Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 martie 2016

Sampon Aussie

               Aussie este brandul international pentru ingrijirea parului al companiei Procter & Gamble. Este comercializat ca un produs australian datorita ingredientelor gasite in aceasta tara. Logo-ul sau este un cangur, dar cum am zis, este fabricat de Procter & Gamble, care a cumparat brandul in 2003. Auzisem despre acest sampon dar nu il incercasem, pana l-am primit de la Elena cu ocazia Secret Santa.
           Este un produs generos, sticla are 300 ml de sampon, al meu este din gama par deteriorat termic. Desi nu folosesc placa, parul se deterioreaza termic de la uscator si soare.  Formula aceasta australiana, contine ulei de jojoba ce vindeca pielea imflamata si are proprietati hidratante si acid citric, folosit pentru a ajuta PH-ul si prevenirea acumularii de deseuri. Contine si siliconi ce actioneaza ca un scut termic pentru razele UV, dar contine si parabeni si substante chimice care nu au fost certificate. In ciuda controverselor, de la lansare, a castigat numeroase premii de frumusete si este apreciat de editori de moda din intreaga lume.

 pentru protectia la caldura


                 Imi curata parul destul de bine, nu samponez decat odata si il lasa mai moale si usor de pieptanat. Este un sampon mediu, de zi cu zi, cu miros frumos dar care nu rezista prea mult si este necesar balsamul dupa utilizare, eu folosesc si ulei pentru disciplinare :). Un sampon ce merita incercat, eu eram tare curioasa, il tot vazusem pe diverse bloguri.



                                                  Get sssssizzling, girl! :)

12 comentarii:

  1. Si eu l-am vazut pe diferite bloguri si chiar eram curioasa si de parerea ta! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat ceva de la ei, a fost bunicel dar nu grozav..culmea este ca in Sua e laudat (am vazut pe youtube) doar ca din cate cred aceea este o gama care se vinde doar acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut si eu pe multe site-uri straine, cand o sa am ocazia, o sa ii dau o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Atenta si interesata de tot ce e bun si aduce un strop de frumusete.Sti ca sunt un fan al tau.Arati super cu si fara aceste produse.Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirosul, dacă miroase bine, e pe wish list! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aussie "Miracle Moist" e mult peste. Le-am incercat pe toate si asta mi-a placut cel mai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti doresc o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare un produs interesant. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac samponurile cu miros placut. L-as incerca si eu :) Pupici si o primavera frumoasa, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am auzit de aceasta gama, pare interesant samponul prezentat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am mai avut chestii de prin Australia, sampon nu! Se gaseste pe la noi? Avem o fabrica Procter&Gamble aproape de Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am mai folosit demult produse Aussie, la Toronto se gasesc in supermarketuri si farmacii de tip drugmart, pe vremuri am folosit sampon, balsam, spuma de par, spray de par etc.

    RăspundețiȘtergere