Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 noiembrie 2011

Secretul tineretii...

           

                                                   Citeam zilele trecute un articol pe amelie.ro si am realizat ca intradevar , avem la indemana secretul cautat de atatea femei si nu- l folosim . Adica....il folosim ....da' de....mai incercam si altele....ca suntem curioase :)....altele......mult mai scumpe si care nu se ridica la valoarea a ce avem noi . Imi spunea fiica-mea care lucreza intr-o firma greceasca , de cineva , un grec  , care cauta aceste  produse pentru mama lui......care mama.....cica le foloseste de 30 de ani !!!
Sa ne mandrim si noi cu o romanca care a descoperit acum 60 de ani o formula anti-imbatranire , doamna Ana Aslan , specialist gerontolog , academician si director al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie - Gerovitalul H3 . Daca zice cineva in lumea asta ca nu a auzit...eu nu cred !


    In 1945 compania producea 5 produse , astazi peste 400 . Marcile de notorietate erau Gerovital , Aslavital , Doina , Triumf . Povestea incepe cand doamna Aslan , pe atunci in varsta de 52 de ani , preda la facultatea de medicina din Timisoara si era preocupata de studierea procainei , un cunoscut anestezic local , folosindu-l pentru prima data in lupta impotriva imbatranirii .In 1957 se trece la productia de serie a Gerovitalului  sub forma de fiole , drajeuri dupa 5 ani , crema terapeutica si lotiune capilara .  In 1980 , doamna Aslan inventeaza un nou produs Aslavitalul . Printre cei care au trecut pragul institutului de geriatrie se numara Charlie Chaplin , Claudia Cardinale , Somerset Maugham , Pablo Neruda , Salvator Dali , Onasis , Yaser Arafat , Marlene Dietrich , Franc Sinatra , Imelda Marcos si multi multi altii care au devenit ambasadorii brandului in lume .
     O marca de 3 ori unica in lume : a promovat o noua stiinta - geriatria , a impus infiintarea primului institut de specialitate si a devenit celebra fara nici un fel de campanie publicitara !
      Fiolele contin 2 seruri concentrate , cu extracte vegetale , keratina si vitaminele A , E , si B5 care actioneaza impreuna pentru a reda parului forta si  stralucire . Combate caderea parului , deshidratarea , oxidarea si pierderea elasticitatii parului . Cele 2 seruri se utilizeaza impreuna , prin aplicarea la radacina si de-a lungul firului de par , timpul de actiune fiind de 10 minute . Kitul contine 10 fiole de 5 si 10 ml si are pretul de 50 lei .
crema antirid pentru ochi 

 emulsie hidratanta demachianta 2in 1

tratament corector , ochi , buze , frunte pentru ridurile de expresie
tonic regenerant ultra-activ
crema termica modelanta pentru slabit 
cred ca nu are nevoie de prezentare , nu ?

 Cosmeticele ...le cunosc ...cu fiolele acelea injectabile nu sunt familiarizata , nu stiu prea multe despre ele...daca a auzit cineva ceva...sa ne dumireasca si pe noi :)

  Afacera cu tinerete a murit in tara noastra odata cu profesorul Aslan ! Daca vreti sa cititi povestea Gerovitalui H3 descoperit de doamna Ana Aslan si cum a fost el omologat in America ( trist...dar adevarat ) http://cellhealthmakeover.com/gh3book.html
puteti intra sa vedeti online cartea . Afacerea este condusa in momentul de fata de o mare companie de medicamente straina , care detine toate drepturile asupra brand-ului . Statul cumpara de la fabrica aceste medicamente pentru a continua terapia doamnei Aslan in Institut . Si cremele sunt produse tot de o companie privata de cosmetice , care exporta 95 % din productia de Gerovital .
Sunt cosmetice bune , avand in vedere raportul pret- calitate  , nu stiu daca sunt pastrate retetele originale la cele vechi ....cele noi au destula reclama ...nu sunt ele excelente...dar merg ! Oricum , numai numele brandului este de ajuns pentru a avea succes . Voi  ce parere aveti ?





11 comentarii:

  1. eu folosesc demachiant de la gerovital si sunt multumita! Cred ca ar trebui sa i se faca mai multa reclama dar probabil proprietara brandului nu e interesata de asa ceva :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si eu am o matusa in Canada de aproape 90 de ani care, de fiecare data cand vine in tara, isi reinnoieste...stocul de Ana Aslan. O foloseste de zeci de ani si chiar ea a marturisit ca nu a gasit ceva mai bun:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit emulsie hidratanta demachianta 2 in 1 l-am cumpart mai mult de nevoie intr-o seara dintr-o farmacie in timpul unei excursii nu aveam mari asteptari de la el , dar dupa ce l-am folsit am fost foarte incantata. Pielea ramane curata si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  4. am mai auzit de persoane care folosesc de foarte mult timp ...as fi curioasa daca au totusi reteta originala !

    RăspundețiȘtergere
  5. Trist dar adevarat. Am mai vazut pe la TV un reportaj despre tot ce a facut d-na Ana Aslan si cat de mult am pretuit noi,romanii -ca de obicei...
    Fiica mea care este viitor farmacist,foloseste Gerovital si alte produse din acest brand si este foarte incantata.
    Eu mai putin! Le folosesc pe cele produse de mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu stiu ce sa zic:) dar interesant, nu stiam ca exista "secretul tineretii" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey Sweety! Nice blog! Following eachother? When you have time visit my blog!
    Have nice day!

    xo
    kris

    RăspundețiȘtergere
  8. nice post = )


    kisses from La Mode En Rose = )

    RăspundețiȘtergere
  9. Parerea mea e ca nu mai e ce-a fost. sunt formule imbunatatite pe alocuri dar nu mai e cum era o odata. o sa dau exemplu laptele doina.
    Persoanele care l-au folosit ani de-a randul cum e soacra mea simte diferenta. E trist ca n-a avut cine sa duca mai departe aceasta munca frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. sa stii ca asa ma gandeam si eu....da nu cred ca vroiam sa recunosc...adica imi parea rau :(...unde si raclama asta agresiva asa de-odata...nu-s rele...da eu stiu...merita oricum banii dati pe ele !

    RăspundețiȘtergere