Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 mai 2011

AZI IMI PLACE...

                    AM GASIT UN ARTICOL FOARTE INTERESANT IN ZIARUL TAIFASURI SI VI-L IMPARTASESC SI VOUA , DE FAPT ...VREAU SA-L TIN MINTE .. : d


5 sfaturi pentru a fi mai tânără cu... zece ani

de Elena Şerban
Cu zece ani mai tânără nu este doar numele unei emisiuni în care realizatorii le transformă pe participante în femei mai tinere, ci este şi marea doleanţă a majorităţii femeilor. Acest lucru nu se întâmplă doar cu injecţii cu acid hialuronic sau botox, ci şi prin câţiva paşi simpli. Mai precis, cinci paşi care, urmaţi cu regularitate, vă ajută să arătaţi mai tinere.

1. Ocoliţi băile fierbinţiCel puţin un duş în fiecare zi este indicat pentru păstarea igienei corporale. Aveţi grijă însă şi la apa folosită la acest duş, pentru că vă poate afecta tenul. Cea foarte fierbinte are avantajele ei (vă încălzeşte iarna şi vă răceşte vara), însă există şi un dezavantaj: deshidratează pielea. Şi nu doar pe cea de pe corp, ci şi pe cea de pe faţă. De aceea, este de preferat să micşoraţi timpul petrecut la duş la cel mult zece minute sau să folosiţi mai mult apă caldă, şi nu fierbinte. Pentru cele care nu pot sau nu vor să renunţe la apă fierbinte, sfatul specialiştilor este să facă baie în cadă şi nu la duş. În acest fel, faţa nu va lua contact prea multă vreme cu apa fierbinte, ci doar cu aburii, ceea ce este benefic. De asemenea, în timpul duşului sau al îmbăierii, nu folosiţi săpun pentru ten, ci un gel special pentru curăţat. Acesta e mai puţin iritant, mai ales dacă are la bază uleiuri naturale, plante sau ceramide.
    OFFF...CUM SA LE OCOLESC ...SUNT PLACEREA MEA CEA MAI MARE...CU SPUMITE , CU ULEIURI , U UNTURI , CU SARURI , CU MIRESME ...CU CE-O FI...CUM SA FAC ???????????

2. Exfoliaţi-vă regulatMănuşile de lufa sau bureţii naturali ar trebui să fie nelipsiţi din baia dumneavoastră. Masaţi-vă cu această mănuşă o dată pe săptămână, cu mişcări circulare, pentru a elimina celulele moarte. Scăpată de neplăcuta povară, derma dumneavoastră va arăta mult mai strălucitoare, iar produsele hidratante îşi vor face mai repede efectul. Important! Nu exfoliaţi pielea mai mult de o dată pe săptămână, altfel se va usca.
     DA , ASTA STIAM , DAR LENEA E MARE !!! O SA INCERC MAI DES...MAI ALEEESSS ...CA MI-AM PREPARAT SINGURICA EXFOLIANTUL...

3. Hidrataţi, hidrataţi şi iar hidrataţiToate tratatele, toate studiile şi toţi specialiştii sfătuiesc să se bea multă apă. Apă de care are nevoie organismul pentru a fi hidratat. Şi aşa şi este! Conform studiilor, o bună hidratare atât la interior, cât şi la exterior, asigură celulelor tot ce au nevoie pentru a rămâne sănătoase. Deşi cantitatea de lichide necesară nu este bine stabilită (cei mai mulţi cred că ar fi optim doi litri), încercaţi să beţi apă cât de des puteţi, chiar dacă nu vă este sete. Beţi apă mai mereu. Setea e semnul organismului că rămâne fără apă. Şi pentru că tot a venit vorba despre hidratare, utilizaţi creme care au acest rol. Momentul cel mai bun este imediat după duş. Atunci când pielea este umedă daţi-vă cu cremă sau cu loţiunea potrivită tipului dumneavoastră de ten.
    ASTA DA...BEAU APA SUFICIENT !!

4. Reparaţii cu Omega 3„Nicio masă fără peşte!” era un slogan ce apărea în toate magazinele alimentare cu mulţi ani în urmă. Îndemn pe care ar trebui să îl urmaţi şi acum, pentru că peştele conţine foarte multe elemente de care organismul nostru are nevoie. Unul dintre ele, conţinut mai ales de peştii graşi (somonul, tonul şi macroul), este acidul Omega 3, care ajută la regenerarea celulelor şi previne distrugerea lor. În cazul în care nu vă place să mâncaţi peşte sunt bune şi suplimentele alimentare ce conţin untură de peşte.
         HMMM...CEA MAI MARE PLACERE CULINARA A MEA...DUPA SALATE SI BRANZETURI !!!!

5. Zâmbiţi des şi dormiţi suficientDeşi pare un sfat desuet, zâmbitul sau măcar surâsul ajută tenului. De ce? Răspunsul e simplu. Dacă vă veţi încrunta, vă veţi trezi cu riduri pe care nu le veţi mai putea scoate decât cu tratamente dureroase şi costisitoare. Dacă, dimpotrivă, veţi zâmbi, faţa va fi mult mai strălucitoare. De asemenea, încercaţi să dormiţi opt ore în fiecare noapte, pentru că atunci derma se regenerează cel mai rapid.
        DECI : 
 SI NANI 8 ORE ...

De reţinut! Pielea sănătoasă se regenerează o dată la fiecare 14-30 de zile.
Pont! Cea mai bună metodă de a vă da cu cremă pe faţă, mai ales în zona ochilor, este să vă folosiţi de degete. Aplicaţi crema şi efectuaţi mişcări de la colţul exterior al ochilor către colţul interior cu buricele degetelor inelare.
             FRUMOS ARTICOL ...SI DE URMAT !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu