Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iulie 2016

Professional Nail Therapy



             Chiar nu credeam in minuni, 8 in 1...va dati seama ce glume am putut face cu amicele, cate face frateee...cat ne-am amuzat si cat am ras :)



       Dupa 9 luni de gel, a iesit firul ierbii si am vrut sa colorez unghiutele cu cate o nuanta zilnic
         ...ia unghiutele de unde nu mai erau...dupa ce am scos gelul m-am trezit cu ele in halul asta...moi, striate, urateeee...:((


                  Tratamentul este chiar miraculos, incercati! Dupa numai o saptamana, nu glumesc, chiar isi revenisera unghiutele, nu complet, dar in mare parte. Oricum continui tratamentul, dar chiar m-a surprins tare placut acest Nail Terapy. Promitea ca intareste si stimuleaza cresterea unghiei, o protejeaza impotriva exfolierii, ruperii si craparii si chiar se tine de cuvant. Se foloseste astfel; in fiecare zi se aplica cate un strat de tratament, timp de 4 zile, dupa care se curata unghia si se repeta procedura. Costa intre 12-14 lei si face o treaba excelenta!


                  Gama Eveline Cosmetics utilizeaza o tehnologie stiintifica moderna si este fabricata sub licenta Dr. Taylor Ltd din Anglia, garantate si testate dermatologic. Au tot felul de tratamente profesionale pentru unghii, chiar m-a impresionat destul de repede acesta. Se gaseste sub mai multe forme, simplu, cu argan, cu particule aurii sau argintii. Deteriorate, rupte, mate, moi, friabile, fragile, inegale...repara tot in cel mai scurt timp!

10 comentarii:

  1. Serios? Nu auzisem de ei. Eu le-am vindecat cu un tratament Butter, fan total le sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am probleme cu unghiile, dar am auzit ca e fff bun. imi plac multe chestii de la eveline, bine ca se mai gasesc si la noi.pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le am eu cu unghiile, dar probabil as aplica asta daca le-as ingriji mai mult ^_^
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul provoaca probleme, bine ca s-a gindit cineva sa faca un produs pentru tratamentul unghiilor distruse de el !

    RăspundețiȘtergere
  5. Unghiile mele sunt dezastru. Acum cresc, incet incet, deja mi s-a rupt una. Nu am auzit de ei, dar vreau si eu!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am folosit, e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai e treaba elvetiana, astia sunt seriosi cand afirma ceva, desi...8 in 1?! Dar e bine ca ai gasit un remediu pentru unghiile tale, n-am incercat gelul niciodata, nu suport nimic pe unghii, am o problema de sensibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit si eu tratamentul asta si chiar a fost bun.

    RăspundețiȘtergere