Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 iunie 2019

Hidratare si corp frumos cu produse Apidava

          Produse Apidava cu miere și unt de Shea, cu ceară de albine și propolis, numai minunății din stup, minunății care te vor ajuta să ai un corp tonifiat și perfect hidratat. In ultima campanie Brander am încercat 2 produse extraordinare de la Apidava, o cremă de corp și un produs anticelulitic. Și cum vara este instalată bine, sigur toate vă doriți să arătați cît mai bine. Produsele Apidava sigur știți că au o tradiție de peste 25 de ani și cosmetice pe bază de ingrediente apicole de calitate superioară.


         Primul produs încercat a fost crema hidratantă de corp cu unt de Shea, miere, extra-ceară și propolis, o formulă fără parabeni ce hidratează foarte intens. Eu am o mare problemă cu pielea mea foarte uscată și hidratarea intensă este foarte importantă pentru prevenirea îmbatrînirii pielii. Am avut plăcerea să constat că această cremă intră imediat în piele iar pielea devine instant foarte elastică, fină și moale la atingere. Mierea și ceara sînt ingrediente naturale care hidratează  epiderma iar propolisul are rol antibacterian ajutînd pielea să elimine toxinele. Untul de Shea este o grăsime de natură vegetală obtinută din nucile arborelui de karite- shea, care se folosește cu mare succes în tratarea pielii uscate, a cicatricelor, a ridurilor și a vergeturilor datorate întinderii pielii. Mai are și proprietatea de a stimula intens sinteza de colagen care previne ridurile și alte semne de îmbatrînire. Are și un oarece factor de protecție UV, eu sînt foarte multumită de ea și pielea arată îmbunătățită simtitor, important și faptul că nu ramîne senzație de gras deloc, intră imediat în piele! Are o textură foarte lejera și un miros foarte frumos.


         Celalalt produs este o cremă anticelulitică, o combinație de miere, ceară de albine, unt de Shea, propolis și ulei de pin, cu efect de stimulare a microcirculației locale. Celulita se face în timp și nu trece așa usor, trebuiesc combinate mai multe proceduri, sport, masaj și nu țn ultimul rînd grijă la alimentație și hidratare, dar ajutată se îmbunătațește simțitor. Propolisul este un produs 100% natural, cu un conținut foarte bogat în antioxidanți naturali care ajută corpul la eliminarea toxinelor. Uleiul esențial de pin stimulează circulația și tonusul muscular. Are acțiune locala de încălzire a pielii ce stimulează micro-circulația și arde grăsimile.



          Se recomandă a se aplica prin masaj intens, astfel tonificînd pielea și reducînd aspectul de coajă de portocală. Un produs destinat pielii corpului și zonelor enervante afectate de celulită. Chiar merită să încercați!

13 comentarii:

  1. Am început și eu să foloseasc crema anticelulitică, de ieri. Abia aștept să văd rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de corp e super, o am si eu si ador cum miroase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc produsele lor, imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce textura cremoasa au aceste produse! Chiar cred ca hidrateaza foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am și eu produsele, îmi plac. Bine, mie îmi plac produsele Apidava, se pune?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost la un festival și la o nunta în weekend și picioarele mele se resimt într-un mare fel. Cred ca mi-ar fi foarte folositoare crema hidratanta de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu mi-au atras atenția aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  8. Crema hidratanta o folosesc si eu si imi place maxim textura ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu crema anticelulitica si chiar am obtinut rezultate foarte bune in urma folosirii acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bine arata! Daca ar livra si pe afara..

    RăspundețiȘtergere
  11. Suna tare bine! Cand mai ajung prin Romania, imi iau si eu o astfel de crema 😊

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca au un miros genial aceste produse 😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsele de la Apidava sunt extrem de eficiente. Eu le folosesc si sunt multumita de aceste creme

    RăspundețiȘtergere