Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 iulie 2018

Pick N Dazzle Summer Cocktail si Lansare Branduri Noi


         Prima si singura cutie de frumusete personalizata pentru fiecare clienta, in fiecare luna, dupa ce iti creezi profilul de frumusete. Pick N Dazzle te ajuta sa salvezi timp, sa salvezi bani si sa te simti frumoasa. Iti creezi profilul, alegi optiunile si primesti produsele potrivite dorintelor, nevoilor si stilului tau. Primesti mai mult decat te astepti, alegi optiunea Sleek, Dazzling sau Premium, pentru cea mai buna oferta de pe piata.


         Daca esti incantata sa incerci branduri si produse de frumusete noi, sa tratezi o problema specifica, plictisita sa cauti intr-o multitudine de produse sa gasesti ceea ce ti se potriveste sau vrei sa faci un cadou frumos, Pick N Dazzle este un serviciu de frumusete dedicat in a gasi cele mai bune produse pentru tine. In cutie vei primi produse de frumusete full-size, selectate personal cu livrare la usa ta.


           Am primit cu drag si interes invitatia la Hotel Ramada la un cocktail oferit de Pick N Dazzle cu ocazia lansarii de branduri noi. Pavlina Marinova , CEO si fondator Pick N Dazzle ne-a oferit o seara frumoasa, plina de voiosie si sfaturi despre cum functioneaza acest proiect, sunt sigura ca toate stiti si toate ati avut macar o cutie :). Pavlina este o gazda perfecta, plina de umor si energie. Am admirat noile produse, le-am experimentat si incercat, ne-am delectat cu cocktail-uri delicioase si am primit si cadouri frumoase. Expertii Pick N Dazzle studiaza cu mare atentie profilul tau de frumusete si sigur o sa doresti sa repeti experienta.



        Sunt  multe branduri in portofoliu, printre cele mai renumite din lume, acum produse noi au intrat in portofoliu. COCOSOLIS este un brand cu produse cosmetice naturale si organice. Compania sustine calitatea si puritatea produselor si are grija atat de oameni cat si de natura.





            Gama Cougar Beauty a fost formulata si conceputa pentru cei care isi doresc produse de inalta calitate si nu sunt pregatiti sa faca compromisuri. Fabricat in Marea Britanie, brandul trebuie sa aiba produse de nisa care nu sunt lansate intr-o luna si scoase in urmatoarea.


            Produsele anticelulitice tind sa comunice beneficii considerabile dar cum functioneaza de fapt? Nu exista solutie universala pentru celulita, dar produsele Bottega di LungaVita Super Dren pot ajuta la reducerea aspectului de celulita , vergeturi si mai mult de atat. Gasesti toate produsele de care ai nevoie in gama pentru a trata zonele cu probleme ale corpului.




           Korean Beauty este brandul lunii. Unul din noile produse este un produs cu hyaluron- o bomba pentru hidratarea si mentinerea pielii. Coreencele tind sa aiba mare grija de tenul lor, o considera o investitie care merita nu doar banii ci si timpul lor. Mastile coreene sunt renumite, usor si rapid de utilizat si cu reale beneficii.





                Si pentru ca majoritatea dintre noi iubim produsele naturale si organice, fondatoatea Blue Lily, Liliana Stefan ne-a oferit toate informatiile necesare despre aceste minunate produse. Sunt bogate in ulei de cocos, in unt de shea si alte minunatii, un cadou pe care pielea ta chiar il merita daca visezi vreodata la un SPA chiar la tine acasa. O sa va mai povestesc despre ele!








               Avanta-te in lumea frumusetii si incepe programul tau de frumusete acum!!!

           Este asa de usor! Creeaza-ti profilul de frumusete si permite-le specialistilor sa aleaga ce este mai potrivit pentru tine. Sau alege-ti singura produsele care iti plac cel mai mult!
                                       
                                               - WE PICK, YOU DAZZLE-

         P.S. -despre prima mea cutie am scris aici

10 comentarii:

  1. Am avut si eu abonament la ei, chiar am fost multumita de produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu un abonament de 6 luni la ei si am fost multumita de produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult ca ai participat la un asa eveniment important unde s-a vorbit despre frumusetea feminina si despre produse minunate,sa te bucuri mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat nai curând o sa imi fac si eu ababonament, chiar sunt tentante ofertele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare as mai fi participat si eu la acest eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place ca s-au diversificat atat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo, ce eveniment, ce minuni! M-ai dat gata. Ce mai, m-ai omorât cu totul. Tot articolul tău respiră frumusețe, grijă de tine/noi ca femeie, răsfăț. Sincer, nu am auzit, văzut până acum despre acest serviciu.
    Mulțumesc pentru informații!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca imi voi face si eu abonament la cutiuta minune. Chiar imi place ideea de personalizare in functie de ce completezi tu. Evenimentul pare sa fi fost tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu un abonament pe 6 luni in urma caruia am descoperit foarte multe produse noi si bune,.

    RăspundețiȘtergere
  10. As incerca si eu produsele brandului COCOSOLIS. Ma atrage faptul ca au produse cosmetice naturale si organice.

    RăspundețiȘtergere