Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 ianuarie 2012

Sampon cu lapte de capra



                     Pentru prima postare din anul acesta , am ales un produs de care sunt foarte multumita . Am avut mari probleme cu cazutul parului anul trecut si dupa ce am incercat  mmmuuulllllltttttttteeeeee sampoane , am gasit unul care ma satisface pe deplin , adica nu numai ca nu-mi mai cade parul , dar se aranjeaza cat de cat...ca e capos... si cum vreau eu . Am un par foarte indaradnic , cu firul foarte subtire , casant , uscat si fara stralucire . Am gasit acest sampon pentru intarirea si cresterea parului cu lapte de capra , care promite ca hraneste intensiv , regenereaza si intareste firele de par .  Confera stralucire si un aspect sanatos .  Laptele de capra este o sursa naturala de vitamine , minerale si nutrienti . Samponul este imbogatit cu proteine de grau si elatina care refac structura parului , confera rezistenta stimuleaza cresterea firelor de par .
                    Mod de utilizare : se aplica pe parul umed , se maseaza usor si se clateste . Cantitativ , este foarte generos , are 600 de mililitri si pretul 20 ron . Eu sunt foarte multumita de el , chiar a facut ceea ce a promis si il voi refolosi . Este un sampon rusesc si se lauda ca ar fi bio , nu stiu exact , nu ma pricep la ingrediente , zice ca contine apa , sulfat de sodiu , cocamide DEA ...oare ce-o fi ????  poate stiti voi..., guar hydroxypropyltrimonium....hmmm...nici asta nu-mi suna bine...goat milk , elastin , hydrolyzed wheat protein , parfum , citric acid , kathon CG...iar nu vreau sa stiu . Cam multe....dar chiar mi-a oprit caderea parului si nu  putin ...chiar de tot  si  parul este  mai stralucitor . Cum am zis , il voi refolosi !



                  Am fost dezamagita mult timp si am folosit produse renumite si foarte scumpe si salvarea a venit de la un produs ieftin . Sper sa fie de folos si altora ...va pup !

48 de comentarii:

  1. Eu nu am vazut un astfel de sampon, de unde l-ai cumparat?

    Sa iti fie de folos in continuare, ma bucur ca ai gasit in sfarsit ceva pe placul parului tau!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se gaseste la Plafar(Farmacie naturista) e detul de ieftin are 600 ml si e extrem de bun..si eu il folosesc de 2 ani si sunt foarte multumita de el.

      Ștergere
    2. Buna ziua, incercati la farmacia Tei.

      Ștergere
  2. Chiar interesant, de unde l-ai cumparat? :*

    RăspundețiȘtergere
  3. de pe cosmeticaverde.ro , este ieftin , transportul mai scump :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu ma bucur Simo...ca ma gandeam ca raman cheala :)

    RăspundețiȘtergere
  5. mhhh dupa ceea ce spui merita incercat:D

    RăspundețiȘtergere
  6. m-a surprins si pe mine...il mai foloseste o prietena de a mea si zice ca -i face bine si ei !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am aceasi problema :( Din pacate mi-e cam imposibil sa incerc acest sampon acum :(

    Foarte frumos review-ul :) De multe ori produsele ieftine nu sunt neaparat de proasta calitate!

    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. ooo!:) Ce tare:) daca e asa bun o sa cumpar si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  9. daca dau de el prin magazine,desi cred ca slabe sanse am,il voi incerca.pupaturi

    RăspundețiȘtergere
  10. De cele mai multe ori salvarea vine de la produse ieftine, am constatat.Suna ft interesant!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu auzisem de tratamentul cu lapte pentru strălucirea părului. Dacă zici că ți-a priit șamponul, bravo!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc, o sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  13. uf, si eu am o mare problema cu cazutul parului :((. se gaseste la plafar samponul asta? ca tot sunt in RO acuma. te pup, weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  14. ahaaaaaaaaa...stiam eu ca esti pe aproapeeee...nu la Plafar , pe cosmeticaverde.ro , sunt foarte seriosi si vin repede pachetele Zazu...m-as bucura sa-ti fie de folos !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nice post! Thanks for always stopping by!

    Hope your new year is going great!

    xoxo
    Stella

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.miniprix.ro/produse/departament-produse-cosmetice/

    Gasiti aici mai multe tipuri de sampon si balsam cu lapte de capra. Eu nu am cumparat inca, tocmai cautam pareri despre el, ca sa stiu daca merita cumparat. Si daca tot sunteti pe miniprix, poate gasiti sa va cumparati si altceva, la o comanda de minim 100 lei, transportul este gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  17. multumesc de pont...nu stiam...data viitoare , acum am 2 bucati !

    RăspundețiȘtergere
  18. l-as incerca si eu, da pe site la miniprix costa transportu cat samponu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Io cred ca le-am incercat pe toate! pipi inca nu mi-am turnat pe cap si laptele asta de capra (n-am vazut aici asa ceva) in rest am incercat orice.. Cica e ereditar!!;(((((((((

    RăspundețiȘtergere
  20. Coco asta e? http://cosmeticaverde.ro/0,608,sampon-pentru-indesirea-parului-cu-lapte-de-capra-cod-bf1.html ? ca vreau sa dau comanda. Multumesc mult. Si ce parere ai de masca cu ioni de argint? tot pentru cadere..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da , asta este ! pe mine m-a ajutat , cred ...pentru ca in plus , singurul lucru pe care l-am mai facut , este faptul ca mi-am pus unt de cocos pe par , pe fata , il mananc...sunt toata numai un cocos :))))))
      ...de masca aia cu ioni , nu stiu , dar imi zici tu daca o folosesti cum este...acum mie nu-mi mai cad decat vre-o 10-15 fire de par la spalat , dar acum 2-3 luni era cada neagra , credeam ca o sa chelesc...hai , sa-ti fie cu noroc !!! incercarea moarte nu are :)

      Ștergere
  21. E ffff bun ! L-am folosit împreună cu balsamul ! Sunt excelente. În Iași, în Păcurari, le-am găsit la 15 lei bucata. După ce am terminat prima sticlă, am decis să-mi schimb șamponul, cu unul din comerț, normal. Proastă alegere am făcut... S-a simtit diferența Pierdeam suvițe întregi de păr. ... Am revenit la Beauty farm ! Chiar merită !

    RăspundețiȘtergere
  22. www.sapundinlaptedecapra.com / Vindem sapunuri naturale din lapte de capra 100% eco facute manual fara chimicale sau parfum sintetic.Sunt recomandate dermatologic pentru cei care sufera de psoriazis, dermatita ,acnee,cosuri,pete,iritatii,mincarimi,matreata,eczeme,etc.Cei interesati ne pot contacta pe site.MERITA INCERCAT !

    RăspundețiȘtergere
  23. Super, recomand cu toata increderea, eu l-am gasi pe www.cosmeticabio.ro, au transport gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat costa si de unde pot achizitiona acest sampon?
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  25. http://cosmeticaverde.ro/0,608,sampon-pentru-indesirea-parului-cu-lapte-de-capra-cod-bf1.html
    aici :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Care sunteti din Bucuresti? Vi le dau eu pe ale mele. Mi-a uscat parul ingrozitor, se rupea, cadea, abia mai puteam baga peria in el. Un dezastru!
    email: [email protected]

    RăspundețiȘtergere
  27. chiar e foarte bun...astazi l`am folosit prima data . aveam foarte multe suvite incalcite...nici nu ma mai puteam pieptena deloc:( dar dupa prima spalare,mi s`au descurcat:) e chiar bun. ;) se gaseste in magazinele de plafar. multa bafta1:*

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eu mi l-am cumparat de vreo doua saptamani , acum ma duc la dus sa-l folosesc pt. prima data pt ca m-au incurajat parerile voastre ... O sa revin cu rezultatul :D

    RăspundețiȘtergere
  29. buna eu am cumparat sapunurile si balsamu ca are si balsam de par de lapte de capra si acuma am sa incerc am inteles ca e bun ptr orice boala de piele mai ales de psoriazis eczeme si de aceea incervc produsele o sa va raspund daca e bun sau nu si balsamu si sapunuriile .daca da roafde la psoriazis atunci e foarte bine sa stiti am sa raspund si eu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca usuca parul , opreste caderea dar cam usuca !

      Ștergere
    2. O sticluta mica de ulei de ricin intr-un sampon o sa fie mult mai eficient si nu il usuca deloc.

      Ștergere
    3. O sticluta de ulei de ricin intr.un tub de sampon nu il usuca deloc. Pentru mine e foarte eficient

      Ștergere
  30. Buna!cam tarziu ma bag in seama aici si eu, dar sunt in mare cautare de un sampon bun :D.. si tocmai am dat comanda la acest sampon..chiar inainte sa vad mentionat faptul ca usuca parul!:| Eu mi-am tuns breton in urma cu o luna ..si ce sa mai..mi-a cam distrus parul, desi eu de la natura am parul foarte bogat si sanatos, nu am dubii ca o sa se regenereze de la sine (s-a mai intamplat asa), dar trebuie sa mai treaca cateva luni. Pana atunci m-am gandit sa caut un sampon bun, care sa ma ajute , sa accelereze regenerarea, dar..acum vazand asta..cat de tare usuca? mai are si alte efecte negative? In acest caz, ma gandesc ca ar fi mai bine sa anulez comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate sampoanele impotriva caderii parului usuca , eu am si parul uscat de la natura , oricum mi-a facut tare bine si efectele uscarii le-am remediat cu masti cu unt de cocos...eu zic sa incerci , daca ai parul un pic mai gras...este excelent , daca nu ...il protejezi cu masti hranitoare !

      Ștergere
  31. nu e asa bun samponul si nici balsamul. cel putin nu pt mine. nu curata asa bine, mi se ingrasa parul imediat. balsamul nu descurca parul cum trebuie - il usuca si se fac noduri in par. si nici pretul nu e asa mic cum ai fi tentat sa crezi la prima vedere. sunt in comert sampoane mai ieftine si mai bune, si nu ma refer aici la cel de urzica sau mai stiu eu care...

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna, daca sunteti din craiova vedeti ca il au si pe www.cosmeticabio.ro cu transport gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna tuturor, eu mi-am comandat samponul Beauty farm de pe site-ul casaplantelor.ro, sunt seriosi, ajung coletele rapid, transportul costa putin, e chiar ok. va mai recomand de la ei de pe site si sampoanele si produsele din gama Retetele Bunicii Agafia. Eu sunt multumita! Va sarut! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  34. Mi-am cumparat acest sampon de la farmacie cu 15 lei, nu il folosesc de mult timp, insa sunt multumita pana acum. pot sa spun ca nu imi usuca parul, mi se ingrasa la fel de repede :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Parul meu fara SLS e terminat. Am folosit produse fara acest ingredient si mi-au distrus parul. A inceput sa cada masiv de la un sampon ieftin cu urzica. Nici nu facea spuma. Mi-e frica sa mai incerc sampoane ieftine insa ma gandesc sa fie si bune. Am remediat problema cu sampoane Schauma si Pantene dintre care atat una cat si alta contin ingrediente chimice puternice...si da, fac ceva pe "stiinta" bio...

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna,este bun pentru orice tip de par?te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru orice fel de tip de par, excelent pentru cel cu tendinte spre ingrasare, pentru ca usuca!

      Ștergere
  37. Intareste firul de par?il face sa creasca?am vazut ca sunt mai multe variante,e singurul pe care l-ai incercat?daca ai mai incercat si altele ,cum sunt ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine a oprit caderea parului dar l+a uscat foarte tare! altele nu am incercat, vreau sa incep iar pentru ca am iar probleme cu caderea!

      Ștergere
  38. Eu vreau sa le incerc pe cele de la Gerocossen,ala anti cadere si unu care il face mai puternic,de la Gerovital vreau sa incerc altele,ala anticadere imi face bine.Am vazut la o fata ca foloseste ulei de cocos pentru cresterea parului,as incerca si eu dar imi e sa nu ii fac rau la par.Pentru corp il folosesc si e bun ca e hidratant.Pentru cadere incerca vitaminele de la Forcapil,pe mine m-au ajutat.Eu iau 2 pe zi timp de 3 luni si mai folosesc o lotiune de la Dorel Plant,imi creste parul,e din plante lotiunea si se numeste Lotiune anticadere,poti sa o incerci plus pastilele o sa te ajute,pe mine m-au ajutat

    RăspundețiȘtergere