad nici o raza de lumina, sa nu aud nici un sunet... Ma apuca frica. In ceea ce priveste beneficiile cupronului, eu am primit o fata de perna din materialul asta si o urasc! Mi se pare asa de sintetica si neplacuta la atingere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff..ce dor imi e de mare!:(
    Chiar mi-a atras atentia masca asta.Pare ok mai ales ca eu trebuie sa dorm in intuneric total ca sa dorm ca tot omul..altfel stau cu ochii pe tavan :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu imi trag jaluzelele si gata.
    Dar am achizitionat si eu o masca numai ca e pentru ochi obositi, e un ambalaj de silicon umplut cu perlute mici care nu ingheata la frigider dar seracesc foarte tare. O solutie buna pentru indepartarea cearcanelor
    Super pozele de lamare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Coco draga bine ei revenit! Arati super!
    Multumesc pentru prezentarea acestei masti, daca o vad sigur o iau si eu. Cine nu are nevoie de ce promite ea, mai ales dupa 40 de ani, ca mine? E aur daca face ce spune! :)
    Seara placuta draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. E interesanta ideea...doar ca la mine nu prinde, nici in avion nu am putut sa stau cu o masca pe ochi desi era nevoie!...asta e, o sa ma acomodez cu ridurile, ha-ha!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai facut curioasa si am cautat cu prietenul Google info despre aceasta masca pe aici prin tinuturile mai baltoase(NL) si sa stii ca nu am gasit nimic. Deci aici nu a auzit nimeni de chestia asta. Eu am asa o chestie din aia sa o pun pe ochi dar nu pot dormii cu ea ptr ca dorm pe burta.
    Sa-ti fie de bine vacanta si "la mai mare!!!"

    RăspundețiȘtergere
  7. sa va mai spun ca am si dopuri de urachi ? :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HaHaHaHa......
      COCO... TREZESTE-TE CA SUNA CEASUL !!!

      Ștergere
  8. Bine ai revenit.
    Riduri nu am,dar o masca pentru ochi imi trebuie si mie,nu pot defel dormi daca este lumina.Ma trezesc odata cu gainile.

    RăspundețiȘtergere
  9. de cand am zis ca-mi iau si eu una:D

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau si eu la mare ,frumoase pozele

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar asa, eu nu pot sa dorm cu lumina. Am intr-adevar draperie cu fata dubla in dormitor si e ok, dar ar fi buna o masca din asta! Cat despre mare, esti rea! dar o sa ajung eu curand ;)

    RăspundețiȘtergere