O OPTIUNE BUNA PENTRU INTALNIREA CU PRIETENII . EXISTA SUTE DE VARIANTE ALE ACESTEI BAUTURI , CU DIFERITE AROME SI CONDIMENTE ADAUGATE : SCORTISOARA , CHILLI , LICHIORURI , MENTA , COCOS . INSA , TOATE AU LA BAZA O VARIANTA PE BAZA DE CIOCOLATA , LAPTE , VANILIE SI ZAHAR .
PENTRU O CIOCOLATA DELICIOASA , TREBUIE LAPTE PROASPAT , SA PUI ZAHARUL SPRE FINAL , DUPA GUST SI SA FOLOSESTI O CIOCOLATA AMARUIE DE CALITATE SUPERIOARA .
O RETETA DELICIOASA : 500 ML LAPTE DULCE ( DE LA TARANI , DACA SE POATE )
2 LINGURI CACAO , 50 GR ZAHAR BRUN , 1 PLIC ZAHAR
VANILAT , 1 GALBENUS . SE BATE GALBENUSUL CU
ZAHARUL SI CACAO , SE OMOGANIZEAZA SI SE ADAUGA
TREPTAT LAPTE FIERBINTE AMESTECAND CONTINUU .
SE ORNEAZA CU FRISCA SI SCORTISOARA PISATA SI
FULFI DE CIOCOLATA SAU CACAO .
BRAZILIENII , SE SPUNE CA SUNT UN POPOR VESEL , CONSUMA APROXIMATIV 4 CESTI DE CIOCOLATA FACUTA DIN CEA MAI BUNA CACAO PE ZI .....ARBORELE ;;..CACAU.'' ESTE CONSIDERAT COPACUL BINELUI SI AL RAULUI...ERA LA ORIGINI MEDIATOR INTRE CER SI PAMANT , INTRE NATURA SI OM . ...IAR HERNAN CORTEZ O ADUCE PENTRU PRIMA DATA IN SPANIA . PRECOLUMBIENII O UTILIZAU CA MONEDA . ARE ADEVARATE BENEFICII TERAPEUTICE . UN DELICIU SANATOS ...HAI SA O SAVURAM IMPREUNA !!!!!!!!!!!..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu