Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 aprilie 2011

WILDBLOOM...

                            
                 AZI AM O DISPOZITIE ...MAI VESELA SI MI-AR PLACEA  ACEST PARFUM .  ZIC , MI-AR PLACEA  PENTRU CA NU L-AM MIROSIT PERSONAL ,  DOAR AM CITIT DESPRE EL SI NICI NU STIU UNDE AR PUTEA FI GASIT . ESTE INTRODUS PE PIATA AMERICANA IN FEBROARIE 2011 , DAR VA AJUNGE SI LA NOI . WILDBLOOM SE NUMESTE SI ESTE CREEAT DE BRANDUL BANANA REPUBLIC .

THE SPIRIT OF YOU ESTE SLOGANUL SUB CARE ESTE PROMOVAT SI CRED CA I SE POTRIVESTE LA FIX . INTRUCHIPEAZA OPTIMISMUL SI FRUMUSETEA CU UN DELICIOS SI ISPITITOR AMESTEC DE FRUCTE TROPICALE ( MIAMMM ) , FLORI NEOBISNUITE SI NOTE LEMNOASE . NOTELE DE TOP SUNT DE  GRAPEFRUIT ROZ , ( CAUT DE MULT UN PARFUM CU NOTE DE GRAPEFRIT ) , KUMQUAT  ( UN ARBUST PEREN MIC CU FRUCTE FOLOSITE CA DECORATII SAU CONSERVATE IN SIROPURI SI MARMELADE , ASEMANATOARE CU NISTE PORTOCALE MITITELE ) , GUAVA SI PERE .NOTELE DE MIJLOC SUNT DE CAMELIE SALBATICA , ORHIDEE SI PIKAKE HAWAIIAN . BAZA RADIAZA PATCHOULI , MOSC , SANTAL , TONCA SI NOTE DE PIELE DE CAPRIOARA . INTERESANT , NU ?....

                              FLACONUL STICLEI ESTE DECORAT CU O FLOARE MARE DIN PIELE , DE CULOAREA PIERSICII  . PENTRU FEMEI SPONTANE , FERMECATOARE CARORA LE PLAC AVENTURILE SI SE BUCURA DE FIECARE MOMENT AL ZILEI .....CICA ...!!!!!!!!!
                               AM INTELES CA ARE PRETUL DE 48 $ IN AMERICA , NU STIU CAT VA FI LA NOI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu