Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 martie 2016

Cocktail pentru tenul tau

              Am mers la prezentarea in premiera a produselor Universkin, un cocktail pentru tenul tau! O echipa compusa din chimisti, biologi, dermatologi, farmacisti, au creat o gama de tratamente bazate pe criterii strict stiintifice, fara conservanti chimici, o noua abordare a dermatologiei.


                                    Aceste produse, nu sunt doar creme, sunt tratamente dermato-estetice pentru tenul fiecarei persoane in parte. Un concept inovator, unic in lume si in premiera in România.


             Personalizate si preparate pe loc cu agenti activi: izoflavone, retinol, acid ascorbic, vitamina B3, aloe vera, D-pantenol si multe altele. Se foloseste un ser de baza, ce contine ulei organic de camelina, omega3, acid hyaluronic, vitamina E, colagen, un ser universal anti-inflamator la care se adauga diferiti agenti, in functie de problemele pielii, se amesteca cu un aparat 20 secunde si serul este gata, pielea primind exact ce are nevoie. Trebuie tinut in frigider si se foloseste in maximum 6 saptamani. Costul este intre 250 ron si 450 ron, in functie de cate ingrediente se adauga in el, dar doamna care prezenta, ne-a explicat ca nu mai este nevoie de absolut nicio alta crema.







              Am luat notite impreuna cu Cristina, dar...din pacate, am incercat doar pe mana, nu am testat pe propria piele si nu va pot spune mai mult, doar ca este un concept interesant, faptul ca iti poti personaliza crema cu ingredientele dorite. Alegi ce-ti trebuie si ce-ti place, exact ca un smoothie bun :)




                      Sunt curioasa daca le-a incercat careva si care sunt rezultatele. Stiu ca la Bucuresti, vedetele il testeaza de cateva luni!
                            Coco


6 comentarii:

  1. Multumim ca ne tii la curent cu noutatile in domeniu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat acest specyfiku și nu încercați, pentru că e prea scump pentru mine. Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu auzisem de asa ceva pana acum :) Suna interesant, ce-i drept! Dar e adevarat ca poate e cam scump, nu cred ca oricine poate sa isi permita.

    RăspundețiȘtergere
  4. interesante informaţii !
    cu drag, weekend cât mai plăcut !

    RăspundețiȘtergere