Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 iulie 2012

Anastasia

                         De ani de zile Anastasia a modelat sprâncenele elitei de la Hollywood în salonul ei din Beverly Hills. Acum produsele ei pentru sprâncene vă sunt accesibile si în salonul Anastasia Beverly Hills din incinta hotelului Radisson din București. Ea a creat o linie de produse pentru a vă ajuta să întrețineți o formă frumoasă a sprâncenelor dupa tehnica Anastasia la dumneavoastră acasă. 
www.anastasiasoare.ro
Sa va arat 2 chestii dragute ...si pentru ca pozele mele lasa de dorit...le pun si pe cele de pe site:)

Creionul Brow Pen a fost creat de Anastasia cu un vârf extrem de fin și o formulă care se imbină perfect cu firele sprâncenei redând un look natural. Se usucă repede, durează întreaga zi și se îndepărtează doar cu apă și săpun. Se folosește fie ca bază pentru a sublinia machiajul sprâncenelor, fie pentru a îmbogați sprâncenele. Disponibil în două nuanțe universale: 

Universal Light – Nuanța ideală pentru părul blond spre castaniu 
Universal Deep – Nuanța ideală pentru părul castaniu închis spre negru
Se agită înainte de fiecare folosire. Se aplică pe forma naturală a sprâncenelor. Pentru nuanțe mai închise se aplică de două ori. Unde se doresc sprâncene mai bogate se aplică direct pe piele cu mișcări scurte. Se uniformizează mai bine cu ajutorul perilor spiralate aflate pe capetele creioanelor create de Anastasia.
NET WT. 1.1 mL / 0.04 Fl. Oz.
WATER/AQUA/EAU, ALCOHOL, GLYCERIN, PVP, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, RED 40 (CI 16035), YELLOW 5 (CI 19140), BLUE 1 (CI 42090) <8917>






                         Acesta este universal deep , pentru par castaniu si ideal pentru sprancenele mele rare si subtiri...ca asa era moda :)))...si acum nu le mai dau de cap . Mi-a facut prietena mea sprancenele - posesoarea acestor minunatii- si am ramas foarte impresionata , aratau excelent si faptul ca nu se curata asa usor este o nota buna.... cu creion , acum vara...se mai intampla diverse accidente . Pe mine m-a convins si nici pretul nu este exagerat...79 ron

                         Alta minunatie...care mi-a placut...si mai mult....

Creionul Brow Duality este special conceput de Anastasia să conțină două din elementele ei preferate: un nuanțator mat la un capăt, iar la celălalt strălucitor. Acest creion are rolul de a pune în evidență arcada. Capătul mat se folosește ziua pentru a crea o ușoară luminozitate. Pentru serile petrecute în oraș capătul strălucitor conferă o luminozitate de satin. Disponibil în două nuanțe:


Matte Camille & Sand Shimmer 
Matte Shell & Lace Shimmer
  Se aplică fie capătul mat fie capătul strălucitor sub sprâncene, exact pe arcadă. Se uniformizează cu mișcări ascendente și spre exterior.
NET WT. 5.10 g / 0.18 Oz.
MATTE HIGHLIGHTER
INGREDIENTS: ISODECYL ISONONANOATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA/CANDELILLA CERA, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE/CERA MICROCRISTALLINA, POLYMETHYL METHACRYLATE, SILICA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX /CIRE DE CARNAUBA/CERA CARNAUBA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN,MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MANGANESE VIOLET (CI 77742), MICA <8911R1>

SHIMMER HIGHLIGHTER
INGREDIENTS: DICAPRYLYL CARBONATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MYRISTYL MYRISTATE, METHYLMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYL METHICONE, BEESWAX/CIRE D’ABEILLE/CERA ALBA, C30-45 OLEFIN, CETYL PALMITATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA/CERA CARNAUBA, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499) <81030>
                                          
          Cam multe....:(((...ingrediente...habar nu am ce-i cu ele...si cat sunt de rele...dar...sufera baba la frumusete :))))))



        Varfuletele sunt foaaarteee moi si culoarea minunata , dau o luminozitate foarte frumoasa si rezista cel mai mult dintre produsele asemanatoare  incercate de mine !



    Intrati si voi in magazinul virtual , aveti ce alege , o sa va placa sigur ( si ne aratati si noua ce ati ales..offf corse :))) )...si cateva cuvinte despre renumita Anastasia...trebuie sa ma dau mare...este din orasul meu doar !!!


Despre Anastasia

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. De-a lungul anilor a obținut statutul de simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor. Saloanele Anastasia Beverly Hills si Brentwood California se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.


S-a născut la Constanța și a observat de mică stilul de artă grecesc, roman si bizantin. Lucrând ca ucenic la croitoria parinților, Anastasia a observat cum se aplică proporțiile pe corpul uman. De asemenea, și-a completat cunoștințele cu studii de arhitectură, inginerie, desen și matematică. A învațat despre Șirul lui Fibonacci, despre desenele lui Leonardo Da Vinci și despre Secțiunea de Aur, așa cum le găsim aplicate în natură , dar și corpului uman. Îmbinând talentul artistic și cunoștințele tehnice, Anastasia s-a pregătit ca estetician în România, înainte de a pleca împreună cu familia în California.

Lucrând ca estetician în diferite saloane de înfrumusețare din Beverly Hills, Anastasia și-a dezvoltat tehnica ei proprie de aranjare a zonei ochilor, bazată pe Secțiunea de Aur și îmbinată cu tehnici de îngrijire a pielii. Cu ajutorul clienților fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, in 2010.

Anastasia și-a extins piața și cu salonul de înfrumusețare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora și în alte locuri în toată lumea, dar și cu gama de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor, pielii, vândute în magazine precum Sephora, Nordstrom, Ulta și altele.

Experta în frumusețe, Anastasia Soare și-a dedicat întreaga viață frumuseții, îmbinării frumuseții naturale cu tehnici și produse inovative. Anastasia va continua să dezvolte produse destinate frumuseții și sănătații pielii.

Promisiunea Anastasiei față de grija pentru femei s-a concretizat în ajutor pentru organizații caritabile precum:

  • Oprah's Angel Network
  • Blue Heron Foundation
  • Blind Baby Fund
  • Women for Women International
  • The Carousel of Hope
  • The Children's Circle
  • Artists for a New Africa
  • Project A.L.S.
  • United Friends of the Children.

23 de comentarii:

  1. si din orasul meu !!sunt mandra de asta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare, mi-ar placea si mie asa ceva, am si eu niste goluri in sprancene si nici nu sunt prea priceputa in ale intretine... :P
    Ar fi trebuit sa ne pui si niste poze before and after. :P

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simo , am vrut ...dar cu atatea fete tinerele si frumusele p-aci...am zis sa nu ma bag io in seama prea tare...sa ma creada ele pe cuvant :)))))si pe Monik nu am prins-o in weekend ....ca o mazgaleam pe ea ...:)
      te pup si eu !

      Ștergere
  3. Constanta este un oras de care ma leaga amintiri foarte multe. O parte din familia mamei mele a locuit si locuieste acolo. Ieri ti-am citit blogul (aproape) din "scoarta in scoarta" si spre sfarsit am remarcat ceva dar poate ma insel,mama ta este nascuta pe 12 august? Poate sunt un pic indiscreta, dar sunt foarte curioasa ptr ca mama mea era nascuta pe aceasta data. Cit priveste magazinul Anastasiei nu ma indoiesc ca este unul foarte bun, dar ptr mine prea departe.
    O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...este nascuta pe 12 august...la multi ani si mamei tale :)
      cred ca este diferenta de generatie , nu stiu despre tine , dar ma bucur ca ...m-ai citit :)...asa ca ai observat ca am o fiica de 26 de ani !
      multe salutari !

      Ștergere
    2. Da, multumesc dar nu m-ai inteles, "a fost nascuta" am scris.Poveste lunga.... Sa iti traiasca fata si sa te bucuri de ea. Ai mei sunt un pic mai mari, dar nu am scris nimic despre ei pe blog deocamdata, doar niste foto ale nepotelului le-am pus acolo.
      Pupici si ma bucur ca am cui sa zic "La multi ani" pe 12 august.

      Ștergere
  4. Si mie m-ar placea o mica corectie la sprancene, ma voi uita pe site sa vad ce gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bello il colore del tuo smalto :D :D Reb, xoxo.
    PS: Nuovo post sul mio blog, fammi sapere cosa ne pensi ;D
    Eccoti il link: http://www.toprebel.com/2012/07/military-bag-by-muffinonlineit.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Nice post about the make up tutorial :)
    Thanks for visiting my blog. Would you like to follow each other? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Beautiful post!
    P.S. Enter my amazing GIVEAWAY and win a genuine black diamond bracelet :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Thanks for following me, I am your newest follower too :)
    Keep blogging!

    RăspundețiȘtergere
  9. Deocamdata am primit un kit pentru sprancene si sunt multumita de el. Oricum, sprancenele mele beneficiaza de o ingrijire de specialitate odata pe luna si asta le ajunge ;(

    RăspundețiȘtergere
  10. Great basics!!
    what a nice blog you have!!
    I've just started following you on GFC!
    like to follow back? I hope so, i would be great to stay in contact!
    kisses dear!
    self-dressed.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesante produse! Mi-ar place creionul cu 2 capete :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo ei!
    Eu am sprincenele c-am rare si sigur un creion de-al ei mi-ar fi de mare folos.
    Multumesc de informatie, Coco!
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere