Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 ianuarie 2012

Keratina lichida Byphasse pentru par uscat

             Keratina este proteina din care sunt compuse unghiile si parul . Dupa spalarea parului se aplica pe par pentru a hidrata si reduce efectul de fire rebele , activandu-se cu o sursa de caldura ( foehn sau placa ).......ete..... asta nu am stiut eu....o pulverizam pe par , intradevar il disciplina putin , dar nu cat doream eu . Dupa ce am aflat secretul , a fost mai bine.....pentru ca ma miram deja'.......de unde nebunia asta cu keratina :)
              Zice asa : ca repara si revitalizeaza parul uscat si deteriorat din interior si ii reda stralucirea lui naturala , conferin volum parului . Un elixir al frumusetii pentru parul tau .





             Nu stiu ce sa zic , poate parul meu este mai rebel , nu am vazut ca i-ar face ceva prea deosebit . O sa o incerc si pe cea de la Anian , de curiozitate , pentru ca an auzit numai lucruri bune despre ea , toata lumea este foarte multumita  ,  aceasta nu a reusit sa ma impresioneze . Daca o recumpar ? Banuiesc ca nu !

33 de comentarii:

  1. Hmmm si eu sunt curioasa ce face aceasta keratina, pentru ca nu am folosit-o niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa o incerci pe cea de la Anian si ne zici si noua :)

      Ștergere
  2. Miroase placut? Asta e aceea care se gaseste in dm, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miroase placut , dar mai bine incearca pe cea de la Anian , asta din DM nu m-a convins !

      Ștergere
  3. Da ceva tratamente pentru caderea parului, cunosti? ca e jale mare la mine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anto , am avut si eu probleme mari , sa-ti zic ce-am facut , poate te ajuta...in primul rand , masti de par cu ulei de cocos , de fiecare data cand ma spalam pe cap si nu-mi era lene :) , apoi am folosit sampon cu petrol , a mai incetat caderea parului , dar mi-l usca infiorator , era friabil deja'...apoi am gasit asta
      http://krmenslife.blogspot.com/2012/01/sampon-cu-lapte-de-capra.html
      si sunt foarte multumita de cand il folosesc , il mai foloseste o prietena si mi-a zis ca nu-i mai cade parul nici ei...io stiu ? incearca si tu ! pupici !

      Ștergere
  4. Ceva pentru par gras as vrea.Are Diana mea un par care se ingrasa tare repede.Eu in schimb nu am nici un fel de problema cu parul.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru gras...nu stiu...nu am nimic gras...nici ten , nici par , nici piele...poate io asa...toata...sa fiu ...da' ma chinui :)))...da' ma lasati voi cu bunatatile voastre :)???

      Ștergere
  5. Not for me....trebuie sa fac review, nu sunt deloc impresionata desi la inceput cred ca din cauza autosugestiei parerea era alta. In afara ca imi disciplineaza varfurile (mi se electrizeaza) nu imi place deloc. E mai matasos si mai lucios fara ea, nu imi place cum se simte la pipait dupa Byphasse. Se vede ca m-am dat cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici pe mine nu m-a impresionat , dupa cum am zis...da...ma gandeam ca nu stiu eu sa mi-l pun in par...poate cea de la Anian o fi mai buna , o sa incerc !

      Ștergere
  6. Aha.. pai uleiul de cocos nu l-am folosit.. ci doar cel de migdale si nu mi-a mers bine cu el. Samponul cu petrol si tratamentul cu petrol il folosesc deja de ani si nu intelegeam eu si coafeza mea ce naiba mi se intampla de mi se usuca parul in halul asta si mi se subtiaza maxim. Multumesc tare! Mi-am ucis parul singura ;) Cu siguranta voi incerca samponul de care zici..Ma duc dupa link. Multumesc tare tare!! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am folosit numai un bidonel de sampon de-asta Petroleum , ala verde...si am vazut imediat...stai ca nu-i a buna...se usca pe zi ce trece...si asa era el uscat...mi-a oprit ceva din cadere , nu zic nu...dar apoi am trecut la cel cu lapte de capra si sa zicem ca am scapat...sa nu ai asteptari foooarte mari de la el , in afara ca mi-a oprit caderea , nu spala foarte bine...incearca totusi simastile cu unt de cocos...sa nu fie naibii de la ala si io sa-i trag cu capra :)))

      Ștergere
  7. cute color Dear love it
    http://fashberries.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat-o, dar am auzit multe lucruri bune despre keratina:-? tb sa gasim produsul potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  9. i dont think you can get in from where im from, nice post though.
    Aimee (@Aimee_Victoria)
    www.new-yorkdoll.blogspot.com
    xxx

    RăspundețiȘtergere
  10. love it!!! xoxo

    CHANEL GIVEAWAY ON WWW.ROCKANDFROCK.COM

    RăspundețiȘtergere
  11. Simastile cu unt de cocos? Asa se numeste? Asta unde-l gasesc la plafar?? Ca uite a venit capra la mine! am in fata ochilor urmatoarele: sampon pt indesirea parului cu lapte de capra, sampon pt intarirea si cresterea parului cu lapte de capra, balsam pt intarirea si cresterea parului cu lapte de capra!;)))))) Ma capresc rau de tot!!! Cand m-am uitat aseara pe site am bifat toate caprele de acolo si acum mi-a venit comanda! Unde gasesc acum simastile?? dupa cum vezi sunt cam disperata ;) Astept raspunsul tau urgent ;))) pana mai am par ! Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. aoleooo..Anto...in frigider :))))))...nu ni-l mai pune in bomboane noua...pune-l in parul tau inainte sa te speli si stai juma de ora cu el :)))
    eu am luat untul de cocos de pe elemental.ro...prima data , dar am gasit unul nemaipomenit la DM , un borcan cam la 28 de lei care este ...de papat...e super...ti-am zis..pun in par , pe piele , in supe ,etc...tu te capresti si io ...sper sa nu ma cocosez :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.elemental.ro/249-ulei-de-cocos-bio-virgin.html asta-i primul care l-am luat...si nu eram sigura daca e bun si pentru consum intern ..
      http://www.casabio.ro/sanatatea/article/40...apoi am citit mult despre el si l-am gasit in DM , dar il poti comanda si de pe site...si poti sa ne tratezi si pe noi cu niste bomboane...daca te mai lasa inima...:)
      ...TOTUSI ...sper ca nu ai o lipsa de zinc , magneziu sau vitamine B-uri in organism ...ca ar fi bune si niste suplimente ...successss !!!!

      Ștergere
    2. ....cand o sa ajungi la vara la mare...o sa te recunosc...dupa cosite :)...

      Ștergere
  13. interesant :D si eu ma gandesc daca sa o iau sau nu, te astept si pe blogul meu. pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga meaaaa. trebuia sa folosesti si feonul :))
    Asa am patit si eu prima data. ma miram dece nu-si face treaba. deci trebuie uscat cu uscatorul parul dupa ce ai aplicat keratina pe par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ahaaa...o sa incerc si asa...adevarul ca ma cam feresc de feon...ca nu-i face prea bine parului meu...dar , acum , pe frigul asta , il folosesc ...mercic !

      Ștergere
  15. Stai linistita ca nu toate review-urile keratinei de la Anian sunt 100% pe bune si sincere :D.
    Eu am invatat sa nu ma bazez pe review-urile care apar cand un produs este dat spre testare in masa.
    Ma bucur ca am dat peste review-ul tau, ma cam uitam in DM la acest produs, dar n-am avut curaj sa-l cumpar desi tonerul si demachiantul de la Byphasse au fost superbe si mi-au placut enorm :X.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e posibil sa nu-l fi folosit eu cum trebuie...vorba Sakurei...:)))..o sa incerc si cu foenul !

      Ștergere
  16. I like your nail color!

    http://www.ohmydior.org/

    RăspundețiȘtergere
  17. Great post!
    xoxo,
    Fashionhypnotised girl

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna imi place blogul tau. Daca doresti sa cistigi un cec pe Victorias Secret urmeaza-ma www.moldiva.com

    RăspundețiȘtergere
  19. De cea de la Anian am citit si eu numai de bine. Este pe lista mea de cumparaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, daca esti interesata de keratina pentru par iti recomand keratina profesionala, nu apa asta de ploaie. :) sper ca nu te superi!
    Keratina braziliana este un tratamnet care se aplica o singura data in salon, iar rezultatele te tin pana la 5 luni. Si cu adevarat reface parul uscat deteriorat, greu de controlat, dar pe langa toate astea, se imparte in trei categori: una indreapta considerabil parul, una este doar antifrizz, netezire, apoi una care doar hraneste,nu schimba textura.
    Dar cel mai bine intri pe site www.iHair.ro si vezi mai multe detalii, iar pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/IHair-Salon/240039849365803 poti vedea poze cu cliente inainte si dupa tratamentul cu keratina.
    Si, crede-ma, rezultatele sunt impresionante!
    Astept parerea ta! :)

    RăspundețiȘtergere