Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 iulie 2015

Elmiplant iti rasfata pielea si simturile


               Acum ceva vreme, am primit nistre mostre cu noile lotiuni de corp Elmiplant gama Skinnergy si ceva timp nu le-am incercat, folosesc alte produse si am zis...niste cremite...Elmiplant acolo...in geanta cu ele, pentru orice eventualitate!
    ...si cand eventualitatea a venit...am fost extrem de incantata, ce sa zic...chiar rar ma uimeste asa un produs, am avut o extrem de placuta surpriza sa constat ca se ridica la un standard foarte ridicat. Pielea ramane extrem de hidratata, se absoarbe super repede iar parfumul este minunat si persista. Mi-am mirosit mainile mult timp si nu-mi venea sa cred ce persistent este parfumul si cat de fina era pielea. Asa ca am trecut...la incercat mai bine :)
Am lotiunea So Pampered pentru piele uscata cu extract de lychee 100% natural, dar sigur voi cumpara si So Bright cu absorbtie rapida si extract de guava, si pe cea cu extract de fructe de goji So Alive pentru ca sunt minunate, cum am spus!





             Sunt sigura ca le voi folosi pentru mult timp de acum incolo, pur si simplu te energizeaza parfumul lor iar pielea este foarte hranita. Pretul este mai mult decat decent, in jur de 11 ron, au 250 ml, tubul este usor de folosit,  nu contin coloranti, parabeni sau parafina, nu pot decat sa acord un mare 10 pentru Elmiplant si sa va sfatuiesc sa le incercati neaparat...sigur va indragostiti de ele!
                         Coco



12 comentarii:

  1. am auzit de aceasta gama, dar nu am incercat.pupiii

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut o mostra din lotiunea cu goji. Mirosea foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar maine,ma duc hai-hui prin magazine,sotul a zis sa nu merg la gradina,mai bine ies un pic in oras si cred ca o sa incerc aceste creme.Te pup,

    RăspundețiȘtergere
  4. De la Elmiplant mai iau crema de fata, voi incerca si una dintre lotiunile astea daca zici ca miros frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu chiar admir cremele de la Elmiplant. Au avut una cu extract de cimbrișor (nu știu dacă mai există), care au scăpat-o pe mama de o urâtă chestie, ca o aluniță, dar mai plată și mai întinsă, aflată pe obraz, în apropierea urechii.

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu iubesc lotiunea asta. e perfecta pentru nevoile mele si miroase senzational. :)
    puup!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac cremele care hidrateaza bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt sigura ca miroase senzational! Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Și mie îmi trimite mama elmiplant ;)
    Îmi plac produsele lor ;)

    RăspundețiȘtergere