Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 august 2019

Spectacol festiv de Kurban Bayram pe litoral

                 Cu ocazia sărbătoririi celui mai mare eveniment al religiei islamice, Kurban Bayram, artiști din Crimeea pregatesc un spectacol extraordinar la malul marii, organizat de Kadyr House Evenimente.


         Kurban Bayram este cea mai lunga dintre toate sarbatorile musulmane, 4 zile și jumătate. Ziua dinaintea sărbatorii, mai bine zis partea 2-a a zilei se numeste Arife, ajunul sărbătorii. Cu această ocazie, în zilele de 13 si 14 august, va avea loc un spectacol de gală, un eveniment cultural-artistic cu invitați de marcă din Crimeea, artiști de renume, personalităti și oameni de cultură. In acest an, alături de invitati va fi și renumitul Seitabla Memetov, o personalitate relevantă pentru cultura din Crimeea.
Afize Kassara și Vetan Band vă vor încanta cu un show de neuitat. Muzică, dans, preparate traditionale, invitați de seamă, la zilele de sărbătoare Kurban Bayram.

        Seitabla Memetov, renumit tenor al operei din Crimeea, vine în România. Cu peste 30 de ani de experientă în lumina reflectoarelor, unul dintre renumiții actori ai teatrului și operei internationale, sosește pe scenele noastre. Sîntem onorați să ascultăm brilianta voce a unui renumit artist aplaudat pe mari scene ale lumii.
       - 13 august, Caminul Cultural Techirghiol, ora 18,00
       - 14 august, Centrul Cultural Jean Constantin, Constanta, ora 18,00
       -14 august, Restaurant Kadyr House, Party Music Show, Valul lui Traian, ora 21,00
     Toate detaliile, invitații și programul acestor zile, sînt afișate pe pagina Kadyr House- Organizatorul evenimentului.

Un comentariu:

  1. Dragă Coco, îmi place din ce în ce mai mult blogul tău. Dacă ar exista, i-aș conferi premiul pentru cel mai inedit blog. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere