Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 august 2013

Ajutoare de nadejde

                                   Cald monser! Da' .....nu-i chiar asa rau! Rau e faptul ca sunt la munca in loc sa stau tolanita pe un sezlong sa citesc si sa ascult marea...dar incercam sa ne tinem firea :))). Am la birou cateva produse de nadejde care ma scot din orice incurcatura si pe care le indragesc tare mult. Nu sunt prietena cu machiajul in lunile cu umiditate crescuta, am constat ca daca ma machiez fac mai mult rau decat bine si am renuntat....nush cum fac, dar pun mana la ochi, pe fata,... siii...mai bine lipsa!

 Absolut invizibil - doar particule din aur adevarat care reflecta lumina - o stralucire proaspata, frumoasa care merge minunat cu pielea bronzata, un auriu-piersica superb. Folosesc un iluminator pentru zona ochilor , aceasta pudra aproape invizibila , ruj - la ruj nu renunt...:)...si cam atat...un rimel daca nu este multa umezeala,... altfel fac prapad la ochi!

 Singurul.....chiar singurul deodorant care ma satisface....si am incercat tot ce era de incercat...nu neaparat acesta de la CK ci acest model de deodorant. Habar nu am, banuiesc ca este barbatesc, dar miroase divin, proaspat, are note usoare de bergamota, ananas, ceai verde care tin foarte mult, in jur de 3-4 ore iar corpul se mentine uscat pe parcursul intregii zile, chiar va sfatuiesc sincer sa-l incercati, nu stiu unde se gaseste, eu l-am cumparat dintr-un magazin din zona libera din portul Constanta, costa in jur de 40 de lei, se consuma greu si merita un mare 10!!!

 apa de trandafiri - un dar pretios al naturii pentru a invinge semnele agresiunilor pe care pielea o primeste zilnic,  sunt sigura ca o iubiti toate, o am permanent in geanta, imi racoresc fata cu ea, totusi, cred ca ar fi mai bine sa o mut intr-o sticluta cu atomizor, ar fi mai practic. Hraneste, calmeaza, regenereaza tesutul la nivel celular si are o actiune aromoterapeutica puternica.

 aceste dischete de la Lidl cu rodie, sunt singurele dischete imbibate pe care ochii mei le suporta, am incercat alte modele si ma ustura, acestea curata delicat, le folosesc de cate ori simt nevoia si de fiecare data ma inspaimant :( , orasul este plin de praf si noxe, chiar folosite din 2 in 2 ore, sunt aproape negre!


 Lotiune parfum hidratanta, incredibil de catifelata, intra in piele super repede, miroase superb si tine loc de parfum...pe bune!!! 
      O lotiune de corp de lux  cu aroma de dragoste :)...o am de la Monik a mea ! Note de floare de portocal, piper roz, iris, liliac si zambile, flori de Wisteria, heliotrop si vanilie. Chiar nu mai simt nevoia de parfum.


Voi cum reusiti sa faceti fata zilelor super calduroase?...

20 de comentarii:

  1. o sa-l incerc si eu! pana atunci, te invit sa dscarci si tu gratuit primul meu e-book culinar, care sper sa te incante! detalii http://adniasblog.blogspot.ro/2013/08/descarca-gratuit-primul-meu-e-book.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul produs ma incanta si pe mine, il folosesc aproape zilnic in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru ponturi, Coco! :-)
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Really wana try thatvrose water.. :)
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com
    http://instagram.com/beingbeautifulpooja

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna interesant deodorantul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iseree e brand de Lidl, nu? Atunci ar trebui sa am si eu aici.. bine de stiut, desi folosesc rar dischete demachiante "gata imbibate", dar cateodata sunt de folos, in momentele "pe fuga"..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si am luat inca un model cu scrub, imi plac si acelea! sunt usor de folosit...pe fuga...cum zici :)

      Ștergere
  7. Pudra nu am folosit niciodata si nici nu ma tenteaza cred

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. ahaa...deci nu numai eu nu suport machiajul vara :)

      Ștergere
  9. Eu am un spray cu apa termala Avene, e singurul pe care il folosesc la birou. Acasa mai pun pe fata un gel cu fructe de la Yellow Rose si cam atat. Dupa mare insa, folosim toata familia o crema hidratanta cu ulei de masline. Sunt o lenesa ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Fie cald sau rece ,imi place ce prezinti pentru ca eu nu mai sunt in tema.N-am fost o mare amatoare a fardurilor si cosmeticelor ,dar acum la batranete am timp sa ma documentez.Mai cumpar cate ceva si ma minunez cat sunt de bune.Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vara asta cred ca nu m-am machiat deloc. Absolut deloc, ceea ce este o premiera. :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Great beauty products. Thanks for sharing.

    XO,
    Catherine (your newest follower)
    FEST

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce fac eu cand e cald afara ?:)) simplu sar putin in apa de la strand :D :)) zi faina

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai o adevarata armata in apararea contra caldurii! :)
    Las-ca vine ea si toamna (preferata mea)!
    Seara placuta, Coco!

    RăspundețiȘtergere
  15. Zile supercalduroase? Ma crezi ca va invidiez? Poate o saptamana a fost destul de cald aici la mine dar o caldura sufocanta, nu fierbinteala placuta din Ro

    Pudra translucida mi-ar placea dar....fara particule sclipicioase

    RăspundețiȘtergere
  16. Limonada, cafea rece si spray-uri racoritoare. :D Pentru exterior... pudra lejera. :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Apa termala Ivatherm, crema 50+ de la Avene, parfum solid L'Occitane cu aroma de ceai verde, parfum BeDelicious DKNY, si frappe! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu beau multa apa cand e cald. :)
    Arata foarte bine produsele. :)

    RăspundețiȘtergere