Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 mai 2017

Invaluie-ti simturile cu universul Bottega Verde




            Gelul de dus cu lamaie si citrice, chiar iti invaluie simturile si iti aduce buna dispozitia precum o zi insorita cu aroma sa proaspata si vesela, inspirata de lamaile si portocalele de Sicilia. Face o spuma delicata ce iti mangaie pielea, daruindu-ti o stare de bine instantanee. Formula lui speciala este imbogatita cu extract de lamaie de Sicilia, pentru ca fiecare moment sa debordeze de veselie. Nu contine parabeni si formaldehide.



           Un produs care imi place foarte mult, crema de ochi cu pro-retinol, colagen vegetal, acid hialuronic si pluridefence, un produs pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, bogat in principii active hidratante si anti-imbatranire. La baza produsului se afla pro-retinolul, colagenul vegetal, acidul hialuronic, ginseng si Pluridefence, brevetat exclusiv de Bottega Verde, ce protejeaza vitalitatea celulara. Are o textura catifelata, se intinde foarte usor, conferind un comfort instantaneu. Este potrivit tuturor tipurilor de ten si excelent pentru persoanele ce doresc un tratament anti-aging zilnic, fara a renunta la hidratare, combinat cu o actiune globala impotriva cauzelor principale ale imbatranirii cutanate. Este emolienta, preventiva, nutritiva, anti-aging. Va sfatuiesc sa nu neglijati aceasta zona, anti-aging in zona ochilor incepe de la 25 de ani.




                 Aceasta crema de zi cu macese este un adevarat concentrat de frumusete pentru toate tipurile de ten ce au nevoie sa contracareze uscaciunea. Este una din formulele cele mai naturale Bottega Verde, inmoaie pielea, hidrateaza si hraneste profund. Rosa Mosqueta del Cile, o varietate de trandafir salbatic care creste intro zona montana din Chile. Extractul din bujorii sai este folosit inca de acum cateva secole de populatiile locale pentru a proteja pielea si a atenua semnele timpului. Trateaza foarte bine si ridurile de expresie, contine un procent ridicat de vitamina E, omega 3 si omega 6 care protejeaza celulele si combat actiunea radicalilor liberi. Este o crema cu o inalta capacitate nutritiva, recomandata pentru a preveni si combate semnele timpului. Are o aroma delicata si un elegant parfum floral.



         Acestea sunt cele 3 descoperi noi de la Bottega Verde, de care ma bucur in ultimile zile si pe care va sfatuiesc sa le incercati si voi neaparat! Si o noua gama cu piper roz imi face cu ochiul!!! Voi ce produse ati descoperit la ei in ultimul timp?

33 de comentarii:

  1. Ma asteptama sa prezint orice numai crema pe baza de macese nu! Foarte interesant! Traim intr-o perioada in care produsele pe baza de plante sunt la mare cautare si ma bucur sa le descopar prin intermediul articolelor de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am cumparat inca nici un produs de la ei, dar ma tenteaza toate, mai ales gama cu ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu folosesc acum un rimel de care nu-s foarte incantata, dar gelurile de dus... oh, la la!!! alea da! le iubesc pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu doua geluri de dus de la ei si chiar asa e, imi invaluie simturile cu mirosul lor care ramane chiar si dupa ce ma spal/sterg. Sunt foarte spornice si-mi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. gel de dus cu lamaie si citrice? suna bine... parca striga a vara :D imi plac produsele pentru baie cu fructe

    RăspundețiȘtergere
  6. Dintre toate produsele prezentate, gelul de dus imi face cu ochiul. Cred ca miroase divin :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iubesc produsele Bottega, ce ai tu aici inca nu am folosit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am folosit inca produse de la Bottega Verde, dar am tot citit despre ele si sunt curioasa. As vrea sa testez gelurile de dus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai luat produse de la ei de luni bune, dar descoperirea mea cea mai parfumata de la ei ramane gelul de dus cu vanilie neagra. Il ador.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai citit de mult despre Bottega Verde, am crezut ca a intrat intr-un con de umbra, dar, iata ca mi-ai readus in actualitate mult laudatele produse. Eu am ramas cu gandul la cateva produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa te bucuri din plin de ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Gelurile de dus de la BV sunt preferatele mele! Au o aroma deosebita, unele din ele chiar romantica si persista cat de cat parfumul lor. Ai incercat si scrub-ul de la ei? Eu il am pe cel cu extract de cocos si mi se pare bunicel :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsele lor imi inmiresmeaza pielea si baia de zici ca traiesc intr-o gradina inflorita.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma uit si eu la gama cu piper roz. O sa-mi comand.

    RăspundețiȘtergere
  15. Par a fi minunate, sa le folosesti cu placere si bucurie, incet incet imi fac si eu curaj ptr o cda la ei .
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  16. De la ei nu prea am produse, doar doua creme de maini de care sunt multumita. Gelul de dus cu lamaie cred ca e tare potrivit pentru vara. O crema de ochi imi tot propun de ceva timp sa cumpar si sa folosesc, dar tot uit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Și eu aștept o comandă de la ei, abia aștept să mă bucur de produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am folosit produse marca Botega,insa prezentarea ta ma face sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am comandat inca nimic, desi am vazut ca a luat valul pe toata lumea si produsele lor sunt foarte laudate. In schimb, sunt in cautarea unei creme pentru ingrijirea pielii din zona ochilor, asa ca reviewul tau a picat la tanc. Voi compara produsele si voi face o achizitie curand.

    RăspundețiȘtergere
  20. Gelul de dus l-am avut si eu si mi-a placut - reconfortant! Crema pentru ochi pare interesanta...va trebui sa aleg si eu o crema pentru zona asta, pentru ca cea pe care o am acum nu ma bucura prea tare...

    RăspundețiȘtergere
  21. Gelurile sunt la mare cautare din randul produselor marca Bottega Verde :P

    RăspundețiȘtergere
  22. Am si eu o crema de la Bottega cu retinol si sunt multumita de calitatea ei.

    RăspundețiȘtergere
  23. N-am incercat inca niciunul din produsele astea, dar am avut o experienta placuta cu brand-ul Bottega Verde!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu doua produse de la ei si char imi plac, sper sa ajung sa dau si eu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  25. M-am tot uitat si eu la acea crema de ochi si pana la urma am ales altceva. Bottega verde mi-a intrat rapid la suflet dupa ce am folosit cateva produse miraculoase

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am produsle lor aici, dar crema pt ochi imi face cu ochiul :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Foarte mișto gelurile lor de duș, chiar aseară am folosit unul cu piper rosu 😃

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce să mai descoperim noi, când blogul tău ne aduce mereu noi descoperiri! Mulțumiri!

    RăspundețiȘtergere
  29. Iubesc Bottega Verde, mama mereu imi trimite din italia, creme de maini si geluri de fata de la ei. Am imi iau eu, din astea home made, dar crema de maini tot de la ei o folosesc. Faine produse si de calitate!:)
    http://color-your-life.ro/

    RăspundețiȘtergere
  30. există o paletă atât de largă de produse pe piaţă ! interesante produse ai prezentat !
    eu sunt tradiţionalistă - le folosesc pe cele cu care m-am obişnuit !
    felicitări pentru postare - tu eşti atât de atentă la orice noutate !!!
    pupic ! multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  31. o chair eram in cautare de o crema de ochi. M-ai facut curioasa ..cred ca o sa mi-o comand si eu

    RăspundețiȘtergere
  32. Waaa! Iubesc aroma de lamie foarte tare. Cred mi-ar placea la nebunie gelul ala de dus.

    RăspundețiȘtergere