O noua campanie pregătită cu grijă de BuzzStore în care am descoperit împreună noile cuburi Vegeta de legume, de gaină și de vită, potrivite atît pentru ciorbe, tocănițe, cît și pentru supe pline de savoare. Nici una din noi nu dorește să petreacă multe ore în bucătărie iar cuburile Vegeta dau un gust deosebit mîncării. Indiferent de preparat, întotdeauna avem un loc special în oala și pentru Vegeta Cub, care măresc aroma și savoarea.
Cuburile le gasim în ambalaj de 120 grame- 12 cuburi și în ambalaj de 60 grame- 6 cuburi, gata să ocupe un loc special în bucatarie. Bifezi 3 lucruri imediat: gust garantat datorită proporțiilor unice ale ingredientelor atent alese și de calitate superioară, utilizare rapidă și fără griji, creativitate în bucătărie- acum ai mai multă poftă să încerci rețete noi. Rețete cu care te îmbie Vegeta și Chef Liviu Balint. Cînd intrați în bucătărie, uitați de tot ceea ce nu știți și bazați-vă doar pe simțuri. Incălcați regulile, improvizați... Inarmati-vă cu ceea ce cunoașteți și pătrundeți în necunoscut. Si pentru a vă spori încrederea în forțele proprii, bazați-vă pe Vegeta, care vă garantează un gust perfect la final.
Cînd pătrundeți în bucătărie, gătiți liber! Scăpați de plictiseală, puneți mîna pe șorț și porniți într-o noua aventură. Răsfoiți paginile unei cărți de bucate și călătoriți fără a ieși din siguranța propriei bucătării. Pentru că imaginația nu are limite, iar aromele exotice vă vor conduce într-o călătorie în jurul lumii, călătorie pentru care nu aveți nevoie de pașaport... doar de Vegeta!
Gătește liber, vă îndeamnă cuburile aromate!
Că prepari o tocaniță de pui ardelenească, o supă cremă de legume sau un gulaș de vită cu cartofi, cuburile delicioase Vegeta te ajută să pui pe masa celor dragi o mîncare delicioasă. Eu am încercat un piure de spanac proaspat, am făcut o fotografie în oala, apoi spanacul a fost devorat și nu am mai apucat să fac una cu preparatul aranjat frumos în farfurie :))
Cuburile sînt foarte ușor de folosit ca bază pentru prepararea diverselor feluri de mîncare, se dizolvă un cub în 500 apă clocotită și se fierbe timp de 3 minute. Se pastrează la loc uscat, la temperatura camerei. Puteți foarte bine să le faceți cadou bunicilor voastre, sînt sigură că vor aprecia gestul și vă vor răsplati cu papa bunuță!
Mereu am fost tentata de astfel de cuburi, darnu am incercat niciodata...
RăspundețiȘtergereAceste cuburi ne ajuta sa dam mai multa savoare mancarii.
RăspundețiȘtergereSotul este fan inrait al acestor cuburi, ii place aroma lor.
RăspundețiȘtergereDa, într-adevăr și eu mai foloseam deoarece dădeau un gust aparte mancarurilor. Dar, de când nu mai am voie sare în exces încerc sa le evit pe cât posibil.
RăspundețiȘtergereFolosesc cuburile de vegeta la supe și ciorbe iar mama este și mai mare fan.
RăspundețiȘtergereMulțumesc!
Si eu le-am folosit și au dat un gust superb mâncării. 😊 😊
RăspundețiȘtergereEsti o norocoasa! Eu nu am gasit nici acum 2 ani, cand am fost selectata la campania Vegeta plicuri pentru marinate diverse prin marketuri, si nici acum, cand nu am fost selectata, nu pot sa stiu ce gust are mancarea cu aceste cubulete. In unele orase, pur si implu responsabilii cu marfa, aduc doar ce stiu ca s-a mai vandut ceva si nu vad niciodata nimic nou la raft...
RăspundețiȘtergereCred ca mancarurile cu aceste cuburi sunt si mai delicioase acum.
RăspundețiȘtergereCele cu legume sunt preferatele mele. Le folosesc destul de des, chiar da gust delicios mâncării.
RăspundețiȘtergereImi plac si mie cuburile astea. Mi se pare ca da un gust excelent mancarii
RăspundețiȘtergereNu am mai folosit de mult timp cuburi Vegeta, dau intr-adevar gust bun mancarii.
RăspundețiȘtergereSi eu obisnuiesc sa folosesc Vegeta, in special la supe si ciorbe. Imediat ii da preparatului un gust mai bun 😊
RăspundețiȘtergereNu am mai folosit de mult cuburi de genu dar stiu ca imi placeau.
RăspundețiȘtergereMai folosesc uneori vegeta, depinde ce gatesc. Ofera o aroma aparte mancarii!
RăspundețiȘtergereDe cand cu cititul ingredientelor .. prefer sa punem condimente uscate sau proaspete in mancare..
RăspundețiȘtergereFără a vrea să te supăr, eu prefer să fierb mai multe legume și zarzavaturi, mai multă carne și să nu folosesc Vegeta sau altele asemenea. Gustul ăla grozav e glutamatul, nu morcov sau carne de vita... Măcar pentru hrana copiilor e bine să evităm.
RăspundețiȘtergereSi noi tot Vegeta avem drept ajutor in bucatarie! Mancarea iese delicioasa!
RăspundețiȘtergere