Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 august 2018

Herbagen Plant Essences


         Cosmeticele Herbagen au formule originale si ingredienti de provenienta naturala, folosesc substante active de ultima generatie si sunt prezente pe piata sub forma de mai multor game. Compania a fost infiintata in România acum 20 de ani sub numele de Genmar Cosmetics si a cucerit clientela cu cele peste 100 de produse lansate pe piata.


           Apa micelara bifazica curata perfect fata, conturul ochilor si buzele. Elimina machiajul rezistent la apa, impuritatile cauzate de poluarea aerului, scuamele, urmele de sebum si transpiratie. Catifeleaza si hidrateaza epiderma. Contine colagen marin, uleiuri vegetale de masline, macadamia si cocos. 99% din ingrediente sunt de origine naturala. Nu contine parfum, parabeni sau parafine si este netestata pe animale. Un produs bland cu pielea fetei si nu ustura ochii.


           Gelul facial exfoliant Herbagen, contine exfoliator celulozic si tensioactivi ce elimina celulele moarte, impuritatile, urmele de grasime si scuamele de pe piele. Se aplica pe palme masand usor epiderma, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa. Tenul ramane luminos si curat. Eu nu folosesc zilnic exfoliatoare, folosesc de cate ori cred ca este nevoie iar acesta este foarte bland cu tenul meu.


            Un produs tare drag mie, sunt mare fan uleiuri si le folosesc si vara si iarna, pentru faptul ca am pielea uscata. Biphasic Massage Oil, este numai bun si pentru hidratarea pielii si pentru un masaj facut acasa. Stimuleaza drenajul limfatic, creste aportul de nutrienti catre celule, favorizeaza relaxarea, diminueaza celulita si vergeturile. Contine uleiuri vegetale 100% : ulei de samburi de struguri, aloe vera gel, vitamina E ce contribuie la hidratarea si hranirea intensa a pielii. Beneficiile pentru piele ale acestor uleiuri constau in hidratarea, diminuarea ridurilor, inflamatiilor, petelor, regenerarea celulara, prevenirea vergeturilor. Excelent si pentru pielea capului, patrunde in firele de par imbunatatind elasticitatea acestuia, hidratarea, luciul si usurinta la pieptanat.



           Sunt cosmetice foarte accesibile, o gama variata de produse si au un raport pret calitate excelent, trebuie sa incercati si voi daca cumva nu ati facut asta deja!


16 comentarii:

  1. Wow! Ce dragute sunt!

    Si eu am pielea foarte uscata, deci mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma intriga uleiul de masaj, e bun pentru absolut orice, ma intreb care e chimismul din spatele sau!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai facut curioasa! O sa le caut in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat destule produse de la Herbagen incat sa imi fac o parere completa despre ele dar ma bucur s avad ca au o gama destul de larga :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut și eu să văd ce noutăți mai ai...Îmbrățișări,

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut o crema Herbagen cu extract de melc, sunt produse foarte bune, mai ales ca sunt naturiste, pe mine asta m-a atras la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt execelente produsele Herbagen. si ambalajele sutn dragute rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit multe lucruri bune despre produsele Herbagen, am și avut ceva de la ei.
    Cum îmi plac mult produsele cu ingrediente naturale, sunt pe lista mea de cumpărături.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ac am folsoit un produs sau doua de la acest brand. Imi place cum arata ambalajele lor, cred ca tre sa fie bune

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am început sa folosesc exfoliantul ala si chiar mi se pare wow.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dintre toate aceste produse ma tenteaza apa micelara bifazicapentru ca in aceasat vara folosesc mult machiajul rezistent la apa, iar faptul ca au in continut 99% din ingrediente de origine naturala este un plus indiscutabil.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi se par senzationale aceste produsde de la Herbagen.Le-am folosit si eu si le iubesc pe toate in egala masura

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata foarte cute! Trebuie sa ma uit si eu dupa ele pentru ca-mi fac cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
  14. A trecut ceva timp de cand am avut ceva de la Herbagen, imi plac ambalajele, m-ar interesa gelul acela scrub.

    RăspundețiȘtergere
  15. De la ei am incercat doar produse pentru corp.

    RăspundețiȘtergere