Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 august 2018

Bioderma Laboratoire Dermatologique


           In anii 70, farmacistul Jean-Noel Thorel a propus o abordare complet noua a dermato-cosmeticii, a dezvoltat brevete si a pus bazele filozofiei Bioderma :
                            BIOlogia in sprijinul DERMAtologiei.
        Bioderma s-a conformat intodeauna asteptarilor si cerintelor medicilor pentru a dezvolta formulele necesare produselor sale. Laboratorul Bioderma este acum prezent in aproape 100 de tari prin intermediul filialelor, punctelor de vanzare, centrelor de cercetare asociate, parteneriatelor private si universitare. Produsele exploreaza dupa gama si tipul de piele.


         Gama Hydrabio, pentru piele deshidratata si sensibila, prezenta cu brevetul Aquagenium ce stimuleaza proprietatile celulare ale pielii si reactiveaza procesul natural de hidratare. Poluarea, stresul, conditiile climaterice, perturba activitatea celulara de la nivelul pielii iar pielea nu se mai poate regenera in profunzime si nici nu mai poate retine la suprafata apa de care are nevoie pentru a-si mentine echilibrul natural. Devine astfel deshidratata, inconfortabila, mai sensibila si isi pierde luminozitatea. Hydrabio Perfecteur SPF30 genereaza o hidratare intensa, cu efect imediat si de durata: contine vitamina PP ce intareste rezistenta si permeabilitatea pielii si extract de seminte de mar ce stimuleaza aquaporinele, canalele naturale ale pielii prin care circula apa. Are efect anti-imbatranire, anti-UV si anti-oxidant, ilumineaza tenul, catifeleaza textura pielii. Se aplica dimineata si seara pe pielea curata.


        Sensibio H2O este solutia micelara numarul 1 in farmaciile din România si pentru mine la fel. Este prima solutie micelara dermatologica perfect compatibila cu pielea: esterii de acizi grasi, elementele constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare a pielii si ajuta in mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii. Ce este mai important pentru mine este faptul ca nu ma ustura ochii in timpul curatarii fetei si faptul ca pielea ramane curata perfect si nu ma strange. O folosesc mereu de cand am descoperit-o!


        Prin gama Atoderm, ofera o solutie originala pentru pielea sensibila si pielea foarte uscata. Datorita formulei sale dermo-brevetate, Atoderm reface in mod biologic si durabil filmul hidrolipidic al pielii deshidratate si uscate. Acest ulei de dus contine nuca de cocos si floarea soarelui si curata delicat pielea si o protejeaza de stresul extern. Contine vitamina PP ce reface bariera protectoare pe termen lung, creste pragul de toleranta al pielii. Brevetul Skin Barrier Therapy limiteaza adeziunea si proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritatiilor.


         Stick-ul hidratant este perfect pentru buzele foarte uscate si crapate. Are efect reparator imediat si nutritiv pentru ingrijirea buzelor agresate de vant, frig, umezeala, creste gradul de toleranta al pielii. Se aplica pe buze de cate ori este necesar si nu trebuie sa lipseasca din geanta nimanui.



           Sunt produse de mare valoare, indicate pentru toata familia, produse care odata incercate nu va veti mai desparti de ele, ca mine! Nu contin parabeni, sunt non-comedogenice , hipoalergenice si 80% mai multa hidratare dupa aplicare. Aveti experiente cu produse Bioderma? Va plac??

19 comentarii:

  1. Super produse!

    Coco, m-am inscris si eu la un curs (eurocor) - psihologie, dar varianta online. Am trimis deja spre corectare prima tema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte încântată de a este produse. Uleiul de dus e fabulos si apa micelara este foarte eficienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uleiul si micelara le-am folosit si mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt din ce in ce mai tntata de apa micelara, trebuie sa o incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nup, nu-mi plac! Imi usuca pielea tare, imi apareau vinisoare rosii pe obraz dupa ce le foloseam. Ma impac bine cu Vichy, toate produsele le am de la ei,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cumpar Bioderma pt Sofi. Mi se par ok, desi-s scumpicele pe-aici!

      Ștergere
    2. Imi plac si produsele vichy.

      Ștergere
  6. Le-am incercat pe toate, sunt bune. Uleiul de dus il am in varianta la flacon si cu pompita, cred ca este acelasi cu cel prezentat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am. Inteles tare bine cu crema hydrabio, dar si cu apa micelara, desi parca tot varianta pe albastru imi place cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca Rucareanuaugust 18, 2018

    Foarte bine produsele de la aceasta firma! Și eu le recomand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Atoderm mi-a placut foarte mult, mai ales ca poate fi folosit si la igiena copiilor mici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu le-am încercat, dar știu că sunt foarte bune și intenționez să le cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt extraordinare produsele Bioderma. Crema si apa micelara sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apa micelara este fix cea pe care-o folosesc acum :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit aceste produse - dar niciodată nu-i târziu !
    Este bine că le prezinți tuturor pentru a fi mai bine cunoscute !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  14. doar apa micelara am incercat-o si imi place destul de mult!! as vrea sa testez si restul!

    RăspundețiȘtergere
  15. Iubesc produsele de la Bioderma. In prezent folosesc crema de fata de la ei cu SPF 30 si este geniala. Chiar imi pare rau ca am descoperit-o atat de tarziu

    RăspundețiȘtergere
  16. Surioara mea e fan Bioderma ;))).

    RăspundețiȘtergere