Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 august 2018

Solutia ideala pentru curatenie- Sano


       Conservarea si protejarea mediului inconjurator s-a dezvoltat de-a lungul timpului, de la o simpla teorie sau concept devenind astazi un mod de viata al fiecaruia din noi. Sano contribuie la aceasta fara a compromite calitatea produselor. Pe langa tehnologiile cele mai moderne folosite la fabricarea produselor, s-a dezvoltat si gama de rezerve economice de tip refill, astfel mai putine ambalaje aruncate la cos, mai putin spatiu de depozitare, mai putin combustibil consumat, mai multa protectie pentru mediul inconjurator. In gama lor gasim o multitudine de produse de curatat, exact ce avem nevoie pentru toate problemele de curatenie din casa, plus detergenti pentru rufe pudra si capsule concentrate, balsam intr-o gama larga de parfumuri aromatherapy, solutii de scos pete, anticalcar. Gasiti tot ce trebuie pentru hainele bebelusilor, pielea lor delicata necesitand maxima protectie.


       Sano Forte Plus este campionul indepartarii grasimii arse. Este un detergent spuma foarte concentrat pentru indepartarea grasimilor arse de pe oale, tigai, plite, gratare, hote, aragaze- atat la rece cat si la cald. Fiind superconcentrat este indicat sa purtam manusi cand il folosim.


        Gama Careline face parte din grupul Sano Bruno's Enterprises Ltd. Prin aceasta gama isi propune sa aiba grija si de frumusetea ta, oferindu-ti produse cosmetice, make-up si ingrijire corporala. Toate produsele sunt supuse unor serii de controale stricte in timpul productiei pentru a asigura un nivel ridicat de calitate si securitate absoluta in timpul folosirii. Careline Hand Soap este bogat in ingrediente hranitoare, sapunul te rasfata cu parfumul untului Shea. Hidrateaza si catifeleaza pielea mainilor, lasand un parfum persistent, placut si revigorant.


            Sano Floor Fresh este un super detergent de pardoseli concentrat, foarte parfumat. Contine polimeri speciali ce impiedica alunecarea, este 2 in 1: curata perfect si parfumeaza intreaga incapere. Il gasim intr-o varietate de miresme: Iasomie, Passiflora, Lavanda, Lamaie si mosc. Acesta face parte din gama Sano Floor Fressh Home cu o particularitate unica: este imbogatit cu parfumuri unice, cu efect indelungat de improspatare a aerului. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, portelan, marmura. Este 4 in 1: curata, lustruieste, protejeaza si parfumeaza puternic. Disponibil in urmatoarele miresme: Cotton, Soap, Fresh Nature, calming Spa.


               Detergentii de vase ofera stralucire veselei si tacamurilor, curata perfect chiar si cu apa calduta sau rece si este obtinut din materii prime de cea mai inalta calitate, de aceea sunt potriviti pentru pielea sensibila.



          Fiecare produs Sano are in vedere consumatorul, fiecare idee de produs nou este analizata tinand cont de sanatate si confort.
      E vreo problema? O rezolva Sano!- nu este doar un slogan, ci un stil de viata!

12 comentarii:

  1. Detergentul de vase a devenit preferatul meu! Si sa nu uit de sapunul lichid careline, curata bine si este foarte spornic, il folosesc de o luna si ceva si nici la jumatate nu am ajuns

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca tare m-a tentat detergentul pentru vase, sper sa fie eficient asa cum imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu am pus la treaba produsele dar abia astept. Le bag in teste chiar azi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca au si cosmetice, produsele Sano le folosesc si eu si imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite ca am folosit ceva de la Sano, dar nu mai stiu ce, in orice caz nu era din cele prezentate de tine. O sa vad ce se mai gaseste pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc si eu produsele de la Sano si imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac foarte mult produsele de curatenie de la Sano. Le folosesc de ani bun si nu m-au dezamagit

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am un magazin Sano chiar la cativa metri de unde lucrez si mereu gasesc cate ceva ce imi trebuie. Oricum sunt renumiti pt produsele de curatenie,

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi le folosim cu drag de mai mult timp si chiar ne plac.

    RăspundețiȘtergere
  10. Detergentul de vase il folosesc de mult timp si e preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am si eu cateva produse Sano, luate de pe emag. Foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte bune produsele de la Sano. In prezent le am si eu si ma impac tare bine cu ele

    RăspundețiȘtergere