Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 mai 2011

BIOBUNATATI...CARE-MI TREBUIESC...MUSAI...

                            

                          PARTICIP LA UN CONCURS  www.biobunatati.ro  SI TREBUIE SA-MI ALEG 2 PRODUSE...CUM SA FAC ? MARE DILEMA ...IMI TREBUIESC TOATE...DAR CUM NU SE POATE , O SA-MI ALEG ....NUMAI....2 .
                          ASAAA....DECI MI-AR TREBUI  http://biobunatati.ro/product.php?id_product=666 , ULEI DIN SEMINTE DE RODIE BIO...


         ZICE ASA..ESTE FOLOSIT PENTRU A VINDECA , PROTEJA SI HIDRATA PIELEA CRAPATA , MATURA SAU IRITATA . REFACE ELASTICITATEA PIELII SI ESTE EFICIENT IN EXEME SI ALTE PROBLEME ALE PIELII . CONTINE NIVELURI RIDICATE DE ANTIOXIDANTI ....ASTA MA INTERESEAZA FOARTE TARE... SI O SA VA SPUN SI DE CE....LINISTESTE PIELEA DERANJATA , AFECTATA DE RAZELE SOLARE , REVITALIZEAZA PIELEA OBOSITA .

                         URMATORUL PRODUS INTERESANT PENTRU MINE....NU CA NU M-AR INTERESA CELELALTE ...LOL..ESTE  http://biobunatati.ro/product.php?id_product=668
UNTUL DE CACAO BIO .


               CARE ZICE ASA ...CONTINUT RIDICAT DE ANTIOXIDANTI CU PUTERNIC EFECT DE ANTI-IMBATRANIRE . UNTUL DE CACAO SE POATE UTILIZA CA ATARE SAU IN COMBINATII CU CREME SI LOTIUNI SI ESTE FOLOSITOR TUTUROR TIPURILOR DE PIELE . CERCETARILE INDICA FAPTUL CA MASAREA PIELII CU UNT DE CACAO AJUTA LA AMELIORAREA STRESULUI , STIMULEAZA SISTEMUL IMUNITAR SI CHIAR CONTRIBUIE LA PREVENIREA CANCERULUI DE PIELE . ACEST LUCRU SE DATOREAZA FAPTULUI CA UNTUL DE CACAO CONTINE POLIFENOLI . ARE PUNCTUL DE TOPIRE LA TEMPERATURA CORPULUI UMAN SI INCETINESTE PIERDEREA DE UMIDITATE . SI...ASIGURA O BRONZARE NATURALA SI UNIFORMA , FACTOR NATURAL DE PROTECTIE UV ....EEEEEEE....SI AICI MA-TI PRINSSSS....PENTRU ASTA LE VREAU !!! AM CAPATAT DE UN TIMP , O PLACERE SA-MI PREPAR DIVERSE COSMETICE HAND-MADE SI VREAU NEAPARAT SA-MI FAC LOTIUNEA DE PLAJA ...BINE , ACUM SA AJUNGEM SI LA PLAJA...SUNT 12 GRADE AZI SI E LUNA AI...CICA ASIGURA UN BRONZ CAFENIU DE LUNGA DURATA...MAI ADAUG CATE CEVA IN EL...DAR , ASTA ESTE ALTA POVESTE , O SPUN DUPA CE IL PREGATESC SI FOLOSESC .
          ACUM SPER CA AM CONVINS...VREAU BRONZUL CEL MAI FRUMOS CU AJUTORUL HIDRATANTULUI SUPREM !!!!!!!!!! AM NEVOIE DE O JUSTIFICARE MAI BUNA ? ...VA INVIT SA TESTATI CREMA MEA PROTECTOARE  !!!COMING SOON....

Un comentariu: