Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 iunie 2016

Cu Splat incercerci senzatii noi

               Noua campanie Splat te invita sa ai in fiecare dimineata o experienta ''altfel'' si te provoaca la creativitate cu gama de pasta de dinti care te ajuta...sa fii fericit!!!

     Sa incep prezentarea cu preferata mea, Sea Minerals- pentru cei care iubesc marea si sigur ca o ador, doar m-am nascut pe malul marii si nu am parasit-o niciodata.



Mineralele marine restaureaza si intaresc tesutul dentar. Extractul de spirulina intensifica procesele metabolice din cavitatea bucala si particulele de hidorxia-patita ajuta la mineralizarea si intarirea smaltului.

                      Love...pluteste in aer, Splat a descoperit elixirul iubirii vesnice, contine extras de lemn dulce, are efect indelungat de respiratie proaspata si chiar ajuta la protejarea impotriva virusului herpes, totul intro aroma irezistibila de capsune. Gustul este proaspat, simti castronul de capsune aproape...imi place la nebunie...dar nu vreau sa tradez marea :)



              Pentru spiritele puternice, pasta de dinti Blackwood, prima pasta de dinti neagra, cu efect de albire ce ofera o respiratie proaspata, dinti sanatorsi si un efect antibacterial de durata. Agentul septic Biosol are un puternic efect antiinflamator. Este putin ciudata prin culoare, foarte proaspata la gust si imi place senzatia care ramane...dar...cum am zis...nu tradez marea :)



                                           Exista si Splat Shock cu urzica, ulei de salvie, extras de piper si ulei de cajuput foarte eficienta impotriva bacteriilor, Extreme White ce albeste delicat in doar 4 saptamani, cam cu 2 tonuri de alb.
                 Dream...pentru cei ce isi doresc un plus de fericire! Hidroxiapatita restructureaza stratul superior al smaltului si reduce sensibilitatea dintilor. Biosolul este un agent antiseptic care previne dezvoltarea cariilor. Extractele de plante rare afrodisiace Muira Puama, Kau Pe, Damiana iti pun in valoare senzualitatea, iar beta-prolina este ingredientul natural al fericirii ce stimuleaza producerea de endorfine si ajuta la imbunatatirea starii de spirit...ce ne putem dori mai mult?
              Pentru iubitorii de natura, Splat Organic cu aloe-vera, calciu extras din coaja de ou, papaina de descompune placa dentara, perfecta pentru gingiile inflamate chiar si pe timpul sarcinii.
           
             Si daca te tin curelele, incearca Splat Chili cu efect puternic imunostimulator ce vindeca rapid ranile bucale. Contine extract de patrunjel ce previne mirosul neplacut iar baza din silicon iti arata cum sa-ti albesti dintii fara iritarea gingiilor.
                         Ai curaj sa o incerci???

9 comentarii:

  1. N-am curajul sa incerc aia cu ardei iute, dar mi-am cumparat, pe langa kitul de testare, si din aceea cu aloe vera - foarte racoritoare!, si cu capsune care are un gust nemaipomenit, de-ti vine s-o mananci! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am curaj sa incerc niciuna, am renuntat la pastele de dinti, au ele un ingredient care mie imi face rau, dupa citeva zile de folosire imi apare un focar de infectie si ajung la antibiotic ! La fel mi se intimpla cu orice guma de mestecat care improspateaza respiratia !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place cum arata gelul rosu, dar tare mi-ar placea sa o incerc pe cea neagra, mi s-ar potrivi ca efecte.

    RăspundețiȘtergere
  4. As încerca Dream acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fara iute! :))
    Pe cea neagra am incercat-o acum trei, pff ce trece timpul, as incerca-o si pe cea cu spirulina.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooo, ce frumoasa "nebunie" de senzatii! :)
    Nu doar ca as icncerca chili, dar m-as opri la ea! :) Imi place iute de numa'-numa'! Mananc ardei iute aproape la fiecare masa (dar am grija sa am la indemana si un pahar cu lapte - sa sting "focul" daca e cazul) :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sea Minerals este puțin sărată? Dacă da, atunci o vreau! ☺

    Zi minunată, dragă Coco!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi se pare, dar este super gustoasa, mentolata!

      Ștergere
  8. Si mie mi-ar placea pasta aia Sea Minerals, produsele de ingrijire cu arome marine sunt preferatele mele.
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere