Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 iulie 2016

Cum NU am reusit eu sa devin bronde


   Cica...nu sunt nici blonda, nici bruneta: sunt bronde! :) Super tare!!! Sigur ca am vrut sa incerc...


                             Un kit complet pentru suvite de folosit acasa, nu o colorare completa- cu o periuta expert, special conceputa pentru acest produs, poate adauga parului dumneavoastra suvite mai deschise cu pana la 4 tonuri, de la nuante de coniac pana la auriu miere...bine, trebuie sa si vrea! :)
Utilizare: se aplica pe parul natural sau vopsit...aici m-am uitat de 2 ori...scrie sau vopsit...eu nu am reusit! Kitul este chiar complet, mi-a placut taaareee mult, este si usor de folosit...dar...nu merge frate pe par vopsit...nu merge si pace!!!






 Asta-i tot ce am obtinut :(...cateva suvite subtirele...ori nu stiu...ori nu pot...ori nu vrea :(

11 comentarii:

  1. Nu merge pe par vopsit, am incercat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu eu, adevarul este ca singura metoda care sa si functioneze sa-ti deschizi parul vopsit este prin decolorare, sau macar decapaj. Nu prea are cum sa mearga prin vopsea, decat in cazuri foarte rare, pentru parul saten deschis sau macar un saten fara reflexe rosii.

    Eu as fi curioasa cum functioneaza acel decolorant care cica iti face parul blond argintiu si nu auriu, ruginiu ca toate celelalte.
    Kitul arata foarte simpatic, oricum!

    Kaiyo Aino Blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vrea! Nu le prea ies gamele astea "profi la tine acasa"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai respectat indicatiile intocmai?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate reusesti mai bine data viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenta dar sunt sigura ca nici mie nu mi-ar iesi mare lucru. In ultimul timp am preferat sa ma duc la coafor pentru chestii mai complicate decat vopsitul radacinilor...si trebuie sa recunosc ca nici acolo nu a iesit ce voiam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ideea kit-ului e tare, il caut si eu ca tot am o varza de culori in par. Poate e nevoie de o nuanta mai deschisa a parului ca sa se vada ca lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca nu vrea. :) Pe parul inchis la culoare (mai ales vopsit) o nuanta mai deschisa e mai greu de obtinut - trebuie insistat mai mult (ori decolorari multiple ori o "pasta" puternica pentru decolorare).
    Fain kit, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oooo, eu nu ma mai vopsesc, gata :))

    RăspundețiȘtergere
  10. cred că mai trebuia să verifici câte ceva pentru a reuşi - sunt şi nişte ''şmecherii'' pe care le ştiu specialiştii ! posibil că şi tu vei reuşi după ce vei mai experimenta ! ideea este interesantă - dar noi suntem tradiţionaliste: acaju şi vopsite acasă !!!
    cu drag, îţi doresc multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  11. eu mi-am deschis varfurile cu ombre dupa care am aplicat culoare amestecat cu o nuanta de blod=un aramiu foxy...:)

    RăspundețiȘtergere