Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 mai 2017

Imunitate, sanatate si energie pentru copilul tau

               Copiii au nevoie de mai mult suport pentru a se mentine sanatosi, au nevoie de mai mult decat o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate. Ayurmed vine cu o promotie la suplimentul alimentar Happy Kid, un produs natural din plante medicinale ayurmedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.


        Combinatia dintre Elettaria cardamomum- seminte cu substante bioactive cu actiune tonic-digestive, Glycynhiza glabra- extract de radacini ce mentin tranzitul intestinal normal, Aegle marmelos- mentin sanatatea digestiva si alte plante din produsul Happy Kid sirop au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, la buna functionare a sistemului digestiv si hepato-biliar si la eliminarea naturala a toxinelor.



       Complexul de fitonutrienti din Happy Kid mentin sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si la adaptare in conditiile de mediu.



                        Se foloseste conform dozei recomandate, este un produs natural cu plante ayurvedice din medicina traditionala indiana, ce ofera solutii atat pentru vindecarea cat si pentru mentinerea si protejarea sanatatii. Remediile sunt obtinute prin procesarea la temperatura ambianta a plantelor folosite, tehnica ce inlatura riscurile de modificare sau pierdere a substantelor active din acestea.


13 comentarii:

  1. Suplimentele pentru imunitate ne-au ajutat si pe noi in lupta cu racelile din timpul gradinitei. De cand le ia, baietelul meu nu a mai racit deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie avut grija maxima de sanatatea micutilor, mai ales in ziua de azi cand nimic nu mai este natural si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Copiii din ziua de azi parca sunt mai sensibili decat era generatia noastra si intr-adevar au nevoie de putin ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru copii imi e frica sa cumpar ceva daca nu am recomandarea medicului, chiar daca e supliment alimentar din plante. Prefer sa aflu opinia unui doctor mai intai, dar e bine de pus de lista de intrebat.

    RăspundețiȘtergere
  5. si siropul este bun pentru varstele cuprinse între 5 si 95 de ani? Adica pot sa-l iau si eu, am 96?! LOL
    pup pe Coco, bunicuta grijulie! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Nepotele mele vor incerca cu siguranta!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Vremea asta e tare inselatoare in ultima vreme si chiar e util un astfel de supliment!

    RăspundețiȘtergere
  8. Folosesc si eu siropuri de la Fares, dar nu stiam ca exista si alte variante. O sa-l cumpar si eu ca sa-l am in casa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am primit si eu acest siropel, dar din pacate nu il pot folosi pentru copilul meu ca e prea mic , i l-am dat nepotelului.

    RăspundețiȘtergere
  10. îL AVEM si noi , cel mic e tare incantat ,il ia fara probleme

    RăspundețiȘtergere
  11. Este un siropel foarte eficient! Si micutii nu fac nazuri la el!

    RăspundețiȘtergere
  12. Și eu am acest sirop pentru fetița mea Jasmine 😘

    RăspundețiȘtergere
  13. Este prima data cand aud de acest siropel. Pana acum am luat produse doar la recomandarea medicului. Voi tine minte denumirea si sa-l folosesc daca e evoie

    RăspundețiȘtergere