Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 mai 2019

Noutati cu farmec de la Farmec

       O punguță cu cîteva produse mă aștepta acum 2 saptamîni în magazinul Gerovital din Mall, o noua campanie BuzzStore.  Am mers după ea, eram curioasă să văd noile produse Farmec, să le încerc și să împărtășesc și cu voi experienta. O domnișoară drăguta mi-a înmînat produsele imediat si în drum spre casă, bineînteles, am scotocit puțin prin pungă. Un lucru m-a incantat din prima, am vrut sa vad culoarea rujului, l-am desfacut, am admirat nuanta si în momentul în care l-am inchis... hmmm... surprinzator, cele 2 capete s-au lipit instantaneu. Nota 10 pentru asta, în acest fel capacul nu se mai desface usor și nu mai murdaresc geanta...  dar sa va povestesc despre el daca tot m-a luat valul.
   
 
      Criminal Lipstick este numele lui, suna bine, nu? Este disponibil în 18 nuante si contine acid hyaluronic. Are o textura bogata, acoperire mare, nu este lipicios, hidrateaza foarte bine si are o rezistenta îndelungata. In plus contine pudra de diamant si vitamina E, cu beneficii certificate. Are un luciu foarte frumos si senzatia de pe buze este foarte placuta. Al meu este numarul 06, un rosu foarte frumos, putin spre roz, nu foarte strident, exact cat este nevoie sa te faca sa te simti excelent.


            Noua mascara Devilash, pentru densitate, volum si curbare, imbina perfect textura cremoasa cu o pensula versatila asigurand astfel genelor ceea ce promite. Sub sloganul ''Mai mult decat culoare'', densitatea creste cu +67% iar volumul cu +196%. Este foarte comod de aplicat, genele se separa cu usurinta si se usuca imediat.


       Am incercat si un anticearcan Soft-Focus, cu o textura extraordinara, ce a reusit sa-mi acopere urmele de oboseala foarte usor. Contine Haloxyl, un ingredient activ ce confera fermitate si tonicitate zonei din jurul ochilor si activeaza eliminarea compusilor pigmentati din sange, chiar aceia responsabili de culoarea bruna-violacee, specifica cearcanelor. L-am aplicat foarte usor, în puncte, în zona de sub ochi, apoi l-am întins cu miscari de tapotare. A intrat foarte repede în piele si a stat frumos la locul lui fara sa se strînga pana la demachiere. Il gasiti în 2 doua nuante apropiate si chiar merita sa-l încercati.


          Traditia celor 120 de existenta a ,,casei cu farmec''- sau Farmec cum stiti si voi, si mamele si bunicile- a aratat ca exista ceva mai presus de frumusete. Frumusetea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea carora se nuanteaza. Canoanele frumusetii se schimba într-un ritm extrem de alert, însa exista lucruri care rezista peste timp, asemeni unor obiecte de arta pretioase. Competenta Farmec de a dezvolta produse originale si de calitate a fost recunoscuta în anul 2002, obtinînd Certificatul International de Calitate ISO 9001.

20 de comentarii:

  1. Rujul vreau să-l cumpar și eu, nuanța este tare frumoasă, ideală pentru sezonul cald.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujul e dragut foc, am. Aceeași nuanta. Singurul minus e ca se ia foarte repede de pe buze, nefiind mat

    RăspundețiȘtergere
  3. "Casa cu farmec" a rezistat atat de bine în timp ... era singura "casa" de cosmetice pe care o aveam în "epoca de aur"!Mai ti minte rimelul Acela din cutiuta alba dreptnghiulara pe care trebuia sa-l "dizolvi" cu apa înainte sa-l aplici pe gene? Conditia era sa nu plangi sau sa ploua ... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum sa nu stiu? cutiuta dreptunghiulara cu o parte o mazga neagra si cu o periuta, stiuuu... da era bun si ala atunci :)

      Ștergere
  4. Copila cu zambetemai 31, 2019

    Rujul acela chiar arata criminal, îmi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci fondul de ten si rimelul imi fac cu ochiul, mi se par tare interesante. Le am vazut in magazine si le-a si testat si mi-au placut atunci pe moment insa trebuie musai sa le cumpar pentru a le testa pe mai multe zile

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos e rujul acela. Pare tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bune produsele de la Farmec! Folosesc si eu deseori si imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce schimbare frumoasa pe produsele Farmec! Tare bravo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar am vazut ca sunt tare faine, trebuie sa cumpar si eu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Rujul doar ce l-am descoperit si eu si m-a uimit. E fain de tot!! 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau sa incerc fondul de ten dar si rimelul. Mi se par superbe!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am testat si eu produsele Farmec si imi plac destul de mult

    RăspundețiȘtergere
  13. Rujul e superb. Are o textura minunata.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place sa vad ca farmec a diversificat atat de mult gama de produse, chiar ma tenteaza acel ruj.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pudra iluminatore si corectorul imi place tare mult si mie!

    RăspundețiȘtergere
  16. Pudra iluminatoare si rujul sunt preferatele mele

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata foarte bine aceste produse de la gerovital. Ma bucur ca am avut si eu ocazia sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  18. Atrăgătoare produse, mulțumesc pentru informare! ☺

    RăspundețiȘtergere
  19. Rujul chiar e criminal! De mult nu mai folosisem un ruj cremos si hidratant, chiarm-a surprins placut, mai ales prin pigmentatia acestuia.

    RăspundețiȘtergere