Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 iunie 2016

Push- Up Eyeliner Benefit Cosmetics- Sephora


           Un creion -stilou cu formula de gel, mat, rezistent la apa si care trebuie sa tina 24 de ore.Are un design frumos, cu un varf de cauciuc in unghi care disperseaza foarte bine produsul, un varf inovator numit AccuFlex ce il face sa ajunga usor foarte aproape de linia genelor, neavand nevoie de o pensula speciala. Pentru a obtine produsul la varf, se rasuceste stiloul, prima data iese destul de greu, apoi mai usor si nu este nevoie de mult produs pentru o linie perfecta!



        Pretul este destul de mare, cam 120 ron, este cremos, nu stiu exact daca tine 24 de ore pentru ca nu am stat cu el atat, se aplica usor, dar.....pentru cei mai neinitiati ca mine, se usuca cam repede si nu am timp suficient parca pentru trasarea liniei. In general, imi place tare mult cum se prezinta, iubesc tare mult produsele Benefit, cred totusi ca este un produs pentru cele care manevreaza repede jucariile acestea. Daca nu este folosit destul de repede, lasa mici brobonele, va arat mai jos cum...dar folosit de o  mana sigura, chiar arata perfect. Cand l-am deschis avea in varf un mic dop corai pe care in nestiinta mea l-am aruncat, am aflat ca nu era acolo intamplator ci pentru a se evita uscarea produsului.



        Eu folosesc de relativ putin timp si nu mereu eyeliner, cred ca eyeliner-ul arata infiorator cand dunga nu este perfecta sau produsul curge....am ceva sechele de la o doamna care nu se uita in oglinda cred, si eyeliner-ul m-a speriat mult timp din acest motiv :))). Dupa ce mi-a facut altcineva dunga, am fost foarte incantata.



               Se curata intr-adevar greu, apa micelara nu face fata, este nevoie de un demachiant pentru produse profesionale, promit sa perseverez in trasarea dungii, sunt convinsa de calitatea Benefit.
        Voi l-ati incercat?



7 comentarii:

  1. Ma feresc de produsele rezistente la apa știu ca pot irita destul de repede pielea sensibilă
    Eu folosesc un creion normal si cand vreau ceva mai posh am o carioca cu tush care se aplica ușor :)
    Da te înveți tu repede si cu asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaai mi-am adus aminte de tinerete cu fardurile tale.Acum 45 de ani, tu sti ca se purta ochii machiati asa.Eram o mare specialista si uimeam pe la chefuri cu "masca "mea.Era un tus tare bun.Acum am devenit comoda si la batranete ce sa-i faci?Va admir pe voi. O seara buna draga Coco!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt dependenta de tus, as renunta la orice alt produs de make-up, insa nu l-am incercat. Il trec pe lista. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi cam tremura mana in astfel de momente asa ca nu ma risc. Mi-ar placea sa am ceva dexteritate in domeniu. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-a placut, candva "tuşul". :) Imi plac produsele rezistente la apa, dar nu abuzez pentru ca sunt "dure" si cu pielea (pleoapele fiind si foarte sensibile) si cu genele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar placea sa si stiu sa il folosesc :))
    Niciodata nu m-am machiat mult, doar rimmel, ruj, si cateodata creion negru, cu care mai faceam miracole pe la ochi. Imi place cum arata linia la alte fete, dar degeaba incerc, ca mie nu-mi iese :( Poate nu am eyeliner-ul potrivit.
    Multumim de review! O zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. il am, nu irita deloc si e usor de folosit

    RăspundețiȘtergere