Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 aprilie 2019

Profesionista în frumusețe de la salonul Giulia Micropigmentare


        Astăzi vă prezint o profesionistă în frumusețe, pe Giulia Toc- trainer specialist dermopigmentist acreditat în arta machiajului semipermanent, cu o vastă experiență în domeniu și cu o evoluție remarcabilă urmată de competențe în microblanding și micropigmentare. Este foarte important să ajungi pe mana potrivită a unui specialist desăvîrșit, orice eroare poate strica efectul dorit si tocmai asta nu ne dorim. Am trecut cîndva printr-o experiență mai neplăcută și de data aceasta am ales o profesionistă.
       Pe Giulia o gasiți foarte usor si vă poate consilia în tehnica pe care doriți să o efectuați. Salonul ei oferă numeroase servicii, microblanding și micropigmentare prin diferite tehnici noi in domeniu. Consilierea este o etapă foarte importantă pentru alegerea unei forme responsabilă de corectarea asimetriilor si de conturul facial. Măsuratorile exacte se stabilesc în funcție de forma si dimensiunile nasului și sînt responsabile de efectul dorit.


          Giulia afirma că: "Sprîncenele poartă amprenta noastră iar frumusețea este modalitatea discretă de a comunica celor din jur despre noi''... și toate suntem de acord că o sprînceană bine conturată face mai mult decît orice. Eu am ales pentru sprancenele mele a căror pigment migrase spre roșu, tehnica Hibrid care este combinația dintre Powder și Fir cu Fir, soluția ideală pentru a obține un efect pudrat și natural prin desenarea unor linii care imită perfect firul de par natural. Procedura conferă sprîncenelor un look fresh și extrem de natural în orice moment al zilei. Are la bază inserția unui pigment semipermanent, organic, sub tegument, ales potrivit tonului pielii și culorii părului. Se foloseste un stilou de microblanding dar si aparatul de micropigmentare. Intre 7 si 28 de zile se stabilizează pigmentul. In acest interval sprîncenele se vor deschide la culoare și după se revine la retuș. Prin această tehnică se pot corecta și neutraliza nuanțele de roșu sau albastru de la un tatuaj mai vechi. Efectul se menține pînă la 2 ani.


             ''Abordăm frumusețea pentru că este un aspect care ne definește pe fiecare, iar ritualul zilnic de înfrumusețare al sprîncenelor poate fi eliminat datorită machiajului semipermanent care pune in valoare frumusețea trasăturilor naturale și crează armonie în arhitectura feței''!

              Str. Nicolae Iorga nr. 28, Constanta
              Tel: 0723291345

24 de comentarii:

 1. Foarte dragute sprancenele. Desi nu sunt adepta micropigmentarii, apreciez mereu cand e o lucrare buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. m-am documentat si eu un pic despre micropigmentare, dar inca stau si cantaresc optiunile

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bine arată sprâncenele. Au un aspect natural și sunt tentată să apelez și eu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu am fost tentata la un momemt dat sa apelez la aceasta procedura, insa teama mea de ace a invins, sa ca am renuntat la idee. Dar admir astfel de "opere" ori de care ori am ocazia, e o tehnica ce-mi place si cu care sunt de acord.

  RăspundețiȘtergere
 5. Poate este o idee buna, poate nu ... Nu îmi dau cu parearea ptr ca nu stiu! :)
  Sa aveti un Paste fericit, Coco!

  RăspundețiȘtergere
 6. Am văzut la mai multe fete ca și-au făcut mircopigmentare și trebuie sa recunosc, arată tare bine, cred ca as încerca și eu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu stiu daca ma tenteaza micropigmentarea. Am sprancenele destul de groase, insa am vazut fete care nu aveau sprancene deloc si dupa micropigmentare aratau foarte bine

  RăspundețiȘtergere
 8. Imi place ce vad. Curand va trebui sa apelez la asa ceva- nici sprancenele nu mai sunt ce erau odata.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu știu ce să zic despre asta, pe mine nu prea mă tentează.

  RăspundețiȘtergere
 10. Eram super încântată ca e în București, când vad Constanța. Felicitări, sprâncenele arata super!

  RăspundețiȘtergere
 11. As avea nevoie de un astfel de serviciu, sprancenele mele au mare nevoie de ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pe mine nu ma tenteaza aceasta procedura, insa mamei mele cred ca i-ar prinde tare bine, intrucat s-a pensat singura in toti acesti ani si are sprancenele tare subtiri.

  RăspundețiȘtergere
 13. Ce frumos arată!!!! Cred că am să apelez și eu la micropigmentare când nu o să mai am timp să îmi fac sprâncenele zilnic

  RăspundețiȘtergere
 14. Niste sprancene foarte faine au iesit!

  RăspundețiȘtergere
 15. Chiar ti-au iesit tare frumos. Mi-as dori si eu sa apelez la micropigmentare dar sa gasesc pe cineva de incredere intai.

  RăspundețiȘtergere
 16. Chiar mi-ar placea sa apelez la un asemenea serviciu ca sa am o forma frumoasă și sprâncene mai conturate mereu.

  RăspundețiȘtergere
 17. Si pe mine ma tenteaza o astfel de tehnica, doar ca nu am avut inca curajul sa incerc, imi e teama ca nu o sa imi placa.

  RăspundețiȘtergere
 18. Si eua s apela la aceasta metoda dar mi-e cam teama ca nu o sa gsesc persoana potrivita.

  RăspundețiȘtergere
 19. Imi place cum arata. Au aspect natural.

  RăspundețiȘtergere
 20. Mi-ar placea si mie sa-mi stilizez intr-un fel sprancenele. Imi surade ideea unei astfel de proceduri

  RăspundețiȘtergere
 21. Que tengas un buen día, hoy ha sido muy bueno leerte.
  FELIZ PASCUA.
  HAPPY EASTER.

  http://geeky-freeky.blogspot.com
  seempiternal.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 22. Foarte interesanta aceasta tehnica! 😘 Mi-ar placea sa aflu mai multe secrete pentru sprancenele mele.

  RăspundețiȘtergere
 23. Arata bine cand lucrarea e bine facuta.
  Am vazut insa unele...de groaza, nu cred ca am curaj sa incerc

  RăspundețiȘtergere
 24. Am norocul sa fi fost inzestrata cu sprancene dese, asa ca nu am nevoie de micropigmentare. Cu toate acestea, laud intotdeauna maiestria celor care pot face asa ceva si curajul fetelor care opteaza pentru astfel de servicii.

  RăspundețiȘtergere