Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iunie 2018

Noul sampon cu miros de vacanta



          BuzzStore si Schwarzkopf va ajuta sa va simtiti exact ca in cea mai exotica vacanta. Noul sampon si balsam Schauma Nature Moments Coconut Water and Lotus Flower contine esente 100% naturale si reusesc sa va aduca vacanta mai aproape. Kit-ul primit spre testare, contine in afara de sampon si balsam, un prosopel pufos pentru plaja si 5 sapunele artizanale cu aroma de cocos pe care le puteti oferi impreuna cu brosurile informative prietenelor dragi, doar si ele trebuie sa simta vacanta, nu?


              Este un sampon clasic de zi cu zi, pentru par normal dar ce necesita regenerare si hidratare intensa. Formula este una noua, cu extract de nuca de cocos si floare de lotus, dezvoltata pentru a hidrata instant parul, oferindu-i suplete de la radacina pana la varfuri. Noua colectie formata din sampon si balsam hidrateaza parul uscat din interior, fara sa il incarce, revitalizand chiar si cel mai uscat si lipsit de viata par. Apa de cocos face parte din reteta clasica de infrumusetare tropicala, este renumita pentru textura sa usoara si pentru minunatele proprietati de hidratare intensa. Parul uscat arata mat, ca un snop de paie si lipsit de vitalitate. Este esential sa-i oferi hidratare. La randul sau, frumoasa floare de lotus este recunoscuta drept unul dintre secretele esentiale ale frumusetii asiatice.


              Printre factorii care usuca parul, se numara conditiile meteo extreme, uscatorul de par, produsele de styling, sauna, clorul din apa si piscine si chiar Ph-ul personal. Este important sa folosesti sampoane ce contin agenti hidratanti si emolienti ce fixeaza hidratarea in structura firului de par sau acopera fiecare fir de par cu o pelicula protectoare.



      De parfumul lui ce sa va zic?... un cocktail cu apa de cocos savurat pe malul marii, plus miros de flori de lotus. Parul ramane inmiresmat mult timp si la fiecare miscare simtiti... vacanta!



           Fug sa ma delectez cu miresmele tropicale, incercati aceasta gama macar si de curiozitate si nu veti renunta curand la ea!

13 comentarii:

  1. Schwarzkopf este un brand tare bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, desi imi place parfumul multora dintre aceste sampoane, mi se incurca parul ingrozitor... :( Care-i cauza... habar nu am, dar nu ma mai incumet sa folosesc pentru ca am fost nevoita sa tai din par prea mult (se facuse calti pe alocuri) de cate ori am folosit. Daca nu-mi spunea o coafeza nu ma prindeam din ce cauza mi se incurca asa de tare parul la spalat...
    Saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut mult samponul din prisma faptului ca imi ofera volum la par, ceea ce am nevoie avand parul drept si firul moale.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult si ambalajul, au nimerit-o cu aceasta gama!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru informație,îmi place ambalajul!
    O săptămână minunată îți doresc,Coco!
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-a plăcut mult samponul, la parul meu lung, după 4 spălări s-a terminat, dar il recomand a se folosi impreuna cu balsamul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele Schauma imi plac mult, am sa caut si eu aceasta noua gama.

    RăspundețiȘtergere
  8. Miroase demential samponul. L-am incercat si eu la o prietena.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place de mor cum miroase aceasta noua gama de la Schauma!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca ma duce cu gandul la vacanta. Imi place mult designul acestor produse

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce bine ca are numai miros de vacanta, nu si pret asemenea :)) Cum nu o sa ajung curand in Bali o sa ma multumesc deocamdata doar cu mirosul lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt foarte multumita de acest sampon, si da, miroase a departari...

    RăspundețiȘtergere