Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 mai 2021

O formulă mai fabuloasă ca niciodată: Avon Ultra Matte și Ultra Creamy

               Ultima colaborare cu BuzzStore și  Avon a venit cu 2 rujuri fabuloase. Chiar nu mai folosisem de mult rujuri de la ei și eram curioasă, au reusit să mă impresioneze. Le port cu drag de câteva zile bune, prin rotație, după cum am chef. Să facem cunoștință cu rujurile numărul 1 Avon: Ultra Creamy și Ultra Matt, 2 nuanțe fantastice- Love Lava și Blush.


            Folosește azi pe buze Avon Ultra Creamy Love Lava, un roșu superb, și te vei simți ca o zeită. Este intens, rezistent, cremos, fantastic, te vei îndrăgosti instant de el. O formulă nouă, cu ulei de avocado ce catifelează și hidratează intens buzele. Conține pigmenți bogați, rezultând buze senzuale cu o culoare saturată și o stralucire ușoară. 
 


               Rujul Ultra Matte are o formulă mătăsoasă și îți acoperă buzele cu o culoare intensă și de lungă durată. Nu pot să spun decât că îmi place teribil de mult și îl folosesc de câteva zile. O textură plăcută ce se răspîndește ușor și precis pe buze și o aromă irezistibilă. Uleiul de avocado din componente hidratează corespunzător chiar dacă este un ruj mat. Eu am o nuanță de primăvară, nu foarte tare, nuanța Blush. Tubul rujului este și el foarte plăcut la atingere, mat, îl găsesc imediat printre celelalte rujuri. Puteti alege și voi nuanța preferată din 48 de culori frumoase, chiar te hotărăști cu greu.
Vă sfătuiesc să nu ratați, este acum mai bun ca niciodată.


           Chiar dacă prima nuanță este mai tare, nu este greu de purtat, te binedispune instant. Dar, cum am spus, 48 de nuanțe te așteaptă, una mai frumoasă ca alta. In funcție de starea în care ești, poți purta o nuanță mai tare sau una mai potolită, toate sânt frumoase și se potrivesc oricărui tip de ten.



              Aplică pe buze din centru spre colțurile exterioare, elimină excesul de produs cu un șervețel și stai fără grijă, o să ai buze fabuloase pentru mult timp! Pe care îl alegi, mat sau cremos?









6 comentarii:

  1. Îmi plac mult rujurile de la Avon, în ultima perioadă au scos produse faine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici unul :) nu se vede dupa masca :))))
    Dar de-ndata ce scăpam de restricții năvălim la rujuri 😄

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place tare mult ambele variante. Nuanța blush etse preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa Avon dar aceste variante chiar imi plac

    RăspundețiȘtergere

  5. ,,






    +


































































































    Este bine și sănătos să te îngrijești. Cîndva am utilizat și eu produse Avon...Să fiți cele mai frumoase, vă urez!



    RăspundețiȘtergere