Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 iulie 2016

Sesiune de machiaj Lancome la Douglas

Cum imi plac tare mult cosmeticele Lancome, nu puteam sa ratez o sesiune de machiaj la Douglas.



            Si am primit de la Veronica exact ceea ce doream, fara sa-i spun: un machiaj super lejer, care m-a incantat tare mult, iar produsele folosite...irezistibile!


    M-au incantat tare mult rujurile cu formula ulei bifazic, cu pigmenti foarte frumosi...agiti, rasucesti, aplici si te indragostesti pe loc de senzatia de buze moi, hranite si de formidabilele culori. Uleiurile ultralejere intra rapid in piele, dand o senzatie de catifelare foarte placuta si deloc lipicioasa.




                      Aplicatorul de tip pernuta, conic, creeaza o senzatie cu un efect surprinzator precum o mangaiere pe buze, iar nuantele au arome diferite. Ofera un finisaj lucios si frumos, nu rezista mai mult de cateva ore, necesita reaplicare. Tot ce pot spune este ca mi-a placut taaareee mult! Chiar potrivita denumirea: Juicy Shaker!





     Un alt produs care mi-a placut este Teint Visionnaire, fondul de ten Duo, un fluid si un corector cu o acoperire perfecta, incredibil de uniforma si omogena si rezultat natural. Fluidul contine  LR2412, o molecula prezenta si in produsele Visionnaire, obtinuta in urma a 10 ani de cercetari, capabila de a se auto-propulsa in toate straturile pielii. Are SPF20, perfect pentru vara iar in capac un mic iluminator, culoarea folosita, un beige, perfecta pentru tenul meu mai inchis la culoare.







                        Cu aceasta ocazie, am aflat si eu ...cu ce se manaca :)))...serul concentrat Genifique, stiam ca este un ser inovator ce vizeaza cele 10 semne cheie ale pielii: textura, rezistenta, elasticitate, hidratare, fermitate, linii fine, riduri, stralucire, tonul pielii, claritate, cu rezultate notabile in 7 zile...dar nu stiam ca este excelent sub machiaj si zacea aruncat pe te miri unde!
            Este doza ideala pentru a aduce inapoi lumina in piele!



         Si sportiva Cristina a fost foarte incantata de machiajul ei!


                                     Avem voie sa ne prostim putin? :)))
                O duminica frumoasa si relaxanta!!!

4 comentarii:

  1. Si mie imi place gelul,si rujul :) nu ma impac deloc cu fondul de ten Lancome...
    Foarte fain machiajul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante aceste sedinte de machiaj - mai ales cu super-produse! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos machiajul...natural si proaspat :)

    RăspundețiȘtergere