Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 iunie 2011

TELEMEA DE VACA...CU PETALE DE TRANDAFIRI...

 
              CUM SUNA ? IO ZIC ...CA BINE !!!


                              SPECIALITATEA A FOST REALIZATA DE O FERMA BIO DE LANGA SIGHISOARA , CARE SE OCUPA SPECIAL CU CRESTEREA TRANDAFIRILOR DIN SPECIILE ROSA DAMOSCENA ( TRANDAFIRUL DE DULCEATA )
 
            SI ROSA GALICA , UN SOI DE TRANDAFIR SALBATIC ...PREPARATUL A FOST SPECIAL CREAT PENTRU FESTIVALUL ROZELOR , DESFASURAT LA RASNOV ACUM 2 SAPTAMANI .                                 ESTE O TELEMEA OBISNUITA , NORMALA , LA CARE S-A ADAUGAT FLOAREA IN PREALABIL USCATA . NU E SINGURA DELICATESA CU CARE AU VENIT . AU ADUS SI DULCEATA DIN CELE 2 SPECII , LICHIOR DE TRANDAFIR , DAR...TELEMEAUA...A AVUT CEL MAI MARE SUCCES . BRAVO LOR , DECI , SE POATE SI LA NOI...O SA INCERC SI EU CU BRANZA DULCE ...DA !!

2 comentarii:

  1. Buna, Coco !
    Adica erau puse petalele de trandafiri in lapte,in decursul prepararii brinzei ?
    Eu as servi mai degraba dulceata de trandafiri cu o felie de briza alba, nu foarte sarata. Sau as face cheesecake cu dulceata pe deasupra...Oricum, merge in combinatie !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu exact cum era facuta , vreau sa fac si eu ceva de genu...o branzica lejera din iaurt gras ( habar nu aveam ca e delicioasa , o doamna in varsta mi-a zis ca face )si sa pun petale ..dar nu foarte uscate...sa vad ce iese...da...si cheescake-urile imi plac :).

    RăspundețiȘtergere