Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 august 2018

With Love from nature by Elemental


               Elemental este un site foarte drag mie, sunt client fidel de foarte multi ani si gasesc acolo tot ce doresc pentru micile mele experiente despre care am mai scris pe blog. Imi place sa fac diverse creme si serum-uri pentru folosinta mea proprie. Gama de produse care se gasesc aici se bazeaza pe elemente ale naturii, de unde si numele:
- pamant: uleiuri, argile, pulberi, minerale, unturi vegetale
- apa: ape florale, hidrolate, tenside,
- aer/eter: uleiuri esentiale, esente parfumate, extracte aromatice
- foc: ingrediente active, extracte supercritice
- timp: conservanti, antioxidanti
Produsele sunt certificate organic, standardul COSMOS, analizate sistematic in laboratorul de control al calitatii.


        De la Elemental am incercat multe produse, astazi va prezint un ulei si o apa de albastrele. Uleiul de avocado are multe virtuti si intrebuintari, este recunoscut in cosmetica fiind nutritiv, regenerator, cu actiune anti-aging si foarte delicat pentru piele cu absorbtie medie.  Are o culoare verde foarte frumoasa, miros subtil si placut iar pe piele se simte confortabil. Bogat in carotenoide, fitosteroli, vitamine si acizi grasi esentiali ce ii confera proprietati regeneratoare remarcabile. Proprietati: emolient, regenerator, protejeaza impotriva agresiunilor externe, , catifeleaza pielea, sporeste elasticitatea ei, hranitor pentru par, ii confera frumusete si stralucire. Este recomandat pentru tenul matur, ingrijirea pielii uscate, iclusiv a copiilor, ingrijirea zonei ochilor, pentru prevenirea vergeturilor. Il puteti folosi dupa plaja si dus, este excelent sau pentru masti pentru par sau il puteti amesteca cu uleiul cu SPF la plaja. Eu asa am facut si sunt foarte multumita de el.



         Floarea graului sau albastreaua contine o serie de substante benefice pielii, cum ar fi taninii, centaurina sau cianina. Hidrolatul obtinut din floarea de albastrele este ideal pentru ingrijirea ochilor obositi dupa o zi de lucru sau utilizarea prelungita a calculatorului, reduce umflatura pleoapelor, linisteste ochii iritati de praf, poluare. Este un hidrolat bland, util pentru calmarea pielii iritate, apreciat si pentru calitatile sale de tonifiere si improspatare a pielii in general. Proprietatile apei de albastrele: calmant pentru ochi si zona din jurul ochilor, decongestionant, tonifiant, antiinflamator, atenueaza iritatiile pielii. Se aplica in jurul ochilor ca o compresa, este potrivita pentru toate tipurile de ten, in special cel sensibil. Se aplica pe ten dupa curatarea acestuia sau se poate amesteca in creme, lotiuni sau chiar in gelurile de dus. Eu o folosesc pe post de anticearcan, dimineata cand am timp, pun pe discheta si stau cateva minute cu ele la ochi, din frigider, am uitat sa mentionez.





    Sa traiesti mai aproape de natura, prietene, si legile ei eterne te vor proteja!

14 comentarii:

  1. Mai multa promovare din partea lor ar fi ideal. Eu sunt in cautare de astfel de produse si ma bucur ca exista, dar sunt greu de gasit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt atrăgătoare și uleiul de avocado și apa de albăstrele, dar, Doamne, sunt atât de multe produse cosmetice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de aceste produse. Multumesc frumos, Carmen!
    O zi excelenta de Sfanta Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahh stiam si eu de albastrele :D. Am avut candva o mini crema (eu nu ma inteleg bine cu cremele, dar aceea nu avea nici miros, nici consistenta aceea apasatoare, era extrem de placuta) si mi-a luat si ceai de albastrele pentru ochii obositi. Alternativa prezentata de tine pare insa foarte interesanta. Hmm - cred ca am niste "testeri" dornici de a o incerca... :)))))).
    Si uleiul pare interesant. Mai ales daca nu are un miros (sau parfum adaugat) puternic. Notat :)

    Pupici si multumesc pentru info :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am folosit apa cu albastrele de la si este super faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat multe produse elemental si sunt de ajutor pentru orice problema.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am folosit nimic de la acest brand, dar observ ca au produse foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
  8. Am multe produse de la ei.Sunt foarte multumita de ele!

    RăspundețiȘtergere
  9. De mică îmi plăceau astfel de ”experimente” și mi-am urmat oarecum pasiunea până la un moment dat, făcând, predând mai apoi, chimia.
    Despre elementele naturale am numai cuvinte frumoase iar ce spui în articol despre uleiuri,avocado este super, despre albăstrea care este minune pentru ochi...!
    Mulțumim pentru pont (elemental)!

    RăspundețiȘtergere
  10. stiam ca albastrelele fac bine la ochi, o sa incerc si eu metoda cu comprese de la frigider, cred ca-s super racoritoare!

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa incerc si eu apa de albastrele pentru cearcane. Uneori chiar as avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi plac mult apele lor florale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intr-un timp foloseam doar apele florale de la Elemental pe post de lotiune tonica. Imi placeau tare mult, dar nu am mai avut cu cine sa ma cuplez la comanda si am renuntat la idee

    RăspundețiȘtergere