Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 aprilie 2011

E SAMBATA...HAI LA O CIOCOLATA DELICIOASA...

                                       O OPTIUNE BUNA PENTRU INTALNIREA CU PRIETENII . EXISTA SUTE DE VARIANTE ALE ACESTEI BAUTURI , CU DIFERITE AROME SI CONDIMENTE ADAUGATE : SCORTISOARA , CHILLI , LICHIORURI , MENTA , COCOS . INSA , TOATE AU LA BAZA O VARIANTA PE BAZA DE CIOCOLATA , LAPTE , VANILIE SI ZAHAR .





                 PENTRU O CIOCOLATA DELICIOASA , TREBUIE LAPTE PROASPAT , SA PUI ZAHARUL SPRE FINAL , DUPA GUST SI SA FOLOSESTI O CIOCOLATA AMARUIE DE CALITATE SUPERIOARA .
          O RETETA DELICIOASA : 500 ML LAPTE DULCE ( DE LA TARANI , DACA SE POATE )
                                                       2 LINGURI CACAO , 50 GR ZAHAR BRUN , 1 PLIC ZAHAR
                                                       VANILAT , 1 GALBENUS . SE BATE GALBENUSUL CU
                                                       ZAHARUL SI CACAO , SE OMOGANIZEAZA SI SE ADAUGA
                                                       TREPTAT LAPTE FIERBINTE AMESTECAND CONTINUU .
                                                       SE ORNEAZA CU FRISCA SI SCORTISOARA PISATA SI
                                                       FULFI DE CIOCOLATA SAU CACAO .

                                                                                                     BRAZILIENII , SE SPUNE CA SUNT UN POPOR VESEL , CONSUMA APROXIMATIV 4 CESTI DE CIOCOLATA FACUTA DIN CEA MAI BUNA CACAO PE ZI .....ARBORELE ;;..CACAU.'' ESTE CONSIDERAT COPACUL  BINELUI SI AL RAULUI...ERA LA ORIGINI MEDIATOR INTRE CER SI PAMANT , INTRE NATURA SI OM . ...IAR HERNAN CORTEZ  O ADUCE PENTRU PRIMA DATA IN SPANIA . PRECOLUMBIENII O UTILIZAU CA MONEDA . ARE ADEVARATE BENEFICII TERAPEUTICE . UN DELICIU SANATOS ...HAI SA O SAVURAM IMPREUNA !!!!!!!!!!!..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu